120

Анонимен

преди 8 години

В спортните зали продават какви ли не лекарстваМалките са опитни зайчета

119

Анонимен

преди 8 години

Яка дрога има в този град, щом било нормално да се биятА може и да не е само в този град. В Бургас - също младеж нанесе побой.Може такава да е доставката сега

118

Анонимен

преди 8 години

Само искам едно да уточним- хем твърдят, че сме "обречена държава, в която убивали младите", хем се хвалят, че носят палки, боксове и не знам си още какви неща, които потенциално могат да убият човек? Леле...

117

Анонимен

преди 8 години

Това говори много зле за обществото в което живеем - оправдават факта че един го държи отзад а друг му нанася удари. Нищо хубаво не я очаква такава държава с такива мухлоьвци! Да връщат казармата!

116

Анонимен

преди 8 години

Не се саморазправяйте.Оставете органите да работят.Другото е КУ - КЛУКС - КЛАН по врачански

115

Анонимен

преди 8 години

"Боксът е смъртоносно оръжие. Дори и да са извадили пистолет и да са му пръснали черепа пак няма да ги осъдят за убийство"Не е така. Убийството си е убийство. Независимо дали е при самоотбрана. А оръжието с което трябва да се противопоставиш, не трябва да е нещо повече от това, което са ти извадили на теб.

114

Анонимен

преди 8 години

Докато шумите около Тошко, в Парламента гласуват разни неща...

113

Анонимен

преди 8 години

Какво като Пенчо е извадил и размахал боен пистолет, та той не е убил никой! Така звучи това... за жалост...

112

92953

преди 8 години

Който вади бокс... Напълно са в правото си да го отстрелят дори като куче. Самозащита при нападение с хладно оръжие. Няма какво, защо и как.

111

Petar, New York

преди 8 години

Младите хора ги убиват а се избиват помежду си.

110

Анонимен

преди 8 години

Дори и да ми скочи някой с бокс - няма да карам някой да му държи ръцете отзад а аз да го бия ! Това е най-долната просташка постъпка и това е довело до смърта на момчето.

109

Анонимен

преди 8 години

Ааа сега се оказа че имало пешеходна пътека, а момчето спортист пък било болно от аритмия..... Очаквам още такива удобни за някои новини....Да не забравите че след като момчето е направило опит за самоубийство поничките са му оказали пурва помощ....

108

варненец

преди 8 години

Абе аз гледах видеото и никакъв бой не видях ? Или видеото е орязано или това момче се ступоли от инфаркт или и аз незнам ? Може би сътресение на мозъка ,? Аз не съм за лов на вещици , оставете съда да се произнесе , но босфор тв много нагло изманипулираха , все едно са го били двама , а пък никъде не се вижда да го бият !

107

Анонимен

преди 8 години

Кикбоксьор с бокс?Бокс за самозащита?просто няма такива комбинации и това с пълни глупости.

106

Анонимен

преди 8 години

Направо съм същисан как е възможно да има хора които дазащитават двамата убийци?

105

Анонимен

преди 8 години

"Е добре ве. Като е слезнал с бокса, какъв го е дирил? Майка си ли е търсил? Айде обясни ми това" - това не значи че тези добичета трябва да го убият! Къде са следите от ударите с бокса? Няма такива! Защо единия ще му държи ръцете отзад а другия ще го налага през това време - това е много долно!

104

Анонимен

преди 8 години

До Дракола 160И сирийците не са на 100% изверги (само 99%) но ние не говорим за изключенията а за правилото.Ако се чувстваш различен от стереотипа на провинциалиста то не бива да се обиждаш защото няма причина.

103

Горан

преди 8 години

Недейте да обиждате северозапада! Тъжна е съдбата на оня край! Красив край с добри хора, убит, разграбен, разрушен... Без светъл лъч надежда, освен мрачния, но и много мъдър хумор на ония хора там. Не ги разбирате, не ги и съдете! Нищо не знаете!

102

до 161

преди 8 години

- Това не отговаря на истината защото единия брат го показаха по телевизията и нямаше и драскотина! Другия се беше скрил с якето си и няма как да знаем дали и той е ранен.

101

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 159Току-що потвърди преположението ми, левак!Толкова сте елементарни в провинцията че ви го пише на челото.