50

POP

преди 8 години

Защо замесвате други хора в случая със Сидероглу и Деси Чуки? Истината е много проста:Двамата са си махнали главите във въпросната вечер /опиати или алкохол/ и са решили да си развяват безнаказано депутатските карти. Но тьй като в България няма полиция, която да ги спре, в Неделя вечер на хората не им издържаха нервите и превъзпитаха Еничаря, а всички атакисти напълниха гащите...., а на следващи ден се изкараха жертви?

49

Анонимен

преди 8 години

До Василев аве ЦРУшшник Пий си редовно хаповете и ходи при докторите до ти направят клизма , че изхожданията ти тук смърдят на ГМО.

48

Анонимен

преди 8 години

СЛАВА НА ГЕРБ

47

Анонимен

преди 8 години

Изцепките на Сидеров и Чуколов събрани в 500 страници- - - - Стига бе, че тя "Патиланци" няма 500 страници ??? Хитър Петър не е с 500 страници ???

46

бай Ставри

преди 8 години

бяла златка ще стане арна и дашна мома при мен

45

Анонимен

преди 8 години

Когато простотията и лакомията са обединени, слуги много, за тях трохите. Тлъстият пай се взима от Рапонкьо които вече е далеч напред, около 10 милиарда!!! Да, не ви се вярва. Кога ще излезе цялата информация от Шижтенщсйн за парите му там, както на Доган и Дебелата ***, кога? Това е само в там, а офшорките? Докато му целувате шлифера Рапона ви краде и унижава да хвалите мизериите които направи на България. Те и вас удрят, бедност и беззаконие. И ви харесва, и сте доволни? Овце сте вие.

44

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен "ДА ЖИВЕЕ БОЙКО БРАВО ПОБЕДА" --- ЗИК ХАЙЛ ЗИК ХАЙЛ

43

Анонимен

преди 8 години

А кай ще събере библиотеките на Тиквата и Офшорко ?

42

Атонимен

преди 8 години

До Анонимен 39Толкова ли си *** и или на такъв се правиш? За да се осъди човек трябва да има доказателства за извършено престъпление. Кото се знае, че нито има някакви доказателства , а някакви смешни скалъпени кошаревски свидетели, като се знае че адвокатите на Сидеров саа на световно ниво / Отвори Гугъл и потърси Явор Нотев / става ясно че няма кой да ги осъди . Точно обраатното тези лъжливи свидетели и обвинители ще бъдат съдени до дупка.Има и международни съдилища.А ти си боцкай дрогата !

41

Анонимен

преди 8 години

ДА ЖИВЕЕ БОЙКО БРАВО ПОБЕДА

40

Василев

преди 8 години

На колене бедни и нещастни българи пред нашите всемогъщи корпорации!!!*** и несъстоятелни некадърници, вижте се само какво представлявате всяка сутрин когато застанете зад волана , колко сте толерантни и дисциплинирани на пътя!!!А после обвинявайте всеки и всичко за вашта некадърност!Агент Франки Бремър!ЦРУ!!!

39

БЗНТ

преди 8 години

Наистина живеем в безправова държава - не може двама отявлени престъпници като Еничаря и Чуколина още да са на свобода. Бият, обиждат и малтретират български граждани........Наркоман бори наркотрафика!?!?

38

Анонимен

преди 8 години

Тиквата и глашатаите му, особено последните, да не забравят, палачинлата вече не се обръща за 35-30 години. Вече е на 3-4. Каво правим като Тиквата изпадне от властта, а положението в страната е нестабилно основно икономически и е разделено населението настроено крайно към ограбването и една искра ще предизвика неконтролируемо поведение. Главчев е слуга и лапач покрай Тиквун Ага, умствено ограничен, случаен в НС, удобен. Тези от ГЕРБ все едно са на Луната. Ще плащат един ден и то скъпо!

37

Анонимен

преди 8 години

До Василев аз пък си пуснах как колят руснака умрях от кеф как квичеше алкаша

36

сс

преди 8 години

Въпроси към М-ра на Вт Работи: 1. При подаден сигнал на 112 за нередна търговия, ДЛЪЖНА ли е полицията да възпрепятства влизането и излизането от обекта, докато дайдат проверяващите органи?2. Длъжни ли са проверяващите да предоставят протокол и на подалия сигнала?3. Какво е работното време на магазина? Вярно ли е, че разрешението за работа е до 22 ч ? / а събитията се развиват далеч след този час/4. Отразено ли е това в протокола? Ако не КОЙ скри този факт от обществото?Чакам отговор!!!!!

35

честито

преди 8 години

Честито! През 2015 година, българската икономика е стигнала нивото на българската икономика от 1989 година! Кого ще съдят за това? Пак ли Волен Сидеров?

34

Анонимен

преди 8 години

поне разбрахме, че в бг-то актьорчетата са всимбиоза с полицията. Представяте ли си - занятието, което по принцип е въплъщение на свободата: актьорската професия, в България е сведена до придатък на полицейщината, а актьорчетата реват за помощ от чичко жандарм.

33

Бай Миле

преди 8 години

"Човек и малко да прочете, ще стане свидетел на..." свидетел на четене, не на случка! Така и бяла овца става като черна...

32

водят те за носа

преди 8 години

Много си загубен, народе на България! Водят те за носа. Цирка със Сидеров е с цел да те отвлекат от истинските проблеми. Да забравиш за момент, че България е трайно изостанала на всички възможни последни места в Европа.

31

Анонимен

преди 8 години

а бе, днес.бг, от кога думата лум.пен, която съм използвал в ком. 51 е обидна? Това е констатация за обозначаване на едно явление.