233

Анонимен

преди 8 години

За тировете по 10 бона за винетка-0всички катастрофи са заради тях-товарите на вловете-магистралите само за коли и бус като застане пред тебе и отнема цялата видимост

232

Анонимен

преди 8 години

бандити

231

Анонимен

преди 8 години

Търся колега , може и двама да си споделим винетката за догодина.

230

Анонимен

преди 8 години

Никакъв протест! Запрятайте ръкави и работете. Само мърлячите от бАтака да отиват на площада. 100 гамена ще са само...

229

Анонимен

преди 8 години

Швейцария 37 евро. България 49 евро! WTF, Народе???????? както би казал Левски в днешно време!

228

Братя

преди 8 години

Моля ви хора! Нека протестираме, нека се обединим моля ви!Нека не допускаме това!

227

Анонимен

преди 8 години

В Западна Европа протестите стават мигновено и при най-малки поводи. Имат гражданско общество. Тука и при най-брутални издевателства трудно се оформя протест и винаги има някакви гейтации, дето заклейммяват хората, търсещи правата си като мрънкачи.

226

Анонимен

преди 8 години

Еи 17761 ако не ти харесва да работиш 7 дни в седмицата ,затваряи кепенците и отиваи да работиш по 8 часа , никои не те карал да почваш бизнес. Социалната система е такава и ако не ти изнася - още се търсят заселници на Марс. Ти ако си мислищ че някои трябва да ти прави точно на теб отстъпки,много си сбъркал. Ако всички можехме да правим собствен бизнес нямаше да има кои да ти работи нали? Тежестта на скъпите винетки се поема от всички и колкото странно да ти звучи ,за някои тя е по-голяма.

225

Мин Етка

преди 8 години

До никиЕдин министър от сегашното правителство би ти отговорил по следния начин:Щом имаш пари за ТРИ коли,ще имаш пари и за ТРИ винетки.

224

Анонимен

преди 8 години

Тук въпросът не е дали имаме или нямаме пари за венетка. Въпросът е: КЪДЕ СА ПАРИТЕ? Защо новопостроеното околовръстно на Враца вече е за ремонт, зощо? Много простичко. Крадливи хора гепят здраво. *** да им подаде човек стискат бузи и бягат за да не са капо.

223

ники

преди 8 години

До до НикиМи бусът е 12000 лв, а и всеки автомобил си върши определена работа през месеца.

222

neo5

преди 8 години

Българите най-обичаме да се вдигнем още малко и на бунт за +30 лв. отгоре на година, а, че цигарите от 5, могат да скочат на 10лв. хич не ни пука. Или пък селянина да иска евтина винетка, НО да настъпва с 200 км/ч по аутобана и да ги изгори тези 30 лв. за един ден! :) Важното е да сме нацупени и винаги хленчещи, заради това никога няма да ни излезе сметката, ни за пътища, ни за здравни, ни за икономика!

221

предложение

преди 8 години

Ще съберат 73млн повече. Могат да наемат още 3 консултантски фирми за КТБ,защото изтече информация ,че засекретеният доклад на първата наета фирма ни струва 22млн.

220

Анонимен

преди 8 години

Тия дето глaсувaхa зa Герб сегa дa плaщaт винетките и нa другите , зaщото те не сa виновни , че няколко стотин хиляди идиотa си върнaхa простaкa Борисов !

219

ники

преди 8 години

Да попитам само, като имам три коли и очевидно не мога да ги карам и трите едновременно по републиканската пътна мрежа, защо трябва и на трите да купувам винетки???

218

Анонимен

преди 8 години

Само червени проститтутки реват за евтиния . Свикнали да крадат и сега им се вижда скъпо...

217

Анонимен

преди 8 години

до 291Какво да каже клошаря за теб тогава ? Имаш ток ,интернет значи си богат изедник, а той няма пари за хляб !Пъпеш, не те знам марксис ли си, ама нямаш връзка с главния.

216

Анонимен

преди 8 години

Заради такива екземпляри като ***, трябва да има периодични революции. Самозабравилите си *** трябва да дават фира. Той ще ми каже дали да си купувам кола или не. Аз съм от народа, а народа трябва да казва кое как ще е, а *** в парламента трябва да слушат и само да вършат административната работа. И така ще е. Протест до дупка и ако трябва погром ,а да имат едно на ум следващите акъллии какво да вдигат и какво не.

215

Анонимен

преди 8 години

Цената ще е само 99,99 лв. Промоция.

214

Мунчо

преди 8 години

Да лежи, пърди и реве, че нямал пари!Ами да си учил бе смотльо! Държавата му виновна, че нямал пари. Не можел и да си кара колата, понеже вече не била лукс. Управлението и притежанието на личен автомобил е право, а не задължение на селяците. Като не намаш пари да я караш си стой в котурката и недей рИва!