74

Анонимен

преди 8 години

Истерията на стринката и нейния скъпоценен консултант не може да е от критиките и недоволствота на обикновените хора, нито от статии. Явно господарите са недоволни и подготвят замяната на Баце и ко. Май ще гледаме римейк на филма "Уморените коне ги убиват, нали?"

73

Анонимен

преди 8 години

Страхотни сте и нас даже ни е страх резултат 0:0 раунд. Кличко срещу Фюри. Защо ни е боксова круша като си имаме направо ММА.

72

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 91Щом ги познава е длъжна да ги предаде на прокоратурата, а не да укрива тез престъпници...- - -Да бе да !??? Та да се чудят после от прокуратурата къде да ги крият ???? Хайде моля ти се ...

71

Кажи честно

преди 8 години

Много сте, нагли сте, мързеливи сте!

70

Анонимен

преди 8 години

"Свършена е много работа,но без резултат".С една дума залудо работи,залудо не стой.

69

Анонимен

преди 8 години

СТРИНОООООО, ЧИЛЕТО, ИГЛИТЕ ЗА ПЛЕТЕНЕ, ..... И НА СЕЛО !!!!!МОМЕНТАЛНО !!!!

68

До 78

преди 8 години

Щом ги познава е длъжна да ги предаде на прокоратурата, а не да укрива тез престъпници...Какво говорите, та това би било предателство към съпартийците!

67

Анонимен

преди 8 години

"Прави се опит да се дестабилизира МВР, за да не работи добре" Питам аз: А кога МВР е работело добре ?!?..."...свършена страхотна работа, но за съжаление към момента тя е без резултат."Казвам аз: Наистина страхотна работа, няма що ! Чак да те хване страх колко търтеи и връзкари ХОДЯТ НА РАБОТА в МБР, заради заплати и привилегии и получават заплати от данъците на хората които НАИСТИНА РАБОТЯТ!

66

Анонимен

преди 8 години

...страхотна работа..но герберска!

65

Наглостта е голяма

преди 8 години

Ако кажа на някой клиент, че "е свършена страхотна работа, но за съжаление към момента тя е без резултат" дали ще ми плати? Аз лично се съмнявам ! Даже си мисля, че ще ми удари една майна и повече няма да му видя очите... и парите.

64

Ха, ха, ха, ха, ....

преди 8 години

МВР няма да бъде боксова крушаСтрино *** ? Кой боксира гнили круши *** ??? Ти луда ли си ???

63

Петър

преди 8 години

Аз не подкрепям като цяло индустриалците и бизнесмените в България защото те не се отнасят честно и справедливо със служителите си а гледат да забогатяват на техен гръб като с това обедняват цялото общество и имат значителен принос за демографската катастрофа и изчезването на България след около 30 години. В случая обаче декларацията е правилна. Ясно видимо е, че масово хората не са доволни от работата на полицията по много причини и изразяват възмущението си.

62

Анонимен

преди 8 години

Това е чудесен пример за проблема, при който хора, които не са добре информирани, коментират нещо, което не познават или имаме изключителна недобронамереност, посочи тя.Проблемът е ясен-за една седмица две показни убийства,безцеремонно пребиване и смърт на ученик в центъра на Враца,ограбена банка,пребити старци,май още някакъв грабеж....какво има да разбираме повече?

61

Анонимен

преди 8 години

Следващия път когато гласувате,не вярвайте на омайните им приказки какво щели да направят за вас,а се обърнете назад и вижте какво досега направиха за вас(или само за себе си),по-добре ли живеете днес,по безопасно ли е да замръквате по улиците,по-високи ли са заплатите и пенсиите ви,по-малко клошари и просяци има по улиците,по-0малко ли са престъпленията по-спокоен ли е бизнеса,повече инвестиции ли влязоха в страната,по-уважавана ли е страната ни от вън и тогава гласувайте по съвест и с акъл.

60

Умирам от смях

преди 8 години

Бъчварова: "Най-ценният ми консултант е г-н Борисов, той има неизчерпаем опит и...."Царят Слънце - въздух и вода за Бантустана :) Пълни нещacтници !

59

Ха, ха, ха, ха, ....

преди 8 години

Братя българи , пазете си правителството, че едва ли някога след тях ще дойдат по-голями крадци , измамници, и убийци ! Ще плачете после, ама няма дя ги има !!!Ха, ха, ха, ха, ха, .....

58

Анонимен

преди 8 години

Щом ги познава е длъжна да ги предаде на прокоратурата, а не да укрива тез престъпници.

57

Анонимен

преди 8 години

"свършена e страхотна работа, но за съжаление към момента тя е без резултат."Кво ме грее че е свършена много работа,пък резултат няма!? По-тъпо от това здраве му кажи!

56

Петър

преди 8 години

От гледна точка на демократичното общество МВР е точно като българския футбол и всеки може да изразява критики, препоръки и мнения. МВР дори трябва да е обект на такива мнения защото за разлика от футбола това е организация която трябва да работи в обществен интерес и засяга всички. Трябва да има обществен контрол върху всякакви държавни структури и те да се коментират с цел работата им да бъде подобрена и да е в по-голяма полза за обществото.

55

Анонимен

преди 8 години

полиция НЯМА, служителите масово мятат рапорти за напускане и вината е на тази гдида на снимката и на политическото ръководство от партия ГЕРБ. От 112 ще ви прехвърлят директно към Арменския поп.