142

смехурко:)))))))))

преди 8 години

Протести но за какво .За несвършена работа ли ДАНС се рови по досиетата :червей: Не открили нищо нито кой :)))))))))))))))))))))))))))))) .Е изводите са за полицията .Заплати срещу ефектовност Не срещу спане и подкупи.Права е Бъчварова отнемане на Бонусите

141

Анонимен

преди 8 години

Дилемааааа-тия дето искат да напускат от системата , какво става-те си знаят групировките и отиват там-Бойко -бързо тримесични курсове на млади хора, които дискат да работят в системата и проблема ще се реши-ние гражданите през това време ще компесирамеееее

140

Хм...

преди 8 години

До 197 привилегии - Вие им завиждате! :))) Никой няма да им разреши да се обричат кой, както иска! Ако ходят уморени и преуморени няма никаква полезна работа да свършат! Да не споменаваме ако са ненахранени, т.с гладни до какво може това да доведе! С компенсациите ми се струва е опит да се задържат хората до пенсиониране въпреки психическото напрежение и стресa в работа с криминалитет!

139

МРАВКА

преди 8 години

До РосомахаМИСЛЯ ЧЕ НЕ ГРЕША.РУСИЯ НЕ НИ ОБРЪЩА НИКАКВО ВНИМАНИЕ И БЪЛГАРИЯ Е БЕЗИНТЕРЕСНА ЗА ТЯХ.СЛЕД НЯКОЛКО ДНИ ЩЕ РАЗБЕРЕМ КОИ Е ПРАВ В ПРЕДВИЖДАНИЯТА СИ.ПОЗДРАВ ОТ МЕН!

138

привилегии

преди 8 години

Безплатно обучение "Симеоново" ,за който желаеБез обучение за други.Безплатно облекло....порцион........дълга отпуска .......сигурни не малки заплати.......компенсации при пенсиониране ?!?! Малко ли е?В интерес на истината мъжете от гражданска защита,които ги разформироваха и пожарната наистина заслужават тези привилегии ,защото се инвалидизират в процеса на изпълнениена дълга си и са мъжки момчета спасяващи животи с риск за своя

137

Свине...

преди 8 години

... още 20 кофи помия ... груууххх ..

136

Анонимен

преди 8 години

Легализирани мутри. Това са симпатягите на снимката.

135

Анонимен

преди 8 години

На другарите в трябва да им е ясно че и този жалка опит за преврат няма да мине ,защото народа ни обича и милиционерите колкото волен и тртрактора взети заедно .

134

Хм...

преди 8 години

На какво унижение са поставени българските мъже, а? А после да имат самочувствие на човеци? С 800 лв как точно се издържа семейство, м? Въобще причината за ниският жизнен стандарт на живот в БГ е в политиците управляващи държавата през последните 25-26т години! А пък ББ Тиквата да е начело на властта / мутра / и да взема тази бандитска шайка ръководни решения е върхът на унищожението на българският народ, т.с България!

133

до 173

преди 8 години

Много ми е интересно как ще ги биеш полицаите. Нека да се палне Мойдан да те видим. Като ти отперат два шамара ще се напикаеш, ***.

132

Анонимен

преди 8 години

Аз бих им дал по 5000 лева заплта ако всички гласуват за Глас народен

131

Анонимен

преди 8 години

Едне комонисти свалят друге комонисти... нема бсп нема дпс нема сдс све сте от Бкп... Закривай и Рестарт... а и гржб са същити

130

Анонимен

преди 8 години

Бай-Тошо се грижеше за народа! Бодигарда му се оказа много крадлив и отне много социални придовки на народа! трябва да се трупат пари в западни банки че като дойде Видов ден! ама ако не слушате западните господари може да ви блокират банковите сметки!

129

Анонимен

преди 8 години

Полицаите не се уморили пак окупирали . Че от какво да се уморат нали пти много работят

128

Хм...

преди 8 години

До 159 АнонименТочно в момента никак не ме вълнуват фобиите ви 159ти! БГ е най-бедната страна членка на ЕС! Бандити са начело на властта в БГ! пп. Споменавате Путин, в частност Русия! Добре! ББорисов и шайката около него и тях ли завлече?

127

благодарен чичка

преди 8 години

това е рекетьорска държава! полицаите са организирани и с оръжие, затова всички трябва да се снишават, да им търпят блокадите, стачките, да им влизат в проблемите, да висят по задръствания и пр. защото полицаите са силни! ако утре прокуратурата заяви, че посегателство над полицай няма да се наказва, ще ви бием по всяко кръстовище като пилци, да знаете! един няма да се отърве с униформа! защото ви дължим наркотрафика, нелегалните, крадците, римската престъпност купените избори и всички др.екстри!

126

Анонимен

преди 8 години

Всички провокатори вън от мвр ,вън от мвр на всичко трактори и подобни кремълски мафиоти

125

изТръпнах

преди 8 години

Аве, Сашо Тръпков дали протестира? Ако затвори булевардите, от къде ще вземе бакшиш?

124

Анонимен

преди 8 години

Сега е момента мвр да се изчисти от съветските другари милиционери второ и трето поколение в системата . То точно това е и реформата която народа дълго чака . Време е ,време е . Бойко не спирай режи до кокал

123

същият

преди 8 години

ще ги целуват студени близките на управляващите май :)