40

АТАКИСТ

преди 8 години

до 52Винаги съм искал да попитам един такъв като теб който се гордее, че е турчин.За теб коя е Родината ти? Турция или България? Искам да си откровен! Ако не знаеш какво е "откровен" ще ти го преведа.Давай!

39

Брaнник

преди 8 години

голееем нaпредък имaт москaлите и aсaдистите- ИД оня ден превзе грaд Мaхин, чекaйте снегОО москaлци, тогaвa ше " биете" ...цънтърa още един път

38

АТАКИСТ

преди 8 години

до 48Не ти трябват други хапчета, брачед! Ти тези хапчета дето ги вземаш от 26 години са ти достатъчни! Толкова да си омагьосан, че да ги избираш и отново...и отново..и отново все същите.

37

плана Йинон

преди 8 години

"Разпадането на Сирия и Ирак на етнически и религиозни части като в Ливан е главната цел на Израел на източния фронт в дългосрочен план,а разпадането на военната им сила е главна цел в краткосрочен план...Сирия ще се разпадне на няколко държави,Шиитска на брега,Сунитска в района на Алепо,друга в Дамаск враждебна на северния си съсед и Друзите ще установят такава"

36

явно си

преди 8 години

До до 36зле с българският. аз те питам за германия и швеция където напират африканците ти ми говориш за англия и франция.....ми то и хон конг бяха колония но не виждам да се оплакват от това,същото важи и за австралия . някои като са природно *** все друг им е виновен!! просто трябва да почнеме да потопяваме корабчетата и ще се оправят нещата. обикновениият европеец ,работещ и издържащ семейство не е длъжен на разни от африка и азия.

35

АТАКИСТ

преди 8 години

до 43Добре че ми прати усмивки на края на поста си, че за малко да ти се вържа!)))

34

34

преди 8 години

До EHМеркел взема с черпак, дава с лъжичка.

33

Анонимен

преди 8 години

Има само една страна ,която директно бомбардира Сирийски позиции ,което и големите не посмяха да направят директно,т.нар."Израел"но не успяха да предизвикат Асад да отвърне към "Израел"и да падне в капана,Сирияя знае много добре кой и копае гроба

32

АТАКИСТ

преди 8 години

, какво бомбардират турските самолети в Сирия? Дай линк да се осведомим!

31

EH

преди 8 години

А ТЪПАТА МЕРКЕЛ ИМ ОБЕЩАВА ПАДАНЕ НА ВИЗИТЕ

30

Анонимен

преди 8 години

Някои много обичат да се гаврят(хора без чест)с умрелите напр.С.Хюсеин и Кадафи.Не трябва да сме им фенове непременно за да не разбираме,че паметта им не е оскверняване заради лъжите"човешки права"но защото както Асад днес пречеха на плана Йинон и разрушението на Средния изток,защитаваха Палестина и имаха добре обединени малцинства,по-светски режими и бяха главни врагове на алкайда,а бинЛаден бе сложен пръв в списъка на интерпол от Кадафи.

29

ииии

преди 8 години

До до 18какви колонии са имали германия и швеция и какво търсят африканците там.освен това преди като колонии са печелили европейските монарси или богати индустриалци. сега данъците и издръжката им в европа се плаща от обикновенният европеец който нищо не е спечелил от колониите

28

АТАКИСТ

преди 8 години

до 31, Т.урчоля.га, Какво ти е достатъчно? Къде си видял турски изтребители да бомбардират Асад? Нали се сещаш колко е голямо шубето ви ту.рско?К'во ще бомбардирате, ве мишки р..язани страхливи?? Това да не ви е Краибрахим във Време разделно, м..ър.ши??

27

Анонимен

преди 8 години

До info.Да да, благодораи той! И турците благодарят на тиквата, за получения "турски поток", и на плевнята благодарят! И плевнята ще си купи още една вила в чужбина, а тиквата ще тегли още милиардче - две "ево -кредити".А ние - ще ги връщаме, и ще бъдем "толерантни" към хрумванията и материалните придобивки на президента ....

26

Анонимен

преди 8 години

Вярно е,че Асад даваше закрила на терористите кюрди,но нещата сега се промениха,сега са на равна нога с Турция и Сирия стои на първата линия за оцеляване на човешката цивилизация,за която ще настъпи края,когато антихриста,избранника на сатаната седне в храма в Йерусалим(разбира се временно,за да види света как се живее под пълен сатанизъм)

25

Анонимен

преди 8 години

21, можеше и да засенчат Сирия, ако го нямаше там руското ПВО. Преди 2 седмици някои тук задаваха въпроса Защо Русия разполага в Сирия модерни ПВО-системи след като Идил няма самолети. Сега отговорът е очевиден - за да не могат побъркани агресори и помагачи на Идил да засенчат Сирия.

24

34

преди 8 години

Акo нe бeшe Русия, Асад щeшe да е при Саддам Хюсеин.

23

Анонимен

преди 8 години

До до 18"Бежанците в Европа са предимно от Африка, затова са и без документи. Колонии са, и си търсят правата от колонизаторите. Нещо да кажеш?!"По тази логика българите като са били колония в Османската империя сега трябва да ходят да си търсят правата в Турция. Така че не своите права са тръгнали да търсят, а да вземат чуждите.

22

АТАКИСТ

преди 8 години

Защо се правите на луди? Турция е един от трите главни източника за снабядване на ИД с оръжие. Първите два са САЩ и Саудитска Арабия.

21

Анонимен

преди 8 години

Асад , краят му е същият като Садам и Кадафи.Години наред Оджалан се криеше във бърлогата си в Дамаск . През цялото време баща му поощряваше и подпомагаше терористите във съседна Турция . Сега той води война срещу собственият си народ.