99

Съвсем сериозно

преди 8 години

Мисля, че драскачите против Русия тук са платени от руското посолство.Ама толкова некадърно плюене, такава злоба и истерия поражда инстинктивнасимпатия към Русия.С тези плювачи русофилите в България се увеличават.

98

Анонимен

преди 8 години

до 175: "...КОЙ ги подкрепяше - Бaтистa в Кубa,Трохильо в ДР,Сомосa в Никaрaгуa ????"E, като РаСША ще прави както США за какво я пробутвате като алтернатива за по-добро ?

97

Анонимен

преди 8 години

ошо лошо за Русия ...Путин си има много врагове в самата Русия Путин убива нвевинни деца Путин не го харесват в Европа Путин не го харесват в Турция Путин не го харесват и САЩ...Дните му са преброени ....

96

До177

преди 8 години

Една от причините да не поемат масово преди е именно заради режимите там които разстрелваха опитващите се да избягат.Спомни си берлинската стена,припомни си и мрежата между КНДР и Ю.Корея.Нали не мислиш,че е сложена за да не бягат южнокорейците на север?

95

Анонимен

преди 8 години

Изверга Путин ще гние в ада, Господ ще го накаже за злодеянията срещу невинните деца

94

Тео

преди 8 години

Лоша работа, но на война като на война. Цивилни жертви винаги има - дори и САЩ, които уж гледат да преценяват къде удрят, уцелват чат-пат някоя сватба или болница. Истината е, че нито САЩ, нито Русия имат работа в Макчу Пикчу на г...за на географията. И всякакви уж демократични ценности са само за наивниците. Всичко е заради пари и интереси - много пари и много големи интереси. А бедните - както се казваше в един филм - да правят както вятъра бедните!

93

До 170

преди 8 години

Факт е ,че homo sapiens има потни жлези и,че потта си мирише особено ако не се къпеш редовно.Няки бактерии ако се заселят в потните жлези също миризмата е по-силна.Някои храни и напитки също влияят.Но да се опитваш да оправдаеш миризмата си и мърлящината си с някакъв ген е ирелевантно.Сега марш в банята,вече е вторник и ти е време :)

92

gio

преди 8 години

то там само училища и болници. Дано и в България някой ден имаме толкова училища и болници, колкото в Сирия.

91

Анонимен

преди 8 години

А бе, нали Путин щеше да се бори срещу Ислямска държава?

90

Анонимен

преди 8 години

Марш по леглата!

89

До 166

преди 8 години

Забелязал съм го това по бензиностанциите когато български туристи спрат с автобуса си на някоя бензиностанция да пикаят понеже или автобуса няма тоалетна или е заключена.Турските автобуси си имат тоалетни и не спират по бензиностанции освен да заредят.

88

Анонимен

преди 8 години

РУСНАЦИТЕ НЯМАТ СМЕЛОСТ ДА БОМБАРДИРАТ ИД,И УБИВАТ ДЕЦАТА,ЖАЛКИ СЪЩЕСТВА,"БУБУЛЕЧКИ", КАКТО КАЗА ДНЕС СЪВЕТНИКА НА ПОРОШЕНКО ЮРИЙ

87

Анонимен

преди 8 години

Няма диктатор който да не е избивал собствения си народ ! Ето защо нищо не може да оправдае руската намеса на станата на Асад.

86

До 157

преди 8 години

Прав си,няма файда от къпане,продължавай си с неделните бани и то само като е слънчево.Все си миришеш.

85

Анонимен

преди 8 години

Нема ли да спим?

84

До 153генетика

преди 8 години

Значи повечето българи са турци...или поне носят този известен само на теб ген.Защото доста понамирисват...особено от сряда нататъка и изведнъж в понеделник гена го няма.

83

Анонимен

преди 8 години

Народ който до вчера се е къпел САМО неделя да пише за хигиена е толкова сериозно и компетентно колкото да пишат за "футбол" "политика" и "жени" и във трите сте най-големи НЕУДАЧНИЦИ !

82

До 150

преди 8 години

В гуглето могат да пишат Иван,Петкан,дори и ти.Войните са повечко и съотношението е доста по-различно.Не бъркай енциклопедичните знания с уикипедични.

81

Анонимен

преди 8 години

Турция и Русия са нещо като Мерцедес и БМВ и се появява България (каручката) и започва да коментира коя колко коня имала а не вижда, че тя е теглена от едно Магаре !

80

До 148

преди 8 години

Турците може да ги обвиниш в каквото си искаш,но за хигиената не можеш."турска баня" нарицателно по цял свят,както и колко често се къпят българите също е известно.А миенето след голяма нужда е за предпочитане пред бърсането с намачкан вестник в дворния нужник.