18

Анонимен

преди 8 години

Като не си доволна, защо сега го казваш, щото преди месец друга песен редеше в депешите си до служителите !?????

17

Доги

преди 8 години

Държава без пари и полиция, кой ще пази политиците от народната любов :)

16

МРАВКА

преди 8 години

ПОДАИ СИ ОСТАВКАТА КАКТО БИ ТРЯБВАЛО ДА НАПРАВИ И ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО АКО ИМАХА И КАПКА ЧЕСТ И ДОСТОИНСТВО,НО ПРЕСТЪПНИЦИ С ЧЕСТ И ДОСТОИНСТВО НЯМА!

15

Режисьор

преди 8 години

Сценката е следната: Бъчвата подава оставка, връщат Цеко Ушето и всичко си продължава по старому.

14

Анонимен

преди 8 години

Реформи с приказки не се правят. Защо не оставихте ченгетата да си ходят по живо по здраво, кой къде иска? Точно започнаха да се редуцират нещата и вие им клекнахте. Ако беше в някой друг сектор протеста щяхте да ги уволните, че и бой щяха да ядат за назидание. Да видим, какви наказания ще последват след "спонтанния" протест снощи.

13

:(

преди 8 години

Спечелиха изборите с манипулации и измами, но рано или късно истината за некадърността на ГЕРБ ще излезе наяве. Дано само не доунищожат България тези предатели.

12

Това е реформа

преди 8 години

Е, сега при новите условия, ще постъпят на работа такива служители, че престъпността ще изчезне. Ще са висшисти, владеещи по няколко езика и ще служат без да искат изобщо заплащане. Ще патрулират с техните коли, като си ги зареждат сами. Ще ползват собствени компютри и консумативи. Даже ще си наемат помещения, в които да работят. И дрехи няма да им трябват - щом пожелае шефът, винаги да са готови.

11

Анонимен

преди 8 години

Пичове, театрато продължава и днес - недоволни синдикалисти от МВР се събират на Орлов мост - скоро очакваме да го блокират. Ще стане интересно. Май по сценарий Боко Мутрата ще жертва в крайна сметка незначителната пешка Руми Бъчвата. Той и затова я сложи всъщност.

10

жалко

преди 8 години

Бойко направи една много груба историческа ,не политическа ,а историческа грешка.Ръкува се с терориста Ердоган .Послуша Меркел .Която е политически труп .Какво повече.Слуша един недорасъл и некомпетентен - БД. *** като МК.Това е. Сега следват избори .......

9

Анонимен

преди 8 години

И аз не съм доволна. Ние, недоволните от работата на МВР, сме много, много повече от тези, които сега си позволяват да нарушават закона и да блокират улиците без разрешение !!! Къде се намират ? Защо си позволяват такива своеволия!? Защото са сигурни,че всичко им е позволено и са изключително нагли и безочливи !!! ОТВРАТЕНА СЪМ !!! Снощи и в Бургас са блокирали улиците и децата не са могли да се приберат след у-ще по домовете си, стояли са вън на студа заради тези ТЪРТЕИ! Да напускат - *** .

8

Полицая

преди 8 години

Моето семейство е доволно от моята работа защото като съм дежурен събота и неделя всички си правят купон включително и жената.

7

Даниел

преди 8 години

Не мога да разбера какво се обясняват, бой по кратуните и да се махат полицаите.

6

Смешни истории !

преди 8 години

Щом дори министър на МВР не е доволен от работата му е време за ОСТАВКА ! Най-добре на цялото подобие на правителство !

5

Анонимен

преди 8 години

Като не си доволна подай си оставката

4

:)

преди 8 години

Бочко не се явил в НС? Да не е вдигнал кръвно пак? Притеснен съм!!!!Или с Цв.Цв. бистрят как да го върнат на бял кон в МВР :) :) :)

3

Анонимен

преди 8 години

Ай, да ви *** ****! М иреформирайте го пустот му МВР. Нали вие сте министъра! Главата на МВР! Реформирайте го, като не сте доволна. Аман от малоумщини. Или да си подава оставка и следващият да го реформира.

2

Прост извод

преди 8 години

Като не си доволна и си наясно, че никой не е доволен ... значи за нищо не ставаш и е време да вдигаш гълъбите.

1

Елемаг

преди 8 години

"Никой не е доволен от работата на МВР, и аз не съм доволна"Значи можело да се казва истината в очите?Не било толкова страшно!!Сега ако и почнем да вършим работа вместо да говорим ,още по-добре!!