72

9689

преди 8 години

боряно,нямаш ли срама?

71

Анонимен

преди 8 години

Отдавна не е имало Руско - Турска война ! Историята хвана мухал вече.

70

Българин

преди 8 години

До а така 82 дремени ако ще и над москва да са го свалили

69

Анонимен

преди 8 години

Русия имат един много силен и лоялен партньор в близкия изток в лицето на ИРАН,така ,че ситуацията там е доста сложна ако стане нещо по сериозно

68

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 43Аврам е роден в земите между реките Тигър и Ефрат. Когато неговите хора преминали реката от другата страна хората гледали и казали " иавру" което на тамошен език било " минаха" От "иавру" (преминаха) идва и наименованието евреи. Наименуванието юдеи идва много по-късно след Давид и Соломон

67

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

Много си ***..73...ха,хаааааааКюрди има в Сирия , Иран и Ирак..!Направи ли Сирия ---Нов Кюрдистан ...ВЕДНАГА ИРАН И ИРАК ИМ СТАВАТ ПРОТИВНИЦИ!КЮРДИСТАН---ВЕДНАГА ЩЕ ПОИСКА ДА ПРИСЪЕДИНИ ЧАСТИ С КЮРДИ ОТ ИРАН И ИРАК!..ШЕ СЕ ИЗБИЯТ , КАТО КУЧЕТА...ха,ха,хааааааааааааааааЕРДОГАН--ЗНАЕ ТОВА ...И..ЗАТОВА НЕ МУ ПУКА!!

66

DDR

преди 8 години

До СлавянинИ ако сега говореше на турски език нямаше да имаш сегашните си кахъри. Щеше да се гордееш с османското си минало и нямаше и през ум да ти мине, че дедите са ти били славяни.То като пишеш глупости, трябва и малко да помислиш, славянино.

65

Ф 16

преди 8 години

руснак = мишленце сивичко срахливичко и гладно

64

Анонимен

преди 8 години

до 80С каква ракета ще обстреляш крайцера Москва, като тя ще е прихваната на поне 500 километра от радарите му и ще бъде унищожена?

63

Анонимен

преди 8 години

До ТУРЧИНВелик, велик... колко да си велик? От 13 войни с руснаците... все бой сте яли и са ви изнасилвали по великите зад.ници :)))

62

Анонимен

преди 8 години

какво става, ако турците затворат босфора и въздушното си пространство за русняците - латакия и асад умират прави, крим остава без продоволствия, россатом гори с 22 милд., газпром се връща в украина /нема поток през турция/ , тотално ембарго от турска страна, - представете си руските самолети ще летят само на север и изток - МАТТТТТ!

61

Рокосовски

преди 8 години

До Анонимен 72 една ракета и няма крайцер москва какво ни занимаваш с това корито дето е по старо и от Дръзки

60

Анонимен

преди 8 години

Турчаците са се опрели на рашките точно колкото японците се опряха на ФАЩ с Пърл Харбър.Знаеш после какво се е случило, нали?!

59

Анонимен

преди 8 години

"Стореното-сторено"Това малко като "Убили са ви войниците от засада - приемете го и да продължим напред". Така не става. Трябва Ердоган да си плаща и то тежко, със семейството си.

58

Алооо,рашистите...

преди 8 години

Нема ли да преминете на преко - пак през нечия граница ...ха,ха,хааааааааааа.....АЙДЕ , ИЗФУКАЙТЕ СЕ ПАК...!!!!

57

слабото място

преди 8 години

Слабото място на Ердоган са кюрдите. Русия ще ги въоръжи до зъби и ще ги поощри да си направят Кюрдска република. Със столица Анкара.

56

Анонимен

преди 8 години

Нали се сещате че радарите на крайцера Москва са пуснати над цяла Сирия вече? Нали се сещате ако един турски изтребител влезе в Сирия даже и на 1 километър какво ще последва? С- 400 и от турския изтребител ще остане само стопена ламарина по територията я на Сирия, я на Турция. Само гледайте! Тия скапаняци успяха да вбесят Путин. Е, ще си го получите, шалвариии!

55

До сина-турчин 50

преди 8 години

Щом си син на великото племе, що правиш в България, бре? Обувай шалварите, слагай феса, забулвай кадъната и марш да те няма!

54

Demokrat

преди 8 години

"Щом Турция се опря на рашките..."Турция не се е опряла на рашките! Турция издебна рашките! А сега лакомият и надут османлиец Ердоган ако му стиска може и да се пробва да се опре на дядо ви Иван.

53

Славянин

преди 8 години

Дълбок поклон пред братята руснациЗаради тях все още има славянство...православие....Ако не бяха русите сега щяхме да говорим на турски език