10

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Боко ша...упрай работата;народът да сложи още една...дупка за да затегне колана,да не му паднат гащите от много...ядене и екстри,като Швейййцарското правило,прилагано за пенсионерите.Предлагам по това...правило да изчисляват всички заплати на държавните служители,вкл. и на полицаите и всички ще са...доволни.

9

Анонимен

преди 8 години

* влизаха в къщата ми няколко пъти. Молил съм полицаите за помощ. Сещате ли се дали се отзоваха?Как да защитя дома си? Нека ми отговорят на този въпрос! Само на този! И аз лично ще ги подкрепя. Ама така, от въздуха, не става!

8

Анонимен

преди 8 години

АМА КАК ЩЕ ВЗИМАТ ПО 10 , А НЕ 20 ЗАПЛАТИ НА КУБ ОБЕЗЩЕТЕНИЕ?! НА МЕН ЩЕ МИ ПЛАТИ ЛИ ТАКОБВА ОБЕЗЩЕТЕНИЕ НЯКОЙ В ЧАСТНИЯ СЕКТОР, ПРИ ТОВА ВИСШИСТ СЪМ И СУМА ТИ ГОДИНИ РАБОТЯ, ЧЕ АКО НАПУСНА И ЛЕВ НЯМА ДА ВИДЯ. А ТИЯ МИЛИЦИОНЕРИ МИ МРЪНКАТ, ЧЕ ЩЕ ВЗИМАТ 10, А НЕ 20 ЗАПЛАТИ...ЛЕЛЕ КОЛКО СА НАХАЛНИ...АМА НАРОДА ОТ КЪДЕ ДА ГИ ВЗЕМА ТА ДА ВИ ГИ ПЛАЩА...

7

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

До АнонименА кой може да създаде икономика в тая калпава държава... - таварисшч Микав ли...

6

1

преди 8 години

До Бай МилеДобре при напускане на МВР 20 заплати, но няма "коледни", "великденски", "премии" и т.н. та дори и "извънреден труд"!

5

Анонимен

преди 8 години

Бащицата се размърда, страх го тресе. Като не може да създава икономика може едно, вдигане на данъци, такси, всичко възможно. И заеми, но кой ще ги връща е въпроса.

4

ясно е

преди 8 години

Че Бойко ще реши проблема е факт! Добрият и лошият... А полицаите са много задружни,когато не е в техен интерес нещо! Де така да са обединени и в борбата с престъпността... Ама там си кроткат и стриктно си спазват само работното време... Така.,че сега да си трайкат!

3

Дядо Петър

преди 8 години

Във всяка мафия крайната дума има КАПО ДИ ТУТИ КАПИ.Така е и в нещастната ни Родина, превърната в най-долнопробна мафия от разбойниците от ГРОБ.Защото не само си траем, но продължаваме да гласуваме за тях.

2

Анонимен

преди 8 години

Слава на Борко Спасителя,славаааа........

1

Бай Миле

преди 8 години

Айде сега съвсем на балами ни взехте, като че ли гроб и Тиквата не знаят за проектобюджета и за мерките заложени в него, да не казвам, че те са инициаторите а Горанов -изпълнителя! ! Отделно милиционерите не трябва да имат никакви облаги при напускане или пенсиониране. За всяка една година грубо се явява по хилядарка и проста сметка да направим - "работил" 10-тина годинки и веднага обезщетение, че напуска 10 000лв. Защо?! Не ли наглост това?!