42

Анонимен

преди 8 години

Русия закъсня. Терористите заляха Европа. Какво ще се случи със Сирия и Ирак, вече няма никакво значение.

41

Анонимен

преди 8 години

Който се опомни и се опълчи на Големия брат му пращат атентати. Америка ги създаде, но с подкрепата на Франция, Англия и Германия. Сега разбраха, че по-лошо от да си приятел на Америка е да си техен съюзник, НО късно е либе за китка.

40

Анонимен

преди 8 години

Га Франция пускаше бомби над Сирия ни ревася оти реве ?

39

имигрант

преди 8 години

Алоооо каде сте бе заплатаджии и сороиди от БГ.Хелзински комитет.Имате много поздрави от Париж.Помоооощ убиват наши боици от ИД.

38

Анонимен

преди 8 години

Продължавайте да пускате бежанци!

37

Анонимен

преди 8 години

Пак ли Русия сега е виновна.Те поне се бият срещу тези *** от ИД

36

Анонимен

преди 8 години

България е транзитна територия и не е интересна за терористите. Те искат да съборят големи държави, като Франция, Германия, Великобритания, където високомерните хора си мислят, че живеят богато и спокойно.

35

bond

преди 8 години

Бабо Меркел, де така?- За джамия бързам, Мустафа. А ти къде със тоз' Калашник?- Търся необрязан гащник, да го сторя на кайма!А когато сняг забръскати ще ми дадеш издръжка!- Ти ислямски си другар -всичко ще ти дам, Аллахата акбар!

34

аман значи

преди 8 години

и кво ще правим сега като гледам кво става с Франция , пък ние сме светлинни години назад в развитието и защитата,направо не ни мърдат още 5 века робство,ще станат само али-агата и турски сериали :Д

33

Анонимен

преди 8 години

Време е мисюлите да бъдат принудени сами да си цензурират части от Корана, защото е пълен със открити призиви към насилие. Не виждам как иначе може да бъде спря тази организирана лудост на уахабизма и самоубийствените атентати. Един луд, който е решил да умре за Аллаха, не можеш да го спреш със самолетоносачи. Трябва да прекършеш вътрешната му мотивацията. Трябва да загуби вярата си, трябва да му стане ясно, че 72-те девици са лъжа и измама.

32

Orban

преди 8 години

Защо тъпaнарите защитаващи бежанската измeт се е покрила? Къде са терористите от БХК? Франция, Германия и др. страни като затворят границите си, сещате ли се какво ни чака?Цялата тази пaплaч ще цъфне тук! И Господ няма да ни помогне тогава.

31

Анонимен

преди 8 години

Меките френски китки си държат на евро простотиите. Така ще е, докато не загинат милиони франсета. И пак няма да се научат. Не ги съжалявам.

30

fripp

преди 8 години

Цял ден приказки от специалисти, журналисти, експерти, генерали и всички въртят и сучат, но не смеят да кажат истината. 100% терористите в Париж са сунити. Всички знаят, че ИГ е спонсорирана от С.Арабия и Катар. Докато не бъдат унищожени тези две ''демокрации'', терора няма да спре.Само че без С.Арабия и Катар ще трябва да затворят половината военни заводи в САЩ. Само че в Европа има политици, а няма държавници.

29

Анонимен

преди 8 години

малко са

28

Анонимен

преди 8 години

соросче , клалашник се проивежда не само в Русия , ами и в България и ...САЩ .

27

Анонимен

преди 8 години

на ви сега бежанци

26

Анонимен

преди 8 години

Ами ако се окаже, че калашниците са били българско производство? Значи ли, че България е виновна?

25

Анонимен

преди 8 години

Сега и французите си имат БАТАКльошко клане.

24

Анонимен

преди 8 години

Защото най-лесно е да бъдат набедени руснаците. Но така става, когато американците не могат да направят по-добро оръжие от Калашников.

23

Анонимен

преди 8 години

Борисов: Tърсим африканци, за да освежаваме бизнеса в БългарияTweet3Обама официално подкрепи подмяната на населението в България вкарва ни в югославски сценарийБългария търси бежанци със занаятЕС създава фонд за Африка за Е2 млрд., ние участваме с 50 000Ако Германия затвори границите си, ситуацията ще е неуправляема, предупреди Бойко БорисовБългария търси бежанци със занаят. Това стана ясно от думите на премиера Бойко Борисов, който днес участва в срещата на върха ЕС-Африка в малтийската столица Валета.ТОЗИ ЩО Е НА СВОБОДА?