114

някой

преди 8 години

Заглавието обаче кърти мивки!!!Дано само не се окаже още че стабилността на Земята зависи от нервите на Путин, щото...

113

Анонимен

преди 8 години

Тоя *** ми говори за стабилност а 2014 обяви сържавата за банкрутирала и се опита да бутне цялата банкова система санм и само да дойде на власт.Направо не мога да повявам колко сте смотани.Българите са главните герои във филма "От глупав по глупав".

112

Анонимен

преди 8 години

И с какво Иван Костов е по-добър от Борисов?

111

Анонимен

преди 8 години

Хайде троловете на Реформаторски блок си кажете,че Даниел Митов ще го правите министър-председател,че комунистическият ви вожд е малко стар и не ще да си го каже открито.Кажете си го!

110

Анонимен

преди 8 години

Не се шашкайте , нарочно сме обезкървени , вероятно продадени или размененидали за зона за бежанци , дали за фронтова линия Съпротива от народа няма ,следователно всичко е наредТехните семейства са в чужбина , нашите са тук , изводите са за вас

109

Анонимен

преди 8 години

Не ми пука нито за Борисов ,нито за вас.Все още живея с някакво разбиране за достойнство,но много добре знам какви лакоми и прости селяци са българите,ако и образованите,защото всички до един са бивши бедняци.Тук там има по някой Дон Кихот като мен,дето има достатъчно ум да бъде анонимен.

108

Анонимен

преди 8 години

Интерестно как знае за колко ще се разпадне държавата без него. Може би именно той ще я саботира :) Аман от този.

107

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 152Да бе! Та сам Борисов каза, че ЛИЧНО е договорил тия ваксини с Ердоган (това говори ли ти нещо?) за да имаме "готовност" (каква, щом не са разрешени в Европейския съюз, да не би да сме вече турски вилает?) и че сестра му е лекарка, а бебето на племенника му било инжектирано точно с тая ваксина. Ха сега де, но щом той го казва, веднага му "вЕрваме". Той многократно показа, колко много ни обича и уважава, особено възрастните хора.

106

Анонимен

преди 8 години

zatvoro go 4eka s edna kamara kandidat sapruzi, `hazbundi`maina.u deno koi go ukarat u zatvoro- po4vame da zbirame pari-premia za toz zatvornik koi izklecivrtne rezbata na Budkata predi oficialnata mu svatba sas starsia po kilia.

105

Анонимен

преди 8 години

От 2млн работещи и общо 7 млн население се събира към 40млд бюджет и все е малкоРеално ние тук по пари трябва да ходимКолкото един град народ сме, а 26 години все ни държат нарочно бедниЗамислете се хора , вземете калкулатора и сметнете грандиозната измама

104

Анонимен

преди 8 години

И като се махне Борисов,какво?Монополите няма да те грабят?!Ще ти построят някой друг производствен цех ,в който ще има работа за мигранти ,а ти ще си безработен.Какво точно очаквате?Сега дребният бизнес фалира.Като си иде Борисов целия БГ бизнес ще фалира.И 'кво следва?

103

Анонимен

преди 8 години

da vardi analginenio nerv ga deistva bez pari.i po dva-tri diazepan4eta i nekoe zavehnalo amphetamin4e (negovo si proizvodsvo) i selata nervna sistema na Budio sha da rtisa zdrva, cela i klstabrrrr, dz dz dz, ssssssssssssssssersem

102

Анонимен

преди 8 години

Г-н Борисов, елате да живеете при нас, с нас, като нас, и тогава ще ви светне, че държавата окончателно се разпадна. Монополите ни грабят като средновековни бандити - вие мълчите, правите се, че не виждате, *** ограбват и убиват старци - вие мълчите, банки вилнеят - вие не виждате, живеем с 10 лв на ден(храна, отопление, ток, вода, данъци) - вие "не знаете", стенем от болки и се влачим като кучета - вие хвалите Москев - бил велик, колонизатори се гаврят с нас - вие ги целувате. СТАБИЛНОСТ?

101

Анонимен

преди 8 години

Аре бе банани,като толкова искате да сте зависими от САЩ хайде да помолим Щатите да ни направят свой щат и да ни управлява Президента на Америка,няма лошо.То и без това ще се приеме Трансатлантическия пакт и в това няма лошо.Лично за мен няма лошо и да сме провинция на Китай стига да не ни управляват българи.

100

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 159Кой пита??Боце, ти ли си бе?

99

Анонимен

преди 8 години

Ти кой искаш за премиер?

98

Анонимен

преди 8 години

Мутрата изтегли 16 млрд и пак се готви да бяга от властта и да се прави на ощипана невеста.Февруари е близо. Сметките за ток ще са двойни.

97

Анонимен

преди 8 години

Тоя никога за нищо не е виновен.Всеки друг но не и той.Такъв *** и в Пакистан няма да си изберат но в Бг ............може.Имам усещането че майм..уните в зоопарка имат повече ум от бугарете.

96

Анонимен

преди 8 години

*** премиер - слаба държава.

95

Анонимен

преди 8 години

...и идеята за премахване на "История славянобългарска" от материалите за обучение за 6-ти клас не идва случайно точно в този момент.Нали всички разбирате,че ви манипулират с цел да излезете на улицата и да спечелите изборите на...един висок ,тъмнокос и тъмнокож мъж.