12

Анонимен

преди 8 години

Докато бездействаме така ще е, пожарникари-мутри ще ни правят на маймуни за жълти стотинки ще работим. АМА ЩОМ СИ СТОИМ И МЪЛЧИМ ЗНАЧИ СМЕ ДОВОЛНИ-Е ДРУГ НЯМА ДА ДОЙДЕ ДА НИ ОПРАВИ.

11

Анонимен

преди 8 години

Какво стана с мантрата "България се топи, няма кой да работи"? Какво стана и с другата мантра, че държавата се грижи да осигури работа на хората с увреждания? Всичко е празни приказки и политика.

10

днес

преди 8 години

Вземете го да пише статии в днес.бг, ще са на по-високо ниво от сегашните.

9

Guntz

преди 8 години

Нещата ще се променят, когато ние се променим и престанем да бездействаме.Всичко е в нашите глави!

8

дай боже

преди 8 години

Добра е публикацията. Дано да се намери работа за този човек, то само с подаяния не става.

7

Анонимен

преди 8 години

Много свястно и ученолюбиво момче. Спомените ми за него са, че винаги беше лъчезарен. Не бях чувал за него от както завърших. Натъжих се като разбрах в какво положение е изпаднал. Наистина трябва да му се помогне.

6

Анонимен

преди 8 години

Но пък един *** пожарникар управлява цялата държава... друга дебела с...я пък притежава цялата държава, а хората с 2 висши са натикани в ъгъла. И това се прави напълно целенасочено, *** и необразован народ, не пита кой и защо... даваш му 50 лева гласува за престъпници и мутри! България.

5

nemam nervi

преди 8 години

"Единственото, което искам, е да имам работа. Надявам се много да успея да си намеря работа, след което ще се закрепя и ще започна да живея малко по-добре", се надява Димитър Василев, чийто телефон е 0885 76 76 18.Read more: news.plovdiv24.bg/613367.html#ixzz3yL2Hp1yu Преди малко четох статията в Пловдив 24

4

Анонимен

преди 8 години

егати работата.. дано му потръгне на човека.

3

abc

преди 8 години

Днес.бг дайте малко повече информация за момчето. Хората може да искаме да му помогнем, но не знаем къде е въпросната "кооперация зад Духовната семинария"?

2

Йордан

преди 8 години

Здравейте,Защо редакцията на Днес.БГ не се опита да намери и даде банковата сметка на този човек и да се опитаме да помогнем! Зима е, -20 градуса! С радост бих помогнал.

1

без

преди 8 години

Важното е, че Станишев работи в чужбина, да защитава българските интереси., Румен Овч. още се опитва да си преброи мангизите от подкупа, малкия беловлас каратист с жълтата книжка безумства из Парламента, Борисов и Цецко си прибират процентите и всички останали имат ракия и зимнина.