92

Анонимен

преди 8 години

Единственото полезно нещо, което мога да направя за "държаватаа"е да взривявам всяка найна структура и да стрелям във всеки неин представител където, когато и с каквото мога. В момента мога да го правя само с постове. И го правя! Толкова по въпроса за думите на Кенеди.

91

Petar, NY

преди 8 години

България отдавна я няма. Има една зема с населени хора които гледат ВИП брадър къде си казват Thank You и You Shut Up

90

До До 129

преди 8 години

Правилно подбра примера - 1913 г. Надникни в учебниците по история, а после сравни техните текстове с онова,което е написано в мемоари за онова време.Защо на децата ни не се преподава точно това - какъв е бил патриотизмът и самочувствието на онези българи? Да не говорим пък, че този тип "буржоазна" мемоарна книжнина изобщо липсва в препоръчваната на децата литература.Оттам започва увреждането, от образованието и от начините на възпитание. Ако самите ние не ги коригираме, друг няма да го направи

89

Анонимен

преди 8 години

Като иска, авторката на статията да си прибере двама-трима мигранти и само след 2 дни ще я питаме защо иска да си продава жилището или иска да се премести в друг район. Ние не ядем доматите с колците, все пак.

88

Анонимен

преди 8 години

Нация, на която управляващите нямат национална гордост и продават националните интереси за още един мандат или за комисионни, няма начин да се нарече нация. А какво остава за национална гордост? Позволихте в страната ни да толерират цветникожи престъпници под външен натиск, отнемате шанса на българина за достойна работа и живот! Каква национална гордост? С национални предатели на върха има само национален срам! Помните ли как Клинтън се смееше на пияния Елцин? Така се усмихват на Бойко и Плевньо

87

Боро

преди 8 години

Аз от българо съм видял безрезервна помощ и добро.

86

Анонимен

преди 8 години

133,И на мен не ми харесаха много неща в тази статия, но фактът, че предизвика толкова много коментари все пак дава надежда, че не всичко е загубено.На много българи не им е все едно какъв е българският характер и националното ни самосъзнание.

85

Анонимен

преди 8 години

Авторката на статията да си вземе 5-10 бежанци в собствения си дом.... и после да мрънка и да раздава етикети и квалификации на българите. *** ***! НИКОГА няма да си отстъпя мястото в градския транспорт на майка с дете или на възрастни хора, само заради бременна жена бих го направил, това е друго. Това, че някой има дете не е никакво предимство за возене в градския транспорт - който си има деца, да си ги обгрижва, никой на никого не е длъжен - има таксита, те са комфортни.

84

знайко

преди 8 години

Докато се офлянквате тука,Турците ни опват много яко и модерно.

83

Анонимен

преди 8 години

егати тъпата статия, даже има 128 коментара не знам

82

333

преди 8 години

Ако ходиш по-често в провинцията ще видиш що за българи сме. Това което ти се е случило е редка практика но го има, моите впечатления са че в зависимост от кварталите хората са доста различни като характер. В крайните квартали може и да те набият, докато в някой ще ти направят място. В провинцията не съм се возил на градски транспорт, но за сметка на това има пешеходни пътеки. Смея да твърдя че София е мястото където на-често спират.

81

Анонимен

преди 8 години

Тя майката сама ще се оправи. Ти какво си се развикала, нямаш си работа ли ? И да вкараш имигрантите в тая статия, при положение че вече си имаме огромни проблеми с малцинствата? Как не те е срам. Толкова ли си проста ? Не си чела новини последните 2 месеца ли ? Екшъните по улиците с трафиканти малко ли са ти ? Нападнатите пенсионери ? Конфликтите по границата с унгария ? Това че 80% от имигантите са мъже ? Не виждаш на какво е заприличала Европа в последните десетилетия ли ? Жалка ***!

80

До 123

преди 8 години

Ти употреби една много точна дума- ПОВРЕДЕН. Българинът е имал черти, с които всяка нация може да се гордее. Това, че се самооплюва, а някогашните ни народопсихолози пък много са критикували народа си, също е истина. Но това е самокритичност и е ценна - не всеки народ я има.Но след онези 45 години, последвани от разбойническия преход, много от българите буквално оскотяха, а други се разочароваха и тръгнаха да търсят за децата си по-добри държави и нации, които защитават интересите си.

79

Противоречие

преди 8 години

Невъзможно е детето едновременно да бъде , обект на мародерство , това е очевадно явление , и , субект на културно отношение , уточнявам , от мародерите.Капиталистическият морал и манталитет не го позволяват.

78

касиера

преди 8 години

Ще пускат 2 лева на монета. На цяло!

77

ЧАО ДОВИЖДАНЕ

преди 8 години

Кви Българи , бе ? След време (не много далеч във времето ) ще се казва : Имало едно време тук по тези земи един малък ,но невероятно т.ъ.п. народ съставен от безмозъчни индивидуалисти . Така е милички , най хубавото тепърва предстои , а най хубавото , е че всичко се случва пред очите ви и вие не можете да реагирате , да асимилирате информацията и процесите и да направите ,каквото и да е ! Народ ,който не се бори и отстоява своето място под слънцето изчезва ! Сбогом милички ........

76

mitko

преди 8 години

do 100 Yvajenieto se pe4eli, ne se iziskva. S kakvo koqto i da e bilo mlada maika e zaslyjila yvajenie. S tova 4e e zabremenqla? Ili che naduva buzi ot 15 godishna. Znaem si bokluka. Minaha godinite na Titanik - purvo jenite i decata. Nikvo stavane.

75

Анонимен

преди 8 години

"На висок глас" това е разковничето. Когато се научиш как да питаш, тогава ще получиш добро. Ако на мен ми се случй твоето "на висок глас" ще си отстъпя местото и докато съм прав ще ти отвърна на висок глас. Такива защитници на човешките ценности по цял ден ги гледам и им се смея. Селско поведение, но зад думите му нахокан *** просещ за добро

74

Съгласен

преди 8 години

До АнонименНапълно съм съгласен. В граския транспорт в Рим трябваше да избутаме с лакти доста хора, които въобще не помръднаха и въобще не ги интересуваше, че някой искал да слиза... Всички бяха като овце там, и разбрах, че хората в БГ са много по-възпитани и добри.

73

Анонимен

преди 8 години

Версията за турско робство,Васил Левски и предателството му от поп обслужи комунизма и СССР.Виждаме пред очите ни как се разкъсват днес държави,как се издигат в култ разни бандити