69

до 143

преди 8 години

Много сте войнствен бе другарю ***....ст. По спокойно, да не получиш инфаркт.

68

asdd

преди 8 години

До Анонимена ти си на лепило

67

Гиб Мелсън

преди 8 години

Брей, тука всички излязоха експерти по отглеждане на бебета. Човек ако не е българин и не е от България ще си помисли, че в България се раждат най-много бебета в Европа и всички вече са експерти и знаят как се гледат новородени. Как било възможно майката да си остави бебето само посреднощ. Много просто как. Оставяш някой роднина да го варди докато бебето спи и ако се събуди и разплаче, да ти звъннат да се прибереш. Колко е жалко да гледаш такава злоба към една майка, без значение от коя партия е

66

Анонимен

преди 8 години

Доста прекалили с дрогата пишат тука днес. Вие сте *** и като такива ще си заминете от този свят, даже няма и да разберете защото ще бъдете в опиянено състояние. Но все пак приятно пътуване.

65

абе

преди 8 години

До АнаТова си е нейна работа. До мъжът си е. Ей, много *** народ, бе. Не защитавам Сидеров, защото това е човек с власт и властта му дава право да урежда нещата ЗАКОНОВО, а не по този дивашки начин. Но като почнете да се разправяте по махленски и да не зачитате личното пространсто на хората около вас- сте просто жа.лки. Нейна работа е къде е и на мен да ми ритат мъжа и аз ще съм до него. Не е твоя работа. Това са лични неща.

64

Анонимен

преди 8 години

Какво казва Гаджева !Отидохме в НАТФИЗ Волен да купи дрога за семейството ни, а и другите от групата ни също да си купят, но ония ни отказаха, от което последва скандал ! После дойде полиция и ни сритаха !

63

Анонимен

преди 8 години

Тая пък?! Не стига, че гаджето й за пореден път се оля с пиянските си изцепки и скандали, ами и тя тръгнала да се жалва! Писна ни от вас, вашата наглост и безпардонно поведение. Така сте се самозабравили, че не можете вече да различите черно и бяло и си мислите, че зцялата държава ще се занимава с просташкото ви поведение! Депутат и любовница му- не ни дреме за вас!

62

Ана

преди 8 години

Госпожице Гаджева, имате новородено дете, къде ви е мястото: вкъщи или в "НАТФИЗ" ?? Кой гледа бебето, след като казвате, че майка ви е болна? И след като сте майка родила преди два месеца....какво правите по улиците в този час от денонощието?

61

sega

преди 8 години

Това за наркотиците е сериозно. Значи толкова пари се вливат в тези силови структури, а наркодилърите са заели училищата в България и ТЕЗИ ТИПОВЕ като бият Сидеров и Деница , поне да си бяха направили труда да ПРЕГЛЕДАТ И ЗА НАРКОТИЦИ, в противен случай ОЗНАЧАВА, Ч ЕРАБОТЯТ СРЕЩУ ГРАЖДАНИТЕ, закриляйки Брендовци. Лично аз съм толкова възмутена от това свободно разпространение на наркотици, че ако политическата класа е замесена в това, както с еговори, тези хора заслужават раз.стр.ел.

60

браво

преди 8 години

Полицаите да се наградят !.Само така трябва да се постъпва с рубладжиите.

59

Анонимен

преди 8 години

Лично гледах предаването и твърдя, че тази беше абсолютно неадекватна.Много неприятна жена:никаква комуникация само предава а не приема,така че занимаването на обществото с тези индивиди си е чиста загуба на а и натоварва психически нормалните хора.

58

Анонимен

преди 8 години

Защо Чуколина не е на снимката?

57

Анонимен

преди 8 години

ЛЪЖКИНЯ

56

Анонимен

преди 8 години

Малко ви е било!

55

Анонимен

преди 8 години

Ами да бяхте отишли да проверявате за дрога спортната академия - те и там зобат яко! И тогава наистина щяхте да отнесете боя, който заслужавате заради хулиганското си поведение!

54

Анонимен

преди 8 години

Представям си как се е чувствала Деница да дава интервю в най-пропадналата американотурскофилска телевизия. Зрителите на най-българската телевизия АЛФА са виждали палатите, в които живеят подобия на журналисти като Цветанка Ризова, Виктор Николаев и Марияна Векилска, Лора Крумова.Тези палати с хиляда лева заплата не се купуват и строят , а става със стотици хиляди от Америка за България. Задължени са като журналисти само да плюят по АТАКА, нищо че за разлика от Сидеров са написали нула книги.

53

АННА ЦОЛОВА

преди 8 години

БОЙКА ШИРОКАТА ИЗТЕГЛИ 20 МИЛИАРДА .ДА ПОДАРИ НА РАДКА ДЪЛБОКАТА И ЦАЦА МОЩНАТА ПО ЕДНО ИМЕНИЕ.БОЙКЕ ПОСЛЕ ЩЕ ТИ НАЦИОНАЛИЗИРАМЕ ВЕТРОГЕНЕРАТОРИТЕ,ЧАСТНАТА АРМИЯ ЯПОН 140 000 ВОЙНИЦИ.НАРКОТРАФИКА ЩЕ ЗАГУБИШ.ВСИЧКИТЕ ПАРИ КОИТО ОТКРАДНА ОТ ПЪТИЩАТА ЧАСТНАТА БАНКА НА ЦВЕТЕЛИНКА ЩЕ СТАНЕ ДЪРЖАВНА БОЙКЕ ТАКА ЩЕ ВЪРНЕШ 20 МИЛИАРДА.

52

Анонимен

преди 8 години

И чий е чадъра над бялото. Щото децата мрът, не депутати. Ако бяха депутати щеше да има всенародно веселие!

51

Гарибалди

преди 8 години

На тези които не са съгласни с думите на Деница пожелавам час по-скоро да изпаднат те самите и близките им в подобна ситуация,,Да бъдат влачени,ритани,душени,унижавани и бити само поради това, че са пристъпили вратите на едно учебно заведение..

50

redordead

преди 8 години

волен бори наркотика като изшмърква всичко дето намери - саможертва в името на народа - рискува собственото си здраве, да не би някой друг да се прилъже и да измшърка долния ***!С теб сме Волене, каквато и прах да намерим, ще я пращаме в централата на Батака, че да я унищожаваш!