61

Цък

преди 8 години

Тъй, значи " групировката продава петрола от кладенците на посредници, които на свой ред го вкарват незаконно през границата в Турция."Пита се как е възможно стотици бензиновози ежедневно безприпятствено да пресичат турската граница, а държавните институции - Граничните служби, полиция и разузнаване в ТР понятие да си нямат?А, и турски граничен офицер е бил задържан за това, че спрял и задържал товарен автомобил с оръжие от ТР за Сирия!С една дума - цинизъм и двойни стандарти. Нищо ново!

60

Анонимен

преди 8 години

ДАААМмммммммм НЯКОЙ учудва ли се от лицемерното изказване на американците???Те винаги имат някакво обяснение--на което цял свят се смее....НО от такива обяснения,умират милиони...Така говореха и за Ирак навремето--американците размахваха в ООН една епруветка с УЖ химическо оръжие--и вслетствие на това,при демократизирането на Ирак,бяха избити милиони жители....

59

Анонимен

преди 8 години

"...рупировката продава петрола от кладенците на посредници, които на свой ред го вкарват незаконно през границата в Турция."===Колко удобно обяснение... Само дето пропускат факта, че открито признава за това, че знаят и някак си им убягва, че това всъщност е съучастие в престъпление, което ги облагодетелства.

58

!

преди 8 години

Тоест от статията става ясно, че американците потвърждават, че ИД продава петрол на Турция. А посредниците са ясни - умерените терористи, отглеждани от УСА.

57

Анонимен

преди 8 години

и америка защо до сега не е направила нищо по въпроса ??? 4 години вече ???

56

Анонимен

преди 8 години

вие виждате само едностранно и само когато ви уйдисва

55

Уйвидек

преди 8 години

Ха ха ха... Ще се разплача от умиление. Досега си мислех, че рашките с вмирисаните сапоги са нагляри, но тия минават всякакви граници. Посредници купували петрола и го внасяли незаконно през границата. За най-добре охраняваната турска граница, където има през метър турски аскер, янките правят изказване, което със същия успех може да излезе от устата на *** не дотам интегриран ром. Това да не ти е птиче, че да прехвъркне току така през границата... Баси

54

Анонимен

преди 8 години

И кой е посредника? Сина на ЕРДОГАН!

53

Анонимен

преди 8 години

Чрез постедници, незаконно, после турция го узаконява и продава вече законно! ИДИЛ се финансира, турция го купува на 9 долара барела и го продава на международни цени! Ам Гъл милиардер!

52

Анонимен

преди 8 години

Да,защото посредниците са us фирми....

51

Анонимен

преди 8 години

"Не виждаме никакво доказателство, което да подкрепи подобно обвинение"ПАЗИ боже сляпо да прогледат!

50

Анонимен

преди 8 години

До Шоп ар"Да не се търгува със сирийски фирми ли?"Ще обидиш халифата! Те не харесват като ги наричат сирийски! Ще ти клъцнат куxaта крaтyнка!

49

Анонимен

преди 8 години

А кога Ердоган ще подаде оставка? Или посредниците ще я подадат?

48

Анонимен

преди 8 години

ФАКТИТЕ СА ФАКТИ!Както и да се въртят краварите, зaдникa им ще е все отзад!

47

каварска логика

преди 8 години

Демег ако сега руснаците изравнят всички пътища за турция със касетъчни бомби - то това няма да е тяхно дело а на посредници бомбардировачи?

46

Анонимен

преди 8 години

"продава петрола от кладенците на посредници,които на свой ред го вкарват незаконно през границата в Турция"XA ХА ХА ХА :);)разплакаха ме!сигурно си мислят че доматиту го ядем с колците!

45

Оня

преди 8 години

77 напротив много добре ще свърши. Според новото разпределение влизаме в западна зона на влияние накрая, румънците и те. А ти бегай да намериш някой по-висок мост стискай на джуджето снимката и се фъргай докато е време.

44

Анонимен

преди 8 години

Смятам че човечеството драматично подценява вероятността от ядрен Апокалипсис.Хората не са онези от 60-те години на миналият век по време на кубинската криза.Аз ако бях на Мястото на Путин не бих имал никакъв проблем при определени обстоятелства да изстреля ядрените ракети ПРЕВАНТИВНО!!

43

Хех

преди 8 години

Су-24 влезе за некви секунди у турско (уж) и го свалиха.. а цистерни с мильони барели петрол.. си минават като на парад и те не ги видели...:)Баааах ти наглеците.. и ся кво .. да взема да повярвам.. ми нема!

42

Анонимен

преди 8 години

До Какво мислите? 7 Аз мисля, че си малък провокатор. Нищо друго.