43

Българин

преди 8 години

До Анонимен 49Жена, на всички е ясно, че има безотговорни родители. Но питам - това ли е темата тук? Кажете нещо за глобалното затопляне, Обама? Госпожо, в тази статия става въпрос за жестокостта на "възпитател", който се възползва от властващата си позиция, за да измъчва децата. Напишете нещо по темета.

42

Българин от "Св

преди 8 години

Продължение...Аз не бях възпитан да отвръщам на удара с удар, а да подам другата буза. За това днес с задните бузи поемам...От Управленческата ни върхушка. Моето дете няма да възпитам така - ако го погледнат лошо - ще мачка! Иначе няма да оцелее. Не и днес, не и утре.Не в България, не в Европа.

41

Ццццццц......

преди 8 години

Едно приятелче на детето ми разправяло, че докато децата спели, госпожата го изкарала на двора да спи на дъжда. Майка му обаче се смееше и казваше, че той, Вени, какви ли не ги измисля. Включително, че двете учителки веднъж се били и победила по- младата.......;)

40

Българин от "Св

преди 8 години

Детето ми вече посещава държавна детска ясла. Ако подочуя, разбера или видя дори близко поведение на Медицинска Сестра/Госпожа/Лелка/Възпитателка спрямо моето дете, ще действам както действат братята Роми - ще я открия въпросната персона.... и ако се наложи ще я лежа....Да бъдат травмирани деца в крехка детска възраст, да бъдат "малтретирани" с възпитателни намерения, да бъдат унижавани пред връстниците си, да бъдат давани за лош пример на родителски срещи - няма да стане! Няма да позволя!

39

онбашията

преди 8 години

до какви извращения води забраната на боя, вместо да им отвърти два шамара, лепи устата с тиксо, щото иначе насилие, и кудкудякане. обаче това нищо не е. в братските толерастки страни ги тъпчат с транквиланти за да не ги бият. но и това нищо не е. най-светъл пример ни дава самия президент кенеди, който подлага на лоботомия собствената си дъщеря розмари, разбира се пак в името на това да не я бие. въобще, водете се по акъла на прогресивните интелектуалци, а после ама що така бе миме.

38

горката учителка

преди 8 години

Да ги остави да си правят каквото си искат-нищо да не ги учи и възпитава, и когато "по-активните" бият и тормозят другите деца родителите да се "оправят" .Уважаема учителко, независимо от медийния натиск 80% от хората са с Вас

37

Анонимен

преди 8 години

без да е обсъдила с родителите поведението на децата, няма право да лепи никакво тиско. Това е същото като някой родител да отиде и да и бие един зад врата без предварителна комуникация. Така че, тези които я защитават, заради лигавите деца и неспособните им родители да помислят пак, дали поведението и' е редно. Не знам каква е тази детска градина, но трябва да има сериозен разговор на родителското настоятелство с въпросната педагожка.

36

MAika

преди 8 години

До АнонименКаква майка е тая да неможе да се погрижи за детето си??? Някой друг ли ни е длъжен??!!

35

До 38

преди 8 години

Като гледам как си станал "човек", след като си ял бой като малък... С тоя начин на мислене и тия коментари .. *** много голям човек си станал...

34

Анонимен

преди 8 години

Според мен възпитателката е реагирала грешно, но не ето така, за удоволствие, а защото някои деца си правят каквото си искат, няма как да се поддържа ред и дисциплина и това е от много време. Какво се очаква да стане? Пророк Исайа: " Момче безсрамно ще се големее пред старец и *** пред велможа". Дойде това време и в Родината ни.

33

Нина

преди 8 години

Лигли и кифли възпитават лигли и кифли!Сигурно след време тая майка ще извика репортерите да искат обяснение от гаджето на дъщеря си защо и е нанесъл тежка физическа и психическа травма като я е обезчестил!Айде стига лигавене!Стегнете ги малко тези деца,учете ги как да се справят в подобни ситуации още от малки.Не е станало кой знае какво! Родителите пречат на децата си като им внушават,че винаги са прави и всичко им е позволено. И сега какво?Даскали,трайте си,че ще викна ТВ-то!Комплексарки!

32

Анонимен

преди 8 години

Познавам един случай, в който нагла майка връчи игла и конец на детето си и му заръча да каже на учителката да му зашие копче. Самата тя запраши с BMW то си в близкия МОЛ. Кой е виновен за лошото възпитание на съвременните лигли и лигльовци?

31

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 35Браво наистина това е репертоарът на над 80% от подрастващите! Много точно казано!

30

Анонимен

преди 8 години

До ауслендърТи като си избягал какво се впрягаш и плюеш родината. Мийй си чините на запад и be happy!

29

ауслендър

преди 8 години

Абе вие нормално ли се развивате...и да е само стикерче лепенката, не умаловажава проблема! Това води до стрес в малките деца и после чакайте то да порасне като човек със самочувствие! Да , точно от там започват проблемите на нацията ни, от малки не се възпитават добре и после ревем защо имаме синдром на малоценост!

28

Анонимен

преди 8 години

Малките деца трябва да спят повече и всеки, който проповядва, че това било вредно, значи не разбира нищо или никога не е имал такива. Детският организъм се нуждае от определен дневен и нощен режим. В противен случай сериозно се уврежда психиката му.

27

До 25

преди 8 години

Поинтересувай е малко преди да правиш сълзливи заключения как искало да вика мамаааааааааа, а му била запушена устата. Не става въпрос за тиксо и престанете да се филмирате! Става пъпрос за малко лепящо листченце. А майката от репортажа, дано да не и вземат детето в никоя градина, да остане без работа и да си виси у тях да видим какво същество ще възпита!

26

невярващ

преди 8 години

ако някой наистина заслужава лепенка на устата, бих я лепнал на коментари 7, 8 или 10! *** народ - слаба държава, това е, а след такова възпитание - лепенка, са налице и резултатите, коита идват след няма и 20 -тина години, ама те се връщат върху тия с лепенките, а покрай тях и обществото ни тегли!

25

ауслендър

преди 8 години

Боже Господи, добре че се евакуирах от страната на ужасите! И никой да не ми разправя, колко е хубаво в родината ни... нужно е само да прочетеш заглавията от пресата и ще изпаднеш в вегетативна дистония!!!

24

Анонимен

преди 8 години

Май пропускате, че превъзбуденото майче каза, че било лепенчица като тези за цените и почна да се оправдава и да бие отбой, малка беше лепенката ама... Айде стига с превземките, а да си възпитават децата, защото съм се нагледала на такова неуважение от 4-5 годишни, които се държаш като дърти рецидивисти. Това от къде идва според вас. От намахани и арогантни майки, които дори и в градинките смучат цигара след цигара и си оставят отрочетата да правят каквото искат! СТИГА ПРЕВЗИМКИ майки от 21 век.