14

head hunter

преди 8 години

Тия от тотото трябва веднага да го наемат на работа срещу 100 000 лв заплата :) Другия път някой абитуриент може и да успее :)

13

Големи специалисти

преди 8 години

Големи специалисти. Не им дошло на ума да минат през едно прокси, а така директно от компътъра на тати.А шефа на Декарт дето му откраднали паролата и той голям специалист. Сигурно е имал Ексел файл със всичките си пароли на десктопа за по лесно.Каквот ни всичкото, такива ни и секюрити експертите, такива ни и хакерите.

12

Анонимен

преди 8 години

Сега умни деца, умни са, ама нещо елементарно не са съобразили - то се знае предварително ще пада ли днес джакпота или няма...

11

Йордан

преди 8 години

Кажете после, че българите нямаме огромен потенциал и остър ум. Дай Боже, потенциалът на тези две момчета да се доразвие в правилната насока и да бъде използвам за добро! Дай Боже, присъдата им да не е саморазправа с тяхната дарба, а да им даде шанс за развитие на огромния им потенциал и в България, а и по света. Дай Боже, неграмотните и бездарни оператори и директори, които са позволили пробива да бъдат изобличени. Дай Боже всичко най-добро и светло бъдеще за тези момчета! Амин

10

ддд

преди 8 години

Никога от личния компютър бе деца!:)

9

Иван

преди 8 години

Eгати и системата дето се влиза ей така отвън без vpn или каквато и да била защита ... просто с една парола. Че тото-то е пълна измама се знае отдавна - справка рожденната дата на Тато, но да измамиш измамника е трудно :)

8

r

преди 8 години

Това пълното момченце нямам представа как е успяло да влезе в Военноморското училище. там има физически изпити.... набирания лицеви

7

Cleo

преди 8 години

Big deal, pratili sa mu na tozi nqkoi phisihng email s "xxx" link, i tozi e kliknal. Sigurno e polzwal i PC s versiq na flasha ot 2010 ...

6

Лафчо

преди 8 години

По телевизията върви *** реклама на тото играта на Националната лотария (Пеевски). Там един младеж обяснява на дядо си, как в тяхната игра шанса бил много по-голям от традиционното тото (майката на Пеевски). И какво излиза сега? Че където и да отидете да играете, все ще бъдете измамени. БСТ и всички лотариини игри са огромна манипулация. Всеки се реди на лафката да търка билетчета, обаче когато трябва да се подпише за референдум и да гласува - "нищо нямал да промени".

5

Анонимен

преди 8 години

Яд ги е, че не са споделили краднатото.Да си спомним едно време как тото-то пускаше еднакви числа в поредни тотализатори ;)

4

ha ha

преди 8 години

***, умни, и същевтеменно наивни деца, те не знаят ли кой има право да ги прави тези неща в България, и как са мислели да минат с тези обяснения за разминаването на цифрите, много, ама много найвно са постъпили. Но ашколсун за куража.

3

Анонимен

преди 8 години

така ми се струва, или това момче вдясно на снимката със синята дреха се усмихва лукаво ?!

2

цък

преди 8 години

Чакайте, бе!!!!Пуснете мъ да си поговоря с момчетата насаме поне за Пет минути! Е, па ние, като не сме депутати и министри, не сме ли хора????

1

Анонимен

преди 8 години

Що не вкарате и кръстева у ареста? Толкова години е крала от тотото?