242

А дано

преди 8 години

200 лв да стане.Който го гепат без винетка, книжката на трупчета за три месеца.Аман от селяци по пътищата.

241

*/*

преди 8 години

Никакви такива.Винетките да се увеличат.....за автомобили -годишни 1000 лв. месечна- 300 лв и седмична- 100 лв,за автобуси и камиони ..годишна 5000 лв,месечна..месечна- 800 лв и седмична-500 лв.Е тогава какви пари щв влязат в бюджета не е истина.То бива малоумие ама такова не бива.Похарчиха заема и сега дай да ни съдерат кожите.

240

DreamTheater

преди 8 години

Винетката трябва да струва около 300лв.Пътищата не са евтини съоръжения.Ако искаме да караме по хубави пътища, няма друг начин-трябва да се плаща.При тази цена всеки който използва пътищата ще плаща 83 стотинки на ден.Не са много-например един пушач,който пуши по кутия на ден плаща 3-4 лева на ден,за да се трови и да трови околните

239

Анонимен

преди 8 години

При 145 лева, приходите от винетки ще намалеят два пъти.

238

А

преди 8 години

Защо в статията не упоменавате за в пъти по големи доходи в другите държави?

237

Анонимен

преди 8 години

ЕДИН МИЛИОН избраха истината, взеха правилно решение, спечели ГРОБ. Поне 500 000 е далавера, купени, подменени, допълнени. Остават 500 000. Лелееее, колко тъ????пунгера си имаме!!! А сега, сега ....защо не хвалят Рапонкьо, как победил, как бил ***?? Къде сте дрогаре герберасти, а имаше един Странджа, липсва ми!!

236

Анонимен

преди 8 години

Аз съм за увеличението на винетките. Няма как без пари да се правят пътища. Приходите от винетки бяха по малко от 50% от бюджета на АПИ за година. Повече пари от винетки, повече оправени пътища.

235

Анонимен

преди 8 години

Нека да кажат колко са заплатите в 3-те посочени страни,в пъти повече от българските!!!

234

Анонимен

преди 8 години

Избори..,,народа избра по-добрите, те победиха! И сега плаче! Овци.....отидете при Баце, а той ще ви погали по главичките празни, ще ви каже топли думи и ще ви излъже отново...!!! Ех, колко хубаво е да си премиер на толкова *** народ. Мечта за всеки африканец. Искам да стана член на ГЕРБ, къде е най-близкия клуб, моля, пишете!!!

233

gtf

преди 8 години

като направите пътищата, като в другите страни от ЕС - тогава може да излизате с обяснение 'ми тука е в пъти по-ниска цената'. Повечето от обновената инфраструктура е с пари от еврофондовете т.е. пак с нашите пари- в повечето случаи изпълнението е далеч от всякакви стандарти за качество. Да не говорим, че в Словения помоща за безработни е над 500 Евро... Гербавите спечелиха изборите и сега трябва да правят реформи - щото няма с кого да се оправдават...

232

Анонимен

преди 8 години

винетките в България са наистина доста евтини. В Словения седмичната винетка е 13 евра. Колкот месечната в Бълария

231

Анонимен

преди 8 години

Лилето с големите маргарити е голяма палавница и шофьоромелачка. Изпива им сосеца от такси. Ама с дядо, партиен функционер от БКП, как да е? Ех народе, шамандурест..

230

Анонимен

преди 8 години

Може да откраднат толкова пари и парите да не им стигат на тези разбойници??? *** мръсни!

229

Анонимен

преди 8 години

Стойте си по къщите и плювайте по полицията. Те са виновни, удобно поставени като врагове. После Сидеров, пенсионерите, после кой ли не. Няма такъв *** народ. Направо си шиите фесове и фереджета. А партия ГЕРБ ще бъде преследвана с Народен съд за предателствата. А най-видните *** публично обесени защото са допринесли за разрухата. А тя предстои герберуги. Нима не разбрахте от поне 10 години, Батко не може, *** и неук е, може само едно, да ни краде, лъже и предава. Защо гласувахте за него?

228

Asiti

преди 8 години

Prizpvavam vsichki balgari da izlizame na ulitsata i da vdigame vastanie. Da ima istinski naroden sad za predatelite i grabitelite na Bulgaria. Trqbva da padat glavi

227

Анонимен

преди 8 години

Победа, победа....по-бедна България поплювковци. Питам победителите, не знаехте ли колко може Бащицата, че на неговите думи не може да се вярва, че ще докара 100 000 арабески тук, че не може и не знае, какво остава да ръководи държавата. Питам някой от гласувалите за него, как сте милички, боли ли като ви вадят зъбките? И виновен изперкалия Сидер, полицаите, пенсионерите? Бедността ще ви направи перковци победители, викайте пак, давай Бойко, мачкай ***. Хайде, защо мълчите, излезте и подк

226

Анонимен

преди 8 години

Забравили са да посочат за пример Швецария. Целогодишна винетка 40 CHF,минималната заплата е около 3000 CHF.

225

Анонимен

преди 8 години

Бойко, довърши това шантаво племе! Стига се е мъчило!

224

До Тиквените ратаи

преди 8 години

Ратаи и роби на Рапона, къде сте? Нали картата на България е синя, победихте и какво сега? Виете ли победители, гърчите ли се, като тръгнете да плащате винетката за скапаните и окрадени пътища ще ви се плаче,но нали сте победители, ще си ходите със старите и оръфани ***, ще пиете Шльокавица и ръгате кофти салам но под портрета на Падишаха който ви обеща Добър край ни не уточни, че е на Онзи свят. Как сте победители, блажите ли? Умниците на България сте вие. Благодарим ви!!!

223

Гербер

преди 8 години

Победихме! Сега ще заживеем по-добре, по-богато, по-спокойно. България тръгна по нов път. Какво, някакви 147 лева, какъв е проблема? Полицаите ви виновни, те ви изяли заплатите?!? Сега и тях като ги няма, имдийците и мигрантите ще ви накарат да се криете като мишки и се заключвате. А Рапона се е скрил, оплел се като *** в калчища, окрал каквото докопал, върнал страната с 10 години назад. Победител наш, безмоЗъчен наглец, *** като г....з, търпите ли овце, търпете и се свивайте . Излезте днес!!