25

Анонимен

преди 8 години

З А П О В Е Д ...Хващайте биячите на старци.Наемните убийци са мои хора - тях не ги закачайте!БОЙКО БОРИСОВ

24

позитано 20

преди 8 години

Борисов ,върл твой фен съм. Но бих те посъветвал веднага махни Бъчварова , хваната от улицата , и назначи Цветан Цветанов. Вярвай ми , резултатите ще бъдат очудващи добри.

23

ББ

преди 8 години

Ама работете бе хора, работете ! Не ме гледайте мене че си играя мач ! Вие трябва да работите, не аз !!! Аз само накрая събирам парите !!!

22

Анонимен

преди 8 години

И докога патрулки и жандармерия ще пазят?Сега ще се набръчкат, докато се размине пушилката в медиите и после старата песен на нов глас, ще си вдигнат гълъбите и старите хора пак ще са на произвола!А за Бъчварова, днес един министър в Англия си подаде оставката, че си е почивал на някакви острови, докато е имало наводнения, та така и с нашия министър на вътрешните работи, тук ни пребиха, убийства, грабежи,проблеми, колкото искаш, тя в Китай се разхожда на държавни разноски!

21

Бойкооооо,

преди 8 години

Корабът е с много пробойни, Бойкоооо!!!!! Няма време!!!!!! Самочувствие имаш- айде подплати го.

20

Анонимен

преди 8 години

Тук идва логичният въпрос трябва ли премиера да нарежда кой да се хваща и кой да не се хваща и защо премиера е длъжен да нарежда за какво са тия министри, съдии, прокурори и други търтеи незабавно оставки.

19

ЕГАТИ

преди 8 години

ХОРА, СТИГА С ТАЯ ПРОПАГАНДА! Постоянно внушават на народа че тия горе вършат работа, ама не е така. Като гледам заглавието и снимката направо ми се повръща.Това да не е от вчера. Ако не бяха оповестили някои медии за проблема, даже нямаше да разберем. Това е най пополисткото правителство в историята на България. Тоя го пускат само ленти да ми реже на участъци от по 5 км, че ако некой път заговори то ръсва долнопробни бисери. ОТ КОЛКО ГОДИНИ Е ТОЯ ПРОБЛЕМ С ПРЕСТЪПНОСТТА? НАПРАВЕТЕ НЕЩО!

18

Анонимен

преди 8 години

А мене шефа направо ме изхвъли за това че не си върша работата, че и заплата не ми даде ????А на тия МВР шефа им ги моли да работят ?????

17

Анонимен

преди 8 години

Аз ги хващам ама те ги пускат !

16

Анонимен

преди 8 години

Представете си при Станишев и Орешарски при убийствата на хора да са се намесели. Не нали , ами те си бяха дружки с престъпниците. Така , че в момента Борисов е най опитния и добър Премиер . Който не вярва да ми посочи име и партия зад него за нов Премиер . Чакам .

15

ВЛАСТ

преди 8 години

Боку да резне на Хидрата главата. Независимата Съдебна Власт нищо не прави. Да си връщат заплатите и бонусите за несвършена работа. За лапнати подкупи - в затвора. Гластност колко магистарти и магистратки са осъдени ?!

14

Анонимен

преди 8 години

"Очевидно в МВР няма никакво чувство за самосъхранение, след като чакате да ви се обадя аз", скарал се Борисов на Терзийски.- - - -Ясноооооо ! Тиквата казал на Терзийски - нямате никакво чувство за самосъхранение ???? Демек - пазете се от мигрантите !!!!????? Ами ние да се пазим ли ????? Защо на нас не ни се е обадил да се пазим и ние ????

13

Анонимен

преди 8 години

От развалено брашно хубав хляб не става...От нашия народ добра държава няма да излезе...

12

анонимен

преди 8 години

Много добре го е казал Борисов но за да има резултат трябва да се изгонят АНТИБЪЛГАРИТЕ ОТ ХЕЛЗИНСКИЯ КОМИТЕТ *** пречат и на следствие и на съдии.

11

Анонимен

преди 8 години

Това котило некадърни тюфлеци, дремещи по трънки и катакомби, чакайки пенсията стресирани и двадесетте заплатки, трябва да се разтури незабавно. Тази разпищолила седемдесет хилядна тумба корумпета е вредна.

10

Костов

преди 8 години

А бе и аз да попитам: Какви са тези две "блигади" във флота. Доколкото разбирам от медицина, бригади има във формированията на сухопътните вийски. А пък ако става дума за фрегати, спомняте ли си за воят, който се вдигна относно заплащането на белгийската фрегата втора ръка, която купихме. И за чий... ще ги купуваме тези новите??? Дали зада сепредпазим от нападенията на Русия???

9

Анонимен

преди 8 години

Я виж ти ? Бъчварова била в Китай ? Сигурно ще иска подкрепления от манастира "Шао лин" за полицията ни ??? Иначе чии ще го крепи там ???

8

Bit

преди 8 години

Аз КАЗАХ или Аз Наредих!

7

Премиерът:

преди 8 години

Всички да вършат работата си според законите! Законите да са както в нормалните държави! Това са заповедите, които трябва да издаде премиерът още сега. Който не е в час - вън от службата! Ред ред и само ред!

6

Анонимен

преди 8 години

Е..НЕДЕЙ ТАКА ГИ ЮРКА ВЕ БОКО!ПО ЛЕСНО Е ДА СЕ КИБИЧИ КРАЙ ПЪТИЩАТА ЗА ЗАСТРАХОВКИ И ВИНЕТКИ И ДА СЕ ПРАВЯТ ПАЧКИ!