41

Анонимен

преди 8 години

Заптиетата са еволюирали ителектуално с едно стъпало над бакшишите.

40

Анонимен

преди 8 години

За всичко с виновни комунистите. България трябва да се изчисти от комунистите. На България сега и трябва един закон за лустрацитята за да се оправи. Чехия, Унгария, Полша изчистиха комунистите и сега живеят богато и взимат заплати по 2500 евро.

39

Цъфнал ГЕРБ

преди 8 години

'начи вие незнам, ама май нещо не разбрахте. 'начи протести може да се правят САМО когато ГЕРБ плаща. За неразбралите давам пример - #ДАНСWITHME, #КОЙ, Ранобудни студенти. Това може. Това са спонтанни граждански протести, платени и организирани от ГЕРБ и евроатлантическите ни партньори. Вчерашния протест, нито е в интерес на ГЕРБ, нито е съгласуван, нито нищо. 'начи НЕ МОЖЕ!!!

38

Анонимен

преди 8 години

Човек като прочете последните коментарите 10 коментара и му става ясно колко *** и злобен народ сме и точно поради това сме и на този хал. Общество ли ? .......

37

Анонимен

преди 8 години

ДА ЗАПОЧНЕМ СЪКРАЩЕНИЯТА ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО.МИСЛЯ, ЧЕ ЕДНО 100 ПРОЦЕНТНО СЪКРАЩЕНИЕ УСТРОЙВА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

36

Стефанч

преди 8 години

Всечки да ги уволнят. За нищо не стават.

35

Анонимен

преди 8 години

До Ченгето в менАми поне и вас да ви прецакат веднъж....

34

Демократ

преди 8 години

Полицаите са комунисти. В момента полицията е сталинско-болшевишка маша за рапресии срещу демокрацията. Всички полицаи трябва да се уволнят незабавно и да се заменят с нови компетентни и можещи хора които да защитават демокрацията и евроатлантическите ценности.

33

Анонимен

преди 8 години

До Недоволна билаЕ що сте толкова много като работят само двама а ? Съкращения !

32

Анонимен

преди 8 години

Всички граждани с по 1 палка и 1 щит и да ходим да ги бием на техния протест, както те правят с нормалните граждани когато протестират срещу безумното управление

31

Анонимен

преди 8 години

Стига с тея привилегии за куките. Не стига, че са сумати народ ми и сумати привилегии. Същата работа могат да я вършат 3 пъти по малко полицаи

30

Анонимен

преди 8 години

Министърката да обясни защо като няма пари разреши служители в МВР да се пенсионират и да остават на работа на длъжността при която са се пенсионирали? Сметката е елементарна - мах пенсия плюс 1400 лв. заплата общо 2200-2500 лв. в джоба. И това е от 01.06. тази година. И това не го е направил Миков.

29

Ченгето в мен

преди 8 години

Народа не бързайте да се радвате че прецакаха полицаите, защото след 2 месеца ще ви вдигнат винетките със 110% и тогава ще се чудите откъде ви е дошло.

28

Анонимен

преди 8 години

КАКВИ СЪКРАЩЕНИЯ-ДИСЦИПЛИНАРНИ УВОЛНЕНИЯ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ В УНИФОРМА,НАРУШИЛИ ГРУБО ЗАКОНА ,ТЕ СЕ ОПИТВАТ ДА СМЕНЯТ ВЛАСТА СЪС СИЛА,А ТЯ ЩЯЛА ДА ГИ СЪКРАЩАВА!!!! НЕ ВИЖДАШ ЛИ,ЧЕ ХОДЯТ КАТО РАЗБЕСНЕЛИ СЕ КУЧЕТА С ОРЪЖИЕ ПО УЛИЦИТЕ?ТОВА Е ГРУБО НАРУШЕНИЕ НА ЗАКОНА,КЪДЕ Е ПРОКУРАТУРАТА???

27

Анонимен

преди 8 години

Аз още пиша с химикалите и на листите които ми раздадохте предния път когато бяхте на власт и приемахте бюджета на МВР сами. Смешници такива

26

Уя

преди 8 години

По-добрият вариант.Иначе да напускат колкото искат - хора със съмнително образование, половин език, никаква компютърна грамотност, обучени да свиват рамене и готови да работят за прилични пари и доста привилегии ще се намерят.

25

До 27

преди 8 години

Принципно идеята ти е конструктивна, но може ли да се има вяра на тях. Сега ние като граждани ще ги подкрепим евентуално, те ще се оправят, а когато политиците ни запечкат и нас същите тези полицаи дали няма да забравят отново, че са част от народа и всички заедно трябва да се борим срещу неправдата? Аз лично не им вярвам, ще се облекат като робокоповци и ще ни плашат после..

24

Няколко въпроса

преди 8 години

"Колко и кои са уволнените( не преместените на по-висока длъжност) след аферата с джебчиите във Варна, унищожаването на улики и вземането на подкупи ?Колко са уволнените, чието нехайство и прикриване на престъпното поведение на охраната в Гранд Мол Варна доведе до убийство на психически болен човек от охранителите на мола?Кой е отговорен и защо?"Добри въпроси, особено за случаят в Игнатиево. Тази история е толкова пропита с подкупи и полицейска небрежност, че няма накъде повече.

23

Анонимен

преди 8 години

Рапона кога изтегли 16 милиарда, кога изчезнаха? Като няма да има заплати ченгетата щи го изринат кото стара тор, за два часа. И нема да има гепачка, лентички, посрещания, мили очички от стари и излъгани хора. Тогава Тракторчето ще си връща, Сретан и десетките прекарани бандюги. Колко са му насъбрали на Тиквундеров, само той си знае.

22

Неа

преди 8 години

Сега ще приемат 250-те подадени оставки и ще съкратят още малко , колкото да не могат да вдигнат врява ... И ето ви управление ... Министерско .... Ооо тя първо предложила да се орежат нацвсички .. колко благородно