22

после да не ревете!

преди 8 години

Имаме в днешно време едни развилнели се, разбеснели бандити, които няма очевидно кой да озапти. Айде правителството да ги постави на мястото им, да ги вкара за дълги години в пандизите. Иначе май ще правим отряди от щурмоваци и ги трепем като бесни кучета. Пречат ни да живеем. Ще дойде времето за кървава саморазправа и да не пищят тогава "Олеле,майко" Нека *** им *** кратуни да уврат навреме какво вършат, че още дълго време няма да бъдат търпяни. Ще има саморазправа жестока и кървава.

21

Анонимен

преди 8 години

Много гнясава *** се е събрала тука или е ботът-армия! 18 годишен ученик и 2ма криминални бабаита, осъждани, хващани и все пак свободни... обаче сложили бокса в ръцете на детето и ще се измъкнааат, щото има много проста ***. Ако роднините не ги превърнат във ВАЗИ...и да хилядат така, то нема държава, която да ги вкара за дълго...

20

безобразие

преди 8 години

Контрапротест пред гимназията! Искам да видя тези учители дето учениците им ходят с боксове!!! Те в ТВУ ли преподават!?

19

Анонимен

преди 8 години

свободия, неграмотност, тъпотия, скотски страстинакрая ни превърнаха в бай ***, каквата беше целтапрост човек - лесно се управлява - самоизтребва се

18

Анонимен

преди 8 години

Това че са стотици! Не ги прави прави!!!

17

Диян Ечемиков

преди 8 години

Ами щом секратаря на меверето казва че момчето първо е нападнало с бокс, ние нямаме причина да не му вярваме нали? Те ченгетата винаги казват истината и само истината. Бат Боко така ги е научил.

16

Анонимен

преди 8 години

Този идиотизиран народ ще се научи , че не можеш да си пресичаш както си искаш и после да налиташ на бой , че са ти свирнали с клаксона и че не трябва за всяко нещо да излизаш от колата и да се разправяш , понякога можеш да пуснеш пешеходеца , колктото и да е *** да мине , без да даваш зор и да нервиш , без да свириш на тия пред тебе ,че са се забавили 4-5 секунди на сфетофата , но това става с много здрави закони , глоби и пандела , ако имаше законност нямаше да има траур във Враца днес.

15

Анонимен

преди 8 години

А ако е било самозащита от противоправно нападение?

14

Анонимен

преди 8 години

Тия от Враца са известни с голямото си,но за сметка на това с нищо неподплатено самочувствие!

13

Анонимен

преди 8 години

Гледах интервюто с приятелката на починалия.Направи ми впечатление,че използва думи чиито истинско значение едва ли познава-с две приказки просто момиче!

12

Анонимен

преди 8 години

По непредпазливост без да иска единия е нахлузил метален бокс и неволно е блъскал момчето в главата ??? Както и да е изглеждал Тодор , вече не е сред живите , защо не сложите снимките на двамата убийци и този , който ги задържа за убийство "по непредпазливост". По непредпазливост е да смачкаш котка на пътя , да дръпнеш без да искаш спусъка на оръжие , това е зверско пребиване и е време да видим малко справедливост , макар и вече да ми е ясно , че такава няма да има , колко още ще търпим се чудя

11

Кинжалски

преди 8 години

Не е изключено бокса да са го носили дангалиците и като са видяли накъде отива работата да са го набутали на момчето, все едно че то ги е заплашвало

10

ha ha

преди 8 години

И този е искал да става полицай. Представете си какви е щял да ги върши скрит зад пагона и власта. Само е щял да излага и малкото останали добросъвестно изпълняващи тази професия.

9

Анонимен

преди 8 години

Пуснете ги народа да ги съди. Вързани на площада и с камъни !

8

Анонимен

преди 8 години

До 4Глътнал си е езика от боя. Относно бокса. Не е много ясно какво точно е станало, но са били двама с/у един. Подозирам факта, че е бил с приятелката си го е провокирал да се държи "мъжкарски". Можеха да му вземат бокса и да му разбият носа и всичко да приключи. А те го бият до отказ. Това е садизъм.

7

Анонимен

преди 8 години

Агресията е следствие на даващите пример всека вечер по телвизоро.

6

Коста Куртев

преди 8 години

Да се съберат перд съда в деня на делото и ако не получат доживотн присъда двете ***, да нахлуят и да линчуват всички наред от подсъдими до съдии, прокурори и съдебни заседатели. Във враца станаха много убийства - къде с ножове по кръчми, къде прегазени с коли, и не знам да има някой осъден. Все "наши" хора се оказаха душегубците.

5

Стига с тия емоции

преди 8 години

Значи, Този младеж е в колата, а другите са пешеходци в центъра. После Той излиза от колата с бокс и Той ги напада с бокс , вероятно защото е спортист - така че решението на съда е напълно по законите.Просто....

4

a

преди 8 години

a todor ne e li ubies

3

Анонимен

преди 8 години

Момчето не си е отишло от побоя който не е изял,а от сърдечна недостатъчност,няма логика след сбиването да комуникира свободно и отведнъж да се строполи едва няколко минути след като всичко е приключено.