38

To6

преди 8 години

Българи, опомнете се вижте какво става, правят ни на маймуни докато ни занимават със Сидеровл отклоняват ни вниманието за пореден път : нови актуализации на бюджета, вътрешни заеми, някакви договорки в Брюксел, полицейщина ........

37

до 47

преди 8 години

Това за "рода" направо ме шокира! На кой род, руския род ли? Я уточни!

36

Колаж

преди 8 години

До Анонимен - 33Всъщност, имах предвид, че с колажите за Волен са много смели, защото е безопасно и дори насърчавано от страна на управляващите. Но Волен не е единствената нечия пионка в управлението. Погледнете правителството, президента, те не са ли американски пионки? За тях едно колажче няма ли да има или това не им стиска? А Бога ми, биха излезли доста неприятни и нецензурни колажи, пък и има за какво. Я дайте един колаж за робското и продажническо поведение на управляващите ни в момента.

35

До 38

преди 8 години

Борбата е оспорвана! Класата и на двата състезателя е висока!

34

Аз

преди 8 години

Предлагам на Волен да му бъде отнето правото да се нарича българин. Няма нужда да ни се подиграва цял свят заради това създание. Волен според мен е продукт на странен експеримент. Природата не би могла да създаде толкова безполезно същество.

33

Анонимен

преди 8 години

Абе добри сте по фейсбук и по медиините и кулажните изяви...Но стане ли време за действие сте си пълни гейчета....Калибрите няма да ги спрете с такива жалки статии :)............Дано поне да си струва цента закоято сте си продали душата и рода...

32

Анонимен

преди 8 години

Наистина, Путин днес стана "идол" на повечето от човечество. Не ви харесва? И какво от това? Сидеров... Кой е той за Русия? България следва да оцени реалистично тяхната рола в световната политика.

31

Анонимен

преди 8 години

До ЦК на ГЕРБ *** им го кажи! Вземи и Болен!

30

Местан

преди 8 години

До АТАкларъ Така е братко, ще го подкрепим! Той как подкрепяше нашия......премиер в предишното правителство! Сега с нашите пръсти ще му благодарим за неговото пръстче!

29

Анонимен

преди 8 години

Звездите му го говорят :)

28

Анонимен

преди 8 години

Евала братоци, съсипете го този клоун. Пичовете ще се погрижат за семейството му.

27

Анонимен

преди 8 години

До Колаж Боко и колаж-откъде толкова талант! Това народа си го прави, а бясната булонка само дава повод!

26

<><>

преди 8 години

Мина номера ....шилетата пак се вързаха и нищо не видяха ! Сега разбирам защо образованието в България за нищо не става ....на управляващите им трябва *** народ ! Лесно манипулиран .....преди малко четох че за 2016 щяло да има нов заем от минимум 5.3 милиарда ....и само да припомня че 16 милиардния заем започнаха от 1 милиард .....за новия започват от 5.3 милиарда !

25

Пиар

преди 8 години

Черен пиар няма.Сидеров и Атака могат да са спокойни , за влиянието което имат и ще имат , при подобни социални мрежи.

24

Анонимен

преди 8 години

До zeus Излиза, че Болен е в съюз с Борисов и е поел задачата да отвлича вниманието, докато Борисов си прави каквото си иска! Страхотна конспирация, но не е нова! Преди време пред джамия се изигра едно театро, за вдигане рейтинга на ДПС ! Сега вече съм объркан! Мислех, че Болен е от Атака, а то излиза съвсем друго! Бе май си е ........ на повикване!

23

Анонимен

преди 8 години

Това с тези колажи сме го виждали много отдавна,по този начин искате да втълпите на хората че Сидеров е луд нали,но само тези които не познават историята може да се заблудят.Колко сте долни и жалки.С НАМИ БОГ БРАТЯ!!!!

22

Колаж

преди 8 години

На тия отворковци дали ще им стиска да направят колаж на бат Бойко как смуче черния или това не смеят? Или просто Бойко е прекалено ниско в хранителната верига и не смуче на Обама, това е прекалено голяма чест за него, той смуче само на втория помощник на третия заместник на четвъртия секретар на някой неизвестен никому сенатор. До височайшия черен такива като него нямат достъп. Не коментирам Волен, но е меко казано смехотворно при такива пионки като Боко и *** да правят колажи точно на Волен

21

от 23 стая

преди 8 години

Ако ми даваха да гласувам, щях да гласувам точно за него! Той поне разбира проблемите на хората!Ама не ми дават. Докторът казва, че не бива да се тревожа за политика. Иначе нищо ми няма, само малко съм разтревожен. Не съм като оня от 22-та стая, той е луд! Наистина, чух Доктора да казва, че има обсесивно разтройство.Питайте Доктора, ако не вярвате!

20

Анонимен

преди 8 години

До Tulski

19

do 20

преди 8 години

Забрави да сложиш запетайка пред "после", колега!