79

Анонимен

преди 8 години

Другари , каквото и да пишете Борисов си остава най добрия Премиер за последните 25 години . Не ми се мисли за Станишев или Орешарски просто срам ....Затова ли 82% от българите в евроатлантическа България живеят в бедност?

78

Анонимен

преди 8 години

Другари , каквото и да пишете Борисов си остава най добрия Премиер за последните 25 години . Не ми се мисли за Станишев или Орешарски просто срам .

77

Анонимен

преди 8 години

ZA BOIKO NE MISLETE TOI SHE SI STEGNI KUFARITE I GAZ ZA USA

76

Анонимен

преди 8 години

До пак питамОколо 300 грама в банкноти по 100 рубли

75

Анонимен

преди 8 години

При толкова прости герберунгели напълно логично Борисов ще печели всички избори НО срещу огромни външни заеми и когато след няколко години стане ясно че е невъзможно да се върнат, Турция ще ги поеме срещу откъсване на огрoмна част от майка България! ГЕРБ ще унищожат нашата красива родина!

74

Анонимен

преди 8 години

Не плащар рубли за пост, а копейки, щото Русия много огладня вече. А и троловете и ялови излязоха, не вършат работа ;)

73

Анонимен

преди 8 години

Ние пък ще се обадим на Обама да подкрепи Тръмп. Така е по-демократично и ценностно по европейски.

72

Анонимен

преди 8 години

Борисов е страхлив и малодушен, защото знае, че няма как да се опъне на Ердоган и Доган, а рано или късно няма как да избяга от турския боздуган и ятаган.

71

Анонимен

преди 8 години

Борисов пак постъпи като истински държавник. Не взема страна, защото едните играят за руснаците, а другите за турците.

70

БАЧКАТОР

преди 8 години

За много неща съм го критикувал Борисов и с много неща в управлението не съм съгласен , но в случая го подкрепям на 100%. Турчина да си гледа Турция . България е независима свободна държава .Все още.

69

Анонимен

преди 8 години

Нямал да взима страна,хахахаха и бил обещал по телефона хаха,нали ДПС беше партия за правата и свободите на българските мюсюлмани,защо да не взима страна,та той е премиер.Сега по същество,започна процес по отцепването на територия на България и анексирането и към Турция.Ще има нова по силна про турска партия която чрез референдум или провокация в стил Косово ще принуди Анкара да вкара натовските си войски в името на мира,със или без гражданска война не знаем как са го решили

68

Анонимен

преди 8 години

Бойко е премиер за втори път, както никой друг досега, ГЕРБ печелят всичките си избори... значи вие сте тъпите, а Бат Бойко е умния.Не го ли схванахте за толкова години?

67

bokouglu

преди 8 години

квото каже цион началниците. пипали сама 5 папи и 10 турански ходжи бокоуглу съм началниците казоха че русия е нашият враг.

66

Анонимен

преди 8 години

Това не е държавническа , а страхлива позиция! Става дума не за вътрешнопартийни работи, а за национални интереси, за предателство и външно вмешателство във вътрешните ни работи! Той си трае и за филма на турската журналистка, трае си за всичко, което иска смела държавническа позиция. А може би го тестват? Така и утре като решат да ни лапнат, той пак ще си трае и няма да се "бърка"!!Горката България.

65

ни съ знай

преди 8 години

Аз от *** човек умни неща не очаквам.............

64

Анонимен

преди 8 години

много бих се радвал мутрако да е казал тпчно това, но...

63

Анонимен

преди 8 години

Борисов винаги е казвал, че не коментира раздорите и проблемите в други партии.И го е спазил.Вие какви коментари искате, четете форуми и си коментирайте.

62

ха-ха-ха

преди 8 години

Честно казано става ми жал за Боку от Банкя.Всеки го командва по всякакъв повод , и в най-добрия случай го потупва по врата.Гледат му сеира и си правят гаргара с него.Добре че е свикнал още от времето на Живков.

61

...

преди 8 години

Ако този разговор е достоверен идва логичния въпрос, защо Местан не е в ареста ? Алоо, службите, тук става въпрос за националната сигурност.

60

Анонимен

преди 8 години

Чакайте бе, какъв е Давутоглу да се меси във вътрешната политика на България, че на всичкото отгоре във вътрешнопартиен проблем? Айде амънъ куйдум, дето се вика по съседски.