40

майтапчия

преди 8 години

До хубав живот в ЕС ли? до 43китай рабител за австралия ?? баси вица ! бал.ък ти копаш в някоя австралийска мина за китайците ! произвеждали сте коли по лиценз-е нали сте в час с технологиите що копирате. а за заплати вече се оля ,гледал съм заплащането в австралия но е същото като в ес !

39

Анонимен

преди 8 години

ЕС си беше добре някога с добър замисъл в момента англичаните гледат да бягат тоя се пъха в шамарите до 7-8 год ЕС няма да има.

38

Мутра

преди 8 години

По лошо от евреин и арменец е арменския евреин.. Тоест този на снимката!

37

дедо ви симо

преди 8 години

вервайте му...

36

хубав живот в ЕС ли?

преди 8 години

Пишете в търсачката и четете в този сайт: днес.бг Австралия - най добрата страна за живеенеГодишна световна класация по BLI индекса(Better Life Index)- доходи МИНУС разходи и остатъка се сравнява колко неща можеш да си купиш по цени в съответната държаваНие сме 4-та ПОРЕДНА година на 1-во място в класацията за най добра страна за живеене, доходи 10% над американските, безплатна здравна система, пенсиона, средна продължителност на живота 84г., дъждовни джунгли, острови, бизнесклимат$$Довиждане

35

а бе математик

преди 8 години

До цезардянков колко плати само на зърнопроизводителите преди да се махне -1 млрд за година!! айде прибави и парите по останалите програми, за пътища и т.н и нещо сметката ти10 млрд за 8 години не излиза . поне двойно са . а забрави парите които печелят 2-та милиона българи в ес което е възможно защото сме вътре .много от тези пари се пращат и харчат в България

34

Еврото

преди 8 години

В езиковите курсове по Немски, на които ходя, най-много от хората(емигрантите) са испанци. Също така работя с един Испанец. От него знам че ситуацията там в момента е плачевна - в някой отношения е по-зле и България (изключвам IT-тата в bg). Обясняваше ми че преди 15-20 години всичко там е било много добре - имало е работа, здравеопазване, полиция всичко, само че сега там са толкова зле нещата, че не виждал оправия и преди 3 години се натоварил с бременната си жена в фиестичката и към Германия

33

хубав живот в ЕС ли?

преди 8 години

Ав$тралия е 3-тата най богата държава по НАЙ ВИСОК доход на БВП на човекНЕ е най голямата икономика но е 3-тата най богата по Брутен Вътрешен Продукт НА Глава от Населението - 61 887$ среден месечен доход в ОзВижте, напишете GDP per capita (демек БВП на глава от населението за година) и вижте данните в сайта на World Bаnk (Световната банкЪ)1-ва Норвегия2-ра Катар3-Макао, но НЕ се брои защото е част от Китай4-та Ав$тралия - $61 887 7-*** USA - $54 62914-та е прехвалената Германия - $47 627

32

Анонимен

преди 8 години

На евро и евреин не верваме !!

31

хубав живот в ЕС ли?

преди 8 години

е хайде вижте най-развитите страни индекса е human development index.Пишете в търсачката и гледайте на първо място са Норвегия и Ав$тралия...Густо, най-развитите на Планетата, а аз бих добавил и че съм сред най райската част на Планетата.Западна Европа ви я оставям на вас, от няколко години живея в Сидни. Просперитета в Европа няма се върне скоро, някой казват 20 други 50 години, но аз нямам 9 живота да чакам. Оставям на вас вие да ми кажете дали 50 дали 70 години, вече въобще не ме късае ;)

30

Анонимен

преди 8 години

Така ли било дигаш лихвите за да спреш инфлацията, а как Исландците фалираха ? Изгониха банкерите и си стъпиха на краката и са си много добре.

29

СвършИха балъците

преди 8 години

Това гнусно, мазно ***, иска да приемем обреченият еврак, защото знае какво се задава, и иска удара да го поеме ЕЦБ, а не т.н. "стабилна" българска банкова система!

28

19

преди 8 години

В Белгия живеят бедно българите и другите скъсаняци. Местните са си ОК. Друг е въпросът, че Белгия е супер *** държава, а Брюксел е 30-40% араби и африканци, а престъпността е по-висока от тази в София (и то почти 2 пъти). Проблемът на Европа е исляма. Рано или късно там ще има войни между християни и мюсюлмани.

27

хубавия живот в ЕС??

преди 8 години

този БВП на глава от населението идва в джоба ни. ФАКТ! Ха!Произвеждаме си автомобили Холден, по лиценз на Форд и Генерал Моторс и Понтиак.Технологии не се притесняваме половината китай работи за нас. Грижи няма.Какво отровно те гони, аз да не ги ям животните бе ***?Сравнявай заплати, числа. НЕ СМЕ най голямата икономика. И НЕ МИ ДРЕМЕ! Китай като е 2-ра икономика тънат в мизерия. Единственото което ме интересува са числата по долу, колко пари са средно като заплатите в джобовете ни! Ха!

26

прав си

преди 8 години

До Анонимен29но я обясни какви субсидии получава македонският или турски земеделец , че и с тях не сме конкурентни ? колко % от българите са заети в селското стопанство (10 -на% ) и как би се отразило на останалите 90 % ако вдигнат 2 пъти субсидиите ?

25

Анонимен

преди 8 години

тоя живее в неговия си свят

24

цезар

преди 8 години

За 8 години членство в ЕС сме дали 8 милиарда лева членски внос а сме получили 10 или чисто 2 милиарда лева. Че то тези пари ако бяха в някоя банка щяхме да получим повече от лихвите.

23

Анонимен

преди 8 години

Влизане в еврото означава България да плаща пенсиите на гърците и гърците и богаташите от ЕС да живеят добре ама на гърба на българите. Еврото е добре само ако пенсиите и заплатите в България станат по-високи от ЕС. Влизане в ЕС нали беше с такава цел - ЕС да помогне на България, а не обратното.

22

Анонимен

преди 8 години

Дали гърците, португалците, италианците и подобkи не обедняха. А тия държави съшо не са лоши като климат и на кой да вярваме ? Не става с лихви тая работа требе и акъл и икономика и производство. Само че как ще се конкурираш с един немец като получава 2 пъти повече субсидии.Защо ние да подържаме конкурента си и да храним гърците.

21

Анонимен

преди 8 години

Този да не гледа от собствената си позиция със заплата 50000 месечно.