142

Мейджър Том

преди 8 години

Хм, наистина казармата трябва да се върне. За да може самонадеяните *** да разберат че егото им не е най важното нещо на света. Всички младежи са егоисти днешно време, защото мама и тати еса еди кои си и аз съм недосегаем. Казарма и падни за 50 лицеви отопи червей!!!!!

141

аман от лекета

преди 8 години

И да го защитавате малкото л***инце, намерил е това за което е слезнал от колата, аидеее на минусите късопишкоФци.

140

Анонимен

преди 8 години

По принцип кучкарите са най-големите агресори. Не трябваше да слиза от колата, камо ли с бокс. Който слиза от колата, получава см*рт.

139

Анонимен

преди 8 години

Когато бях малко момче,един от по-големите ме беше взел под крилото си.Пазеше ме да не ме бият големите,даваше ми съвети.Ментор по модерному. Та той ми казваше : "На бой и е**не,кантар няма.Винаги ще се намери някой по-майстор от тебе.Така че,не се прави на тарикат"

138

справедлив

преди 8 години

Абе хора, едно младо момче е загинало, а вие го нападате - селски бег, да не е излизал с бокс и т.н. ... Има ли някой пострадал от бокса му, м? Ако въобще е вярна тая информация... Да не се окаже после, че някой от двамата братя се е метнал пред колата нарочно, за да го спре и да се саморазправя... Както виждате информацията се поднася по лъжичка. Още малко и ще изкарате герои убийците!

137

ha ha

преди 8 години

Малък комплексар трениращ бойни изкуства малко е надскочил възможностите си този път и си е намерил майсторите, че излиза и с бокс срещу двама видимо по големи и в правото си в този случай, Така, че въобще не ми го защитавайте, не че оправдавам постъпката на братята, но младите са доста агресивни на днешно време. (лично мнение и от опит)

136

Анонимен

преди 8 години

И какво излиза 18 годишен нахакан младеж тренирал атекуондо по случай наближаващия му бал родителите му купуват кола и като качва в колата некаква кифла си мисли,че целия свят е негов и вместо да спре и да даде предимството на пегеходците на пешегодната пътека ,започва да се ежи и да убижда хората на улицата ,че и излиза с бокс да ги бие ,ама си намерил майстора.Съжалявам за младия живот,но младежта ни е тотално деградирала

135

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 164Продължавай да носиш бухалка и рано или късно ще срещнеш когото трябва.А после твоите близки ще ядат жито.

134

Анонимен

преди 8 години

Ден на северозападната култура. Бежанците да четат и да мислят.

133

Анонимен

преди 8 години

направил се на мъж и са го смлели от бой. Жалко, че е починал, но си е търсил боя

132

Анонимен

преди 8 години

До номер2Еми ако не беше изкочил с бокса друго щяхме да коментираме тоя *** е главния герой и виновник

131

номер2

преди 8 години

Защо толкова коментари? Имаме двама убийци! Ако има справедливост, тия двамата трябва да бъдат обесени! Но в България няма правосъдие!

130

Анонимен

преди 8 години

Аз затова си нося бухалка на задната седалка, някой тежкар ако ми се мота на зебрата като му свирна излизам и яко по гърбината, колко гърбици съм насинил на такива наглеци...

129

Анонимен

преди 8 години

Значи те пресичат на пешеходна пътека, а той им *** да побързат, а те го дават тежко-тежко вместо да почнат да припкат, а той излиза от колата с бокс - еми така става...

128

Калоян

преди 8 години

Наистина се вижда че няма кръв, дори един очевидец е писал че даже и не са го били, дори да са го ударили малко, не са искали да го трепят. Истината е жестока и тя е че ако това момче е имало кой да го постави в подходяща позиция, нещо толкова елементарно което го има в курсовете за първа помощ е щял да оживе без проблем. Освен ако не се окаже че е починал от някакъв порок..

127

Членска карта №7

преди 8 години

Когато бях малък(8-12 годишен), на село се биехме за щяло и нещяло... Често се перчех пред баба, как ще набия тоя, или оня. Уууу, немой, чедо! Боят карар няма! Не знам откъде е тази дума в речника й, но разбирах, че иска да каже, че е опасно и нещата излизат от контрол, когато се сбиеш... И беше права... Проблемът на днешните деца, че не ги оставят да се бият, като малки. Да усетят как боли... За тях истината е за боя е тази от филмите.

126

Анонимен

преди 8 години

Двамата братя ще получат два пълнителя от куршуми ... Само да ги пуснат ;)

125

Анонимен

преди 8 години

Те са се защитили, не са го карали да си гълта езика !

124

Анонимен

преди 8 години

Да не е излизал от колата с бокс в ръка.Ами ако ги беше смачкал с този бокс ?

123

Анонимен

преди 8 години

Тия нямат никаква вина тоя излязал с бокса и те от самозащита са налетели на селския бег