169

Наблюдател

преди 8 години

Колко кратка му беше радостта на Боко от т.нар. избори! Хем избори спечелени, хем 16 млрд.пари изтеглени и пак не може да се управлява спокойно, бе! Ама пусто има един космически закон, карма му викат, че каквото на другите правиш , след време на тебе се връща.

168

Анонимен

преди 8 години

Ако ще си подавате оставките го направете, а не ми се правете на интересни......нали сте мъже на честа "ПОЛИЦАИ"

167

Анонимен

преди 8 години

Tova e palen nenor.malnik. problemite ne s ot vcera. u zada4kata se pita oti 4engetata ne se nadignaa prei ili mejdu izborite na dvata turaÉ oti beÉ oti tova e rejisirana akcia ot samata Utka Borisovskaia. na nego mu trebe nesto s koeto ste se spravi i mu e nujen sum. sega ste otpusne nekoi LEF, posle ste si stisnat rucete i sas sastite 4engeta ste prodalji da krade

166

бивш гербераст

преди 8 години

Тиквата си е тиква , вари я печи я , тя на пържола няма да стане .Тая мутренска партия посяга на националната сигурност на държавата ,полицаи и военни масово се пенсионират и напускат , отвратени от гавратана ГРОБ с тях ,не е ясно кой ще пази границата и колко *** ще се навиятда стават милиционери при новите условия на назначаване в МВР . За армията картинката е същата.

165

Бай Спас

преди 8 години

До Пян_ГъДай пък ти два аргумента с какво са се справили сегашните и с какъв мозъчен ресурс разполагат.

164

Анонимен

преди 8 години

16 000 000 000 заем, примитивни ор'ки с права, че и импорт идват, мизерно съществуване на нормалните хора, всеки опитващ се да спазва законите го правят луд.... То е ясно, че не може да е толкова голямо ла'ното, но е факт. Друг е въпроса, че тия дето го се'рат в момента се оправдават с предните се'ящи и така 25 години, а и от по-рано. Гладните се'ат много по-малко от други, г-н Бо'исов.

163

Анонимен

преди 8 години

"полицай" в България е обидна дума, причините за това са безброй.. сега сме на път да намалим причините с една..

162

Анонимен

преди 8 години

Пичове, театрато продължава и днес - недоволни синдикалисти от МВР се събират на Орлов мост - скоро очакваме да го блокират. Ще стане интересно. Май по сценарий Боко Мутрата ще жертва в крайна сметка незначителната пешка Руми Бъчвата. Той и затова я сложи всъщност.

161

Дьржавна баница

преди 8 години

Колко голямо парче от дьржавната баница да изядеме. Да изядеме парчето на другите работещи за дьржавата.

160

МРАВКА

преди 8 години

НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА ТОВА ПРЕСТЪПНО И ПРОДАЖНО ПРАВИТЕЛСТВО.НЕЗАБАВНО ИЗЛИЗАНЕ ОТ Е.С. И НАТО. ПРАВИТЕЛСТВО ОТ ЧЕСТНИ И ДОСТОИНИ СПЕЦИАЛИСТИ И МНОГО СТРОГ НАРОДЕН КОНТРОЛ НАД ТЯХНАТА РАБОТА.ТОВА Е СПАСЕНИЕТО НА РОДИНАТА НИ,ВСИЧКО ДРУГО Е ЛЪЖА!ЗАБРАНА НА ВСИЧКИ ПАРТИИ,ТЕ ПРОСТО НЕ СА НИ НУЖНИ.КОИ Е КАЗАЛ ЧЕ ТРЯБВА ДА ИМА ПАРТИИ?КАКВО ДОБРО СА НАПРАВИЛИ НА БЪЛГАРИТЕ?

159

мутра

преди 8 години

тоя тъпия нещо кара ли ми се или съвсем е изтрещял?

158

Смях в залата

преди 8 години

Бъчварова:"ПремиерА ще каже кой е виновен в тая ситуация"

157

Анонимен

преди 8 години

Ако Бойко премахне 20-те заплати на хрантутниците, леко ще ми се издигне в очите.. А дано ама на дали.

156

Анонимен

преди 8 години

Ха - ха - на сега ги видяхме всички какви *** са полицаите ! Протестират, блокират, нарушават закона - и защо ?!? ЗА ДА СИ ИСКАТ ПРИВИЛЕГИИТЕ !!! А ЗАСЛУЖИЛИ ЛИ СА ГИ ?!?!? НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!! СРАМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИЦАИ !! Като не им харесва - да напускат. По-малко ХРАНТУТНИЦИ на клона ще има - и без това работа не вършат.

155

Цветан Василев

преди 8 години

Само ГЕРП

154

Виновниците

преди 8 години

Ако има някой за наказване, това е Горанов - с простотиите си той предизвика цялото това напрежение. Социоложката също.

153

Наблюдател

преди 8 години

Осигурете контрол и съответно стимулираща или санкционираща система при ясни правила за оценка.Трябва да се започне от ръководството, всичко останало е прах в очите и настройване на хората едни срещу други.

152

Анонимен

преди 8 години

Браво господин Борисов само се чудя що не беснееш като ти пазят границите като ти пазят парламента като ти пазят мачовете нали бяха твои братя много бързо забравяш като са отминали поредните избори

151

Анонимен

преди 8 години

229Бъчварова е некомпетенетна - вярно, но Цветанов направи нещо като гестапо в МВР, че и подслушваше всичко що се движи. Трябва един стабилен човек да води това министерство.

150

Анонимен

преди 8 години

Пожарникар по образование и охранител по професия няма място в правителството, още повече в политиката. В политиката трябва да има образование хора като Орешарски, Виденов и т.н. Не казвам, че те са успешни, но като тях трябва да са бъдещите премиери поне откъм образование.