33

Анонимен

преди 8 години

Че какво е съветска власт без електрификация?

32

Анонимен

преди 8 години

Разбира се че няма да искат ! По-редно е да се запитаме - останаха ли там Кримски граждани ? Защото от дълго време там се говори че в Крим се заселват сибирци !? А това го обяви руската телевизия !

31

смях в залата

преди 8 години

Англичанин, швед и руснак в Лувъра, пред картина изобразяваща Адам и *** в райската градина.- Погледнете тази прекрасна градина - казал англичанинът - само англичани могат да отгледат толкова съвършена градина!- Да бе - казал шведът - те са абсолютно голи, без това изобщо да ги смущава, със сигурност са скандинавци!- Глупости - казал руснакът - нямат дреха на гърба си, нямат покрив над главата си, имат една-едничка ябълка за двама им, обаче им се обяснява, че са в рая - без съмнение руснаци!

30

Анонимен

преди 8 години

Как може да си Прориворечите по тоя елементарен начин че Америка била кконкуренция на САУДИТСКА АРАБИЯ та нали самите вие Краварофили казвате че Америка не произвежда Петрол как може тогава Америка да Бъде Конкуренция в Петролната промишленост Когато е пълна Нула

29

анонимен

преди 8 години

Те самите украинци вече не искат Украйна и не само Крим и Днепропетровск а и други искат да излязат от Украйна.Наште послушни медии защо не показват вчерашния протест в Киев и този в Одеса там 90% от хората не са украинци и вижте протеста против яйценюк и порошенко колко е много хора протестира против тях.Там тепърва започват протестите.Управляващите вземат държавен заем окрадят повечето от парите е това тяхната демокрация.

28

ист русофила.

преди 8 години

За какво им е ток, като си имат фенери руско производство.

27

ист

преди 8 години

Проучването в Крим е извършено от червен Колю.

26

Анонимен

преди 8 години

Хаха...Първо, кой още вярва на Руски (***) социологически проучвания?Второ, руснаците винаги ще си останат на ниво на развитие, в миналия век.

25

а бе трол

преди 8 години

До Ха- ха- хапрочети пост 42 и после ми отговори

24

не си

преди 8 години

До Анонимен44в час явно, преди около месец думата прие закон според който русия може да НЕ зачита отсъждания на международни съдилища-например няма да плати обещетението на ходорковски което беше присъдено от европейски или английски съд ,не помня кой точно беше. което ако можеше да е валидно и в България е супер защото онези от хелзинският биха духали...чорбата

23

Анонимен

преди 8 години

ГРАНДИОЗНИЯТ РУСКИ ПРОЕКТ КРИМСКИЯТ МОСТhttps://m.youtube/watch?v=1MgrsoEDx2c

22

Гошу

преди 8 години

Само като прочетете кой е поръчал проучването и без да поглеждате процентите, веднага ще се сетите горе-долу колко са :)))

21

Анонимен

преди 8 години

Много ясно, че всеки човек с поне малко мозък ще иска да живее в Русия вместо в Украйна. Все едно нас да ни питат - в България или в "Ромалия" (да не ме цензурирате сега).

20

ами аз

преди 8 години

До Анонимен 32си предтавям нещо така....та значи веднага след обединението на България някой прави подобно проучване и в бивша източна румелия . та въпроса ми е ако е имало телефон на какъв език е трябвало да се извърши анкетата и какъв би бил резултата ? съдейки по думите ти значи би трябвало да питат на турски и хората би трябвало да са ПРОТИВ обединението...кажи бе пом.ак?

19

Анонимен

преди 8 години

ВКАРАЙТЕ В ГУГЛЕТО КРИМСКИЯТ МОСТ ЩЕ ВИ СТАНЕ ЯСНО ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧхахаааааааДори и да триете Работата върху кримският мост няма да спрете

18

брей че бързак

преди 8 години

преди 2 години завзе Крим и още не може един далекопровод да им прекара. Ама иначе се пъне да е някакъв фактор на световната сцена (ама само с напъните си остава)

17

Анонимен

преди 8 години

До АнонименДа направят едно проучване и в прибалтийските републики С камъни ще ги изгонят...И не само в пробалтийските, ако направят проучване в Африка или САЩ или Южна Америка дали искат да се присъединят в Русия резултата ще бъде същия - с камъни ще ги изгонят.

16

ха-ха-ха-ха :)))

преди 8 години

Като прочетох първото изречение само:"Проучаването в Крим и Севастопол бе възложено от министъра на енергетиката на Русия Александър Новак на 31 декември м.г по предложение на президента Владимир Путин."и се отказах да чета по-нататък. Просто няма никакъв смисъл. Ясно е, че путювата пропаганда ще изкара, че 99,9% са много щастливи без ток. Грее ги само мисълта, че са под крилото на Бащицата-Вожд

15

Анонимен

преди 8 години

Няма нормална даржава която да желае да съществува под опеката на русия

14

Анонимен

преди 8 години

Само троловете плачат за русия щото от там им дават парите