31

nemam nervi

преди 8 години

Това джудже волен и неговата глутница трябва да бъдат изметени от българската политика и това *** трябва да пали свещ , че не са го пребили и защо не ходи да прави тия циркове в спортната академия

30

Бан Янука

преди 8 години

Атака както знаем е успешен проект на ДПС, създаден с пари на ДПС с цел да насажда омраза между две групи - етническото малцинство и социопатите, които членувайки в Атака намират някаква принадлежност и цел в живота. По този начин гласовете и на двете групи са сигурни в последствие и двете партии работят в една посока. Другото е театър. Вероятно проектът Атака сега е пред закриване и на марионетката Сидеров не му издържат нервите и се отдава на пиянство. Той е всичко друго, но не и националист.

29

екс

преди 8 години

Това което Сидеров прави, се нарича МОБИНГ! За съжаление няма точен превод на български, но най-близкото е "ТОРМОЗ", и за него на запад дават ЗАТВОР!!!

28

Даниел

преди 8 години

Бъчварова разговаряла със студентите и те били много ядосани. За да бъде арестуван човек с имунитет, обаче, трябва да има тежко престъпление. "Поведението на Сидеров в последните дни не може да се определи като такова", каза министърът.Ами да убие тогава някой, за да го арестувате ? То сигурно и ако влезе в нечий апартамент, пак няма да тежко престъплението ? Я министрите и дупетатите да се заемат по-сериозно, за да не ядат дървото в скоро време.

27

Професор

преди 8 години

Има вероятност. След залеза на Сидера да изгрее "човекът от народа" Енчев. Бивш агент на ДС (бивш агент е като бивш ***) .

26

Иван

преди 8 години

Хора, вярвате ли на този зле скалъпен театър? Последната роля на този актьор?

25

BG

преди 8 години

Аз наистина вече почвам да вярвам че тоя дето са го търсили със снимката е направил бебето на Сидеров :))))

24

Анонимен

преди 8 години

35 - За да го замести Велизар Енчев, а?

23

Професор

преди 8 години

Аз мисля, че на Сидеров му е заповядано да се оттегли от сцената и той сам нарочно се залива с *нa.

22

Анонимен

преди 8 години

БЕЛАТА ЗЛАТКА = ПУДЕЛ НА БОСТАН

21

Анонимен

преди 8 години

Хората защитаващи Волен - вие осъзнавате ли, че той е влязъл с ВЗЛОМ и е търсил млад човек с цел САМОРАЗПРАВА?Как може да защитавате подобно нещо?А съзнавате ли, че утре Волен може да нахлуе във вашия дом?

20

Някой си

преди 8 години

До АнонименИ в Русия пишат на нашата кирилица, а ти?

19

Цецо

преди 8 години

Да се свали имунитета на всички депутати! Хората са ги избрали да бъдат за пример, а не безнаказано да си правят каквото си искат!!! Да видим тогава дали ще злоупотребяват с властта, с която сме ги облекли!!!

18

Анонимен

преди 8 години

До zeusпроекта е ясен и потплатен с капейки, подхвърлиха му и гаджева готова заплодена за изглеждат нещата истински.

17

dream theater

преди 8 години

Театро за *** ! В главните роли : Белата златка , ПиАр министер, малко *** , масовка професионални актьори , медии , журналисти , милиционер !Академията присъжда награда за цялостно творчество !

16

Анонимен

преди 8 години

Ако Сидера не беше такъв ***, да е измел цялата система още 2005-2006, когато се отприщи вълната. Но понеже е ***, цялата енергия беше разпиляна, което сигурно е било и целта на много хора.

15

мда

преди 8 години

Около Сидеров има освен Чуканколов още една камара човекоподбни. Аз се интересувам Защо освен *** и Бялата златка не са арестувани другите от агитката...

14

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 8 години

Ако може протеста срещу пудела на БОСТАНА да прерасне в протест срещу ЦЯЛАТА политическа престъпна пасмина !!!!

13

Анонимен

преди 8 години

Защо си мисля, че масово искат да ни промият мозъците да мразим СидеровЗащо го правите - това ми е въпрос към журналистите

12

АТАКИСТ

преди 8 години

И ние ще бъдем там!