64

Ханко Брат

преди 8 години

Тикво, ***' си в Банкя, отвори касата, взе'ми "железото" и го употреби по предназначение, че ни Писна' от *** руски Казачок!!!

63

Готин

преди 8 години

Да ва и Бойкомразците ***,заврете си го някъде на скришно място.

62

Китов

преди 8 години

Те маските паднаха като гласувахте за промените в конституцията.

61

Румбо

преди 8 години

Ех,пустия му Бочко!У дома е като петел на купище-кукурига,та се къса,ама навън е една тишина....Щото там няма кой да му търпи простотиите и затова нашия човек се съгласява с всичко!

60

Анонимен

преди 8 години

Червения *** си мисли , че като пише с главни букви става по убедителен. Да ама не . Простия и неук човек както и да пише не може да прикрие тъпните си .

59

koko

преди 8 години

А водка може ли г-н премиер?

58

Стоян

преди 8 години

Не пийте ракия-казва Борисов,само уиски с лед за да вие леко на душата.

57

Анонимен

преди 8 години

Бойко ако иска да седне на двата стола, значи ще падне.

56

Идиот

преди 8 години

И ще пия, и ще ям и ще правя каквото си искам! Кой си ти, нискоразрядно борче, по случайност назначено за премиер, да ми казваш какво да правя? Шушумига страхлива. Що не поиска 3-те млрда за Турция да дойдат за нас? Ама то се иска дупе, акъл и чужди езици, за да поискаш нещо и да не те отсвирят моментално.

55

МАНГО ФАКУЛТЕТСКИ

преди 8 години

До ТУРЧИННЕ ВЯРВАЙ НА ОФИЦИАЛНИТЕ ТУРСКИ СТАТИСТИЧЕСКИ ДАНИ.Те са не просто неверни, те са манипулативно неверни.Целта им е да манипулират съзнанието на обикновения, простодушен и наивен турчин. Той трябва да мрази кюрдите, гърците, руснаците, христианите.ЗАПИТАЙ СЕ В ЧИИ ИНТЕРЕС Е ТОВА?Ако си достатъчно интелигентен, сам ще си отговориш.

54

Tf

преди 8 години

Добре той си признава, че не гледа интереса на България, заради други държави това нормално ли е или аз съм луд нещо ??

53

КУРОВЕ

преди 8 години

КЪДЕ ВИ Е НОВИНАТА ЗА СЕВЕРНАТА ТАНГЕНТА БЕ ЧЕРВЕНИ УРУДИИИИ!!!!

52

БАБА КУНА

преди 8 години

НЕ МУ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ НА БОКИЧА, НАЛИ ВИЖДАТЕ, ЧЕ МУ Е ОБЪРКАНА ГЛАВАТА.

51

Анонимен

преди 8 години

Вярва ли си въобще какви ги плещи? Каква е причината Местан да се крие в посолството?

50

Анонимен

преди 8 години

До ТУРЧИН 68Няколко големи кюрдски въстания са избухнали през 1925 , 1930 и 1938 г., които са били смазани от турските власти и повече от 1 000 000 кюрди са били насилствено депортирани. През този период, до 1946 г. кюрдският език, фолклор и имена са били забранени в Турция . В Араратското въстание от 1930 г. са били унищожени голям брой кюрдски села, заедно с неговите жители.и викаш 80% са съгласни с това а

49

Турчин

преди 8 години

До Анонимен 70Това го твърди някой, който стои в България и пише по форумите :))))))Това не е ли чиста манипулация ??????? :)))))))

48

Пешко

преди 8 години

Др. Юли Москов: "Главната функция на ДПС е да бъде бариера с/у ислямизацията на България. Който плюе по Доган е национален предател."

47

БОКО БАНКЯНСКИ

преди 8 години

Не пийте ракия" Не яжте филии с мас Не евете жените си НЕ харчете пари защото ги нямате! Само си плащайте данъците вминетките застраховките глобите и ще сте добре. В противен случай ще сте мнооого зле! Мен не ме гледайте аз вече направих и третият милиард.От вчера започнах да правя и четвъртият.Ако остана до краят на мандата си ще започна и петият си милиард.Само се кръстя да има още такива като мене които да ми гласуват на него. Иначе ще го сърбам тараторо без лъжица.

46

анонимен

преди 8 години

Русия ще си плати за всички мръсотии и беди, които ни донесе през последните 100 години!

45

ТУРЧИН

преди 8 години

До Анонимен 62СТАТИСТИЧЕСКИ ДАННИ ОТ МИНАЛИЯ ДЕН:ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 10 ДЕНА СА ЛИКВИДИРАНИ 215 ТЕРОРИСТА ОТ ПКК,ОБЩО ЛИКВИДИРАНИТЕ ТЕРОРИСТИ ОТ ПКК СА ВЕЧЕ 6 000 !!!БЛИЗО 80% ОТ КЮРДИТЕ ПОДКРЕПЯТ ЕДРОГАН :))))" КОЙТО ВИ ГОВОРИ С "" ЩЕ, НО, ОБАЧЕ "", НЕ МУ ВЯРВАЙТЕ ТОВА СА МАНИПУЛАЦИИ И ИЗМИСЛИЦИ "Р.Т.ЕРДОГАН