52

Анонимен

преди 8 години

Другари "българи", отче Паисий, покажете ми гроба на един "български" цар погребан в земите ни, а аз ще ви покажа стотици ТРАКИЙСКИ гробници в цялата страна + бронзовата склуптура на Севт III като доказателство кои сме и какво сме !!!Това и е хубавото на историята че не можеш да я скриеш или промениш !!! Рано или късно излиза на яве !!!

51

Анонимен

преди 8 години

Не знам защо се намесва Русия. Целта на това е да се забрави историята на България, за да се създаде една хомогенна европейска маса, да няма национално самосъзнание.

50

гтф

преди 8 години

н-е-к-а-д-ъ-р-н-и-ц-и са гербавите, н-е-м-о-й-к-о-в-ц-и, грам акъл немат, но пък със самочувствие до небесата. по-п-р-о-с-т-и- хора не съм виждал

49

гтф

преди 8 години

какво друго може да се очаква от продажни ***, като герп

48

Анонимен

преди 8 години

На изчезващ народ история не му е нужна

47

анонимен

преди 8 години

АЛООООО ТАНЕВ ТИ БЬЛГАРИН ЛИ СИ

46

kk

преди 8 години

ami Vinetu koga

45

Анонимен

преди 8 години

До към министърчето безО,неразумни УРОДЕ,поради что се срамиш да се наречеш българин!!!- - - -Е па оти не сам бугарин, а съм ТРАКИЕЦ, те затова !!!

44

Хааа, ха, ха, ха, ха

преди 8 години

Чета, чета, и не мога да повярвам ..... ????? ...... ПЕТКАН ????? Дори и в превода руснаците са си сложили някакъв техен герой ?????? Дори и в приказките си позволяват да изменят героите ?!Задължително трябва да има руснак ! Иначе -- няма такава приказка ?????

43

към министърчето без

преди 8 години

О,неразумни УРОДЕ,поради что се срамиш да се наречеш българин!!!

42

Анонимен

преди 8 години

И понеже говорим за история .... нека всеки който се чувства българин да отиде и да се поклони на гроба на създателя на държавата им Аспарух, или както и да се е казвал там, който е в Украйна !!! Стои си там и ги чака !!!

41

Анонимен

преди 8 години

До Калина до 40Ей, не се спирате да плюете. Какво общо в случая има Русия?-- - - - - -Нищо, освен най-главното - БЪЛГАРИТЕ ! Народ който няма нищо общо с нас ! Иначе нищо друго !!! Просто ни убеждават че тук са живяли българи ??????? А от всичко проучено до сега ясно се вижда че БЪЛГАРИ по нашите земи не са живяли !!! А и да е имало, то численоста им е била толкова малка че дори не са оставили следи от съществуването си по тези земи !!! Иначе ... нищо друго .....

40

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 8 години

до 54"Русия ни е освободила от робство" ...И пак ще ни освободи !

39

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Най-добре вместо за Левски да изучават за Петкан-дивака !Те и без това вече ни превърнаха на ***.

38

Анонимен

преди 8 години

Ужас.. някога като дете, за мен Робинзон Крузо и Островът на съкровищата бяха нещо едновременно и тайнствено, и загадъчно и романтично... а сега се превръща част от "материала"..

37

Свобода

преди 8 години

Аз уча детето си, че българите са били под турско робство. Няма други думи за тая тирания от тия азиатски нецивилизовани натрапници. А Мутрата се вижда какъв мъж е, само на думи, стои пред западняците като скопен полуиди.о.

36

Анонимен

преди 8 години

Премиере Борисов изрини тия ДПС-арски мекерета от Министерство на образованието или направо го закрий

35

ист

преди 8 години

Ясно е че всички умни деца ще напуснат България. За това вместо да си губят времето с изучаване на книжки и световна история, да научат немски и английски,за да са подготвени за живота. Тук ще останат посредствените,каквато ни е ограбената държава.

34

Калина

преди 8 години

Днес.бг, и вие сте малко като онова министерство. Какво е това троене на коментари? Каква е тази цензура? Центрирайте се малко, моля!

33

Анонимен

преди 8 години

До АнонименРусия е освободила България от робство.- - - - -Ето го още един готов "историк" !????? А *** направо ще му присъдят титлата - ПРОФЕСОР и доктор на науките !!!