29

Анонимен

преди 8 години

Точно толерастията е виновна, а не че им натяквали, че били" фашяги". В Швеция също такива случаи зачестиха много напоследък.

28

МЕРКЕЛ В СИБИР

преди 8 години

а ПУТИН в БЕРЛИН. И в СОФИЯ надявам се

27

men

преди 8 години

за овчето мълчание и промиването на мозъци от страна на "свободната" преса и други медии по добре да не отваряме дума. последните 4 месеца масово биват насилвани деца, жени и баби от църните амуджи и нокой не е обелил дума за да не се развали имиджа на ***. за цензурата по всички канали за споделяне на мнение също. референдум за изритване на тъмната *** и белите им държанки от европа преди да е почнала гражданска война.

26

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 37 Ти съвсем си се сбъркал!!! Прочети статистиката и ще видиш, че облеклото не е определящият фактор! То и миналата година жените там са се обличали така, но не е имало толкова посегателства! Ха познай къде е разликата!!!

25

Наблюдател

преди 8 години

Леле, това напомня времето в Германия непосредствено преди да дойде на власт Хитлер! А той както се знае идва на власт след избори.....

24

men

преди 8 години

представете си за какво чувство за безнаказаност и липса на всякакъв респект и страх от закон, полиция и местно население става реч: 1000 пекчи и амуджи си организират купон с грабежи и изансилване също като по време на война. няма страх от съд, от затвор, от екстрадиция... кой им го внушава това.

23

Вот дю Фак

преди 8 години

Тя още преди да я изберат е казала, че ги обича , ама я избраха ! Да им е честито

22

Пъзел

преди 8 години

Значи жените са виновни защото са жени! Германците са виновни защото живеят в собствената си страна! Иначе тези *** нямат вина за посегателства, кражби и изнасилване... *** демокрацията! Руснаците не успяха да затрият Германия, ама тие сами ще се затрият!

21

Анонимен

преди 8 години

Кой кого ще интегрира накрая???

20

бежанец

преди 8 години

девственици на една ръкаразстояние. вземи и ти сега. първата безплатна. другите без даунпеймънт и с ниски лихви. ше има и бонусчета за чаветата. юруш да спасим евроПейската икономика икономика.

19

Пешко

преди 8 години

До Анонимен 22,не толерастията, а непрестанното натякване какви са фашаги и нацяги.

18

Анонимен

преди 8 години

Тия с тяхната простотия такава беля ще направят, че не е истина! Просто е въпрос на време на белите работещи германци да им писне и тогава ще се лее кръв.

17

Анонимен

преди 8 години

ГЕРМАНИЯ, ЧАКАМЕ СИГНАЛА !

16

Да помислим

преди 8 години

Надявам се някой хора да им е просветнало за това каква цензура има в Европа в частност в Германия. Всяко голямо издание им цензор. Казвът му по друг начин "следи за толерантноста" и от там нищо не излиза което не е одобрено от него.ГЕРМАНИЯ Е ОКУПИРАНА ДЪРЖАВА И ТЯ ИГРАЕ ПО СВИРКАТА НА САЩ. ВСИЧКИТЕ ГЛУПОСТИ НА МЕРКЕЛ НЕ СА ИЗМИСЛЕНИ В ГЕРМАНИЯ А ВЪВ ВАШИНГТОН

15

Анонимен

преди 8 години

Толерастията *** мамито и на този велик народ... Срам и позор!

14

Идеалист

преди 8 години

Не мислете, че сте си внесли работници! Няма арабин, който работи повече от 5 часа дневно!

13

Tankist

преди 8 години

Аз им предлагам да ходят с железни *** и мъже и жени. Пък колкото до свирките още никой не е умрял от лапане но ако има свенливи и каска с катинар. Иначе просто незнам до къде ще се стигне другото предложение е да отворят едни музей и да интегрират в тях бежанците но това едва ли е приемливо към днешна дата ще трбва да изчакаме лятото.

12

:-D:-D:-D:-D

преди 8 години

Ибрахиме, ти чули бе??? Кво да съм чул Севджане ??? В Германия ще легализират изнасилванията на германки!!! А... Кеф... Това е Стандарт... Е...ш и Хвърляш...

11

Анонимен

преди 8 години

Хайде Германия, поведи ни !!! Цяла Европа тебе гледа ! Долу Меркел и Ропони ! Долу мутри и *** !

10

Анонимен

преди 8 години

Ей тие немци не стига че си го натаковаха ами и продължават да си го таковът. Аман от тази тяхна поствоенна комплексарщина.Ще затрият цяла Европа така. Стига толкова Втората Световна свърши преди 71 години време е да продължат напред стига дърпали Европа с техния граничещ с безумие либерализъм. Още малко и ще стане неспасяемо положението.