12

Анонимен

преди 8 години

Няма лошо в такъв закон. Просто не се прави в последния момент и се обмисля малко. При високи температури зимните гуми ще се прецакат за нула време и язък за 4*150 лв за гума.

11

Вуте

преди 8 години

Чекайте пръво да си сложа киселото зеле за зимата, после зимните гуми. Не ми давайте зор ако обичате.

10

номер2

преди 8 години

ХЕЙ НАРОДЕ, ДОКОГА?!

9

Ala_Bala

преди 8 години

Нека всички да разберат, че полицейските протести са една комедия, която прави полицията още по-зависима от управляващата върхушка. Когато излезем да протестираме за високите цени на винетките, против шистовия газ, против изсичането на горите. Яко ще ни бият, тези дембели!

8

СТАМИНА+

преди 8 години

ЗАТВАРЯЙТЕ КАТ.Отдавна не върши нищо полезно за държавата и шофьорите .Ако искаме ред по пътищата, САМО КАМЕРИ-РАБОТЕЩИ !

7

Анонимен

преди 8 години

Аз си купих всесезонни гуми, със сертификат за зимни. Знам че правя компромис, но това е единственият начин, за сега, с който да намяля щетите, които ми нанасят Али Баба и двеста и четиридесетте разбойника. Оня ден едно рушвечийско теле, половин час си чеса корумпираната кратуна,докато разбере какво му говоря и че няма как да изкара двадесет кинта.

6

Анонимен

преди 8 години

Всичко е с една цел, да не вдигаш глава и нямаш време от простотии за да видиш разпада на държавността и корепциата в която се къпят Рапона и управниците. Толково тъпотии и при Бай Тошо нямаше. Сега времето е чусесно, за зимни гуми? Категорично не. България не е северна страна. Приемането на необмислени закони от елементарни и незаинтересовани хора показва колко мислят за хората. Някой дебел крадльо решил да "помисли" за хората и при запек родил мъдрост. Простотията убива България.

5

Azamara

преди 8 години

В Румъния също със закон от 01.11-01.04 е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО всички МПС да са със зимни гуми.

4

Анонимен

преди 8 години

Фаровете, гумите... Накрая ще ядат дървен господ. Скоро!

3

Анонимен

преди 8 години

тез ли блокираха държавата да си искат заплатките????тез ли искат подкрепа от народа???тая подкрепа във вид на 20-30лв ли я виждат???

2

Анонимен

преди 8 години

Днес, когато си правите платени репортажи и рекламирате- не ползвайте цяла една институция. Знам, че е по евтино и ефирно, но не е коректно. Има и голяма вероятност да влезете в съда- впрочем, крайно време е!

1

Анонимен

преди 8 години

Жалка "реформаторска" ***! Но идва видов ден.