56

Анонимен

преди 8 години

На вуснатото видео виждам как Русия търгува с Ислямска държава. Не го ли е срам Путин да купува петрола от терористите!

55

Анонимен

преди 8 години

А Русия кога ще ни покаже карта от траекторията на полета на сваления СУ, за да ни уверят, че не е навлизал в Турция?

54

Анонимен

преди 8 години

Няма такава жалка държава като Русия. Къде са точно доказателствата? Къде точно се вижда, че в цистерните има петрол? По какво точно се разбира, че това е Турция? Къде точно се вижда, че Ердоган е замесен? Руски смешници....

53

Анонимен

преди 8 години

ЗА ДА СВИКАТ БРИФИНГ И В ПРИСЪСТВИЕ НА 300 МЕЖДУНАРОДНИ ЖУРНАЛИСТИ И ВОЕННИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ОТ СУМА ТИ ДЪРЖАВИ И ДА ИМ ПОКАЖАТ И ДА ИМ СЪОБЩЯТ ВСИЧКО ТОВА ЗНАЧИ СИ ИМАТ ДОКАЗАТЕЛСТВА И НЕ ЕДНО. "КАРТИТЕ" НА МАСАТА НЕ СЕ ПОКАЗВАТ ИЗВЕДНЪЖ И НА ВСЕКИ...

52

Анонимен

преди 8 години

ХА ХА МАСКИТЕ НАЙ ПОСЛЕ ПАДНАХА И СЕ ВИДЯ,ЧЕ ВСИЧКИ (ДЕСНИ СЕ ОКАЗАХА ЛЕВИ РЕЗБИ И ,ЧЕ ВСИЧКИ ПРОТЕСТЪРИ И ЕВРЕО-АТЛАНТИЦИ СА НАЙ ДОЛНОПРОБНИТЕ ПРОДАЖНИ ТУРСКИ ИЗБИЦИ. ЗА ТАКИВА ПРОДАЖНИ *** АПОСТОЛА НА СВОБОДАТА Е КАЗАЛ -НАКАЗАНИЕТО ЗА ТАКИВА Е САМО СМЪРРТ И ПШАК СМЪРТ И НИКАКВА МИЛОСТ.

51

Анонимен

преди 8 години

Тези доказателства показват,че в Сирия има сериозни находища на нефт-природен земен или преминва тръба,от тръба с тапа,иначе защо тая върволица от цистерни като пред нефтозавод за преработка,а какво става да са пред всяка сонда таз опашка за превоз на суров продукт,в Сирия по тез места и май няма завод щом кат го карали в Ирак,възможно някой да е разрешил-нефт срещу храни,къде са съответстващите колони тирове,в региона цените на храните са 10 пъти по ефтени от ефтения нефт,но закриха програмата.

50

Анонимен

преди 8 години

Аз бензиновози на снимките не видяхвиждам само тирове и водоноски

49

Анонимен

преди 8 години

До Киро кофражистаМоже и с прясно мляко да са !!!Може и ти да си пед.ал , може и да си активен, може и да ти плащат.Сигурното е че си с интелект на амеба.

48

Върха на нахалството

преди 8 години

Как може заради един Башар Асад и мерака му да е президент чужда държава, в лицето на Русия да избива собствения му народ ??? Това е все едно заради болния мерак на Бойко да е вечния премиер у нас утре да поръча на някой да дойде да ни бомбандира ???? Вие как ще се почувствате тогава ?????

47

Анонимен

преди 8 години

Не знаех, че петрола се превозва в бордови амиони:) Баси долните лъжци!

46

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 69По скоро твоите приятелчета са така. Нямало доказателства, всичките снимани камиони и маршрути да не са туристически дестинации? чаршафите се возят на бензиновози щото е по яко така ли? От слушане на западна пропаганда сте забравили да мислите *** такива.

45

Киро кофражиста

преди 8 години

Къде са доказателствата?На снимките и видеото се виждат някакви камиони и цистерни, които може да са на Ердоган, може да са на Путин, може да са на Лукоил, може да празни, може да са с минерална водаВсе едно у нас по време на югославското ембарго, когато мъкнехме бензина през границата, някой да твърди, че Желю Желев прави контрабанда

44

анонимен

преди 8 години

Турция финансира Ислямска държава, а еврогейовете ще и платят 3 милиарда да държи бежанците, които нелегално влизат на територията на ЕС! Пълен абсирд!

43

путин

преди 8 години

русофобите вече приеха исляма по заповед от запада,сега вече изучават корана,скоро на троловете по форумите и бомбите за кръста ще пристигнат

42

до Върха на нахалств

преди 8 години

а как може САЩ цял живот да водят войни на хиляди километри от собствената си държава?

41

Върха на нахалството

преди 8 години

Как може руснаци с руски самолети да бомбандират сирийските граждани в собствената им страна която е на хиляди километри от Русия, и никога не обявявала война на Русия, и да казват че Турция е лоша защото подпомагала сирийците в борбата им за освобождение от Асад и Руския окупатор, като в Сирия живеят и тюрки ???

40

Анонимен

преди 8 години

Сети се *** да се опути.Като се целувахте и пипахте с Ердоган, тогава не купуваха.

39

Анонимен

преди 8 години

До АнонименА досега защо никой не е ударил петролната инфраструктура и кладенците? Петрол не се копа от с лопата. Защото всеки се надява той да я ползва след войната. Това правят турците сега....Руснаците удариха. И турция свали руския бомбардировач.

38

Анонимен

преди 8 години

Добре бе, нека го сметнем така ! Колко петрол превозва една цистерна или 50 такива, и колко петрол преминава по тръбите идващи от ИД и влизат в заводите на Башар Асад ??? Които пък го преработват и дават горивото от него на Русия за да бомбандира протиниците му, които пък от своя страна са сирийски граждани а не джихадисти от ИД ???

37

Анонимен

преди 8 години

"Успяхме да съберем достатъчна доказателствена база за престъпните действия на турците, която по решение на висшето държавно ръководство ще разкриваме постепенно."Всичко се прави заради вас, безюлатни ***! Никой не вярва на руснаците и няма как да им повярва по този начин. Освен вие. Всичко е заради вас; за да има статии още известно време. Така ме, възгордейте се!