29

baba turk

преди 8 години

E dobre de ne e lie hubavo chese razbirat sega Aaaaaaaaa... pishete mi za osmansko igo i tai natatak....2016 godina sme a ne 1900.... prostazi takiva

28

дако

преди 8 години

Само си чешим езиците

27

Румбо

преди 8 години

Там е работата,че няма да сме врата на Турция към ЕС,а само изтривалка!!!!!Поинтересувайте се какви ги е писал в книжките си агата и ще разберете истинското му отношение към България!А то е като на господар към бивши и ....бъдещи роби!На практика Турция е единственият ни външен враг,но кой знае защо не отчитаме тоя *** факт и което е по-важно-не вземаме мерки!

26

БГ..дге

преди 8 години

До Анонимен600 години ви търпяхме ...не сме ЗАБРАВИЛИ!!!!!

25

майорски

преди 8 години

Турция няма мястов ЕС ...тя ще е вратата на ислямизма да влиза в ЕС !

24

Анонимен

преди 8 години

(,) (,) -Neka se razberat BG politicite s Turskite ni bratq, hubavo e kogato nqma omraza mejdu dve sasedki! Stiga omraza (600) god...

23

хе хе

преди 8 години

Да си взима роднините пт Пазарджик и Столипиново да си ходи !

22

Анонимен

преди 8 години

ОТ 10Е СЕГА СА ЛЪСНАЛИ ВСИЧКИТЕ ДПС-ПРЕДСТАВИТЕЛИ -СТРАНДЖИ ЕВРОАНТЛАНТИЦИ И Т.Н.... ЖИВЕЕЩИ С НАДЕЖДА ДА СЕ ВЛЕЕМ ОТНОВО В ТУРСКАТА ОБЩНОСТ...???????????

21

Гербер

преди 8 години

Разтвори порти Бориско :)

20

Анонимен

преди 8 години

Тогава да затворим тази врата!!!

19

Гербер

преди 8 години

Борисов работи за разединението между Турция със НАТО и ЕС .Проблемът е че да се осъществи планът трябва голяма доза лицемерщина . Много важно качество за съвременен политик.Борисов много добре знае, че за да е добре България ,Турция трябва да е зле но за целта задължително трябва да ги скара със ЕС и НАТО. Ние изпълняваме малка рола в целия план но много важна!

18

Анонимен

преди 8 години

Да видите само как ще ви я хлопнем под носа както сме го правили над 600 години. Инъче щяхте да завладеете Европа с ислямизма си.

17

Анонимен

преди 8 години

На битово ниво българи и турци се уважават пият си кайвето и ракията заедно, така че невиждам нищо лошо и премиерите на страните да се уважават и да водят единна политика

16

Анонимен

преди 8 години

Всеки кандидат за български премиер прябва да се проверява дали е обрязан. Обрязяните последователи на Баал, Молох, Аллах или Моисей не трябва да се допускат защото са доказано сбъркани.

15

мнение

преди 8 години

Явно са решили да си правят каквото си искат , без да се съобразяват с мнението и желанието на мнозинството хора в България. Предлагам ви да изпращаме протесни писма и искания до централата на Европейския съюз, да вземат мерки. да ни защитят от пройзвола на властта върху болшинството от хората в България.

14

(НМ) Народна Милиция

преди 8 години

Чета коментари и не мога да повярвам,Българи да харесват Турция ???? Спомнете си за Васил Левски,Христо Ботев,Панаьот Хитов,Бенковски,Стефан Караджа.....Вие сте гадна *** и родителите Ви ще се срамуват от Вас.

13

Българин

преди 8 години

Не знам какъв е евроатлантика ама тук е пълно с два вида ектремисти. Българи няма.

12

(НМ) Народна Милиция

преди 8 години

До Евроатлантик Вероятно не сте Българин и православен християнин,вероятно сте родоотстъпник,вероятно вашите предци,ако сте православен сега се въртят в гроба.Не разбирам симпатиите Ви към тези,които ни убиваха 500 години,и омразата към тези,които умряха за нас.Качете се на Шипка и постойте малко там.

11

Анонимен

преди 8 години

Премиерът Бойко Борисов на свой ред коментира, че на нашата граница няма миграционнен натиск, за което Турция е положила много усилия.-------------Мога само да кажа браво.

10

Анонимен

преди 8 години

А стига бе, нали се борим срещу тероризма, а кво прави тоя тука? Че даже и официална делегация са му устроили, ще затварят пътища и кво ли не. И Тиквата значи подкрепя ИД.