26

Патриот

преди 8 години

американска пропагнда а тоя "сирийски център за наблюдение правата на човека" представлява един арабин бълващ лъжи и дезинформация от една стаичка в Лондон!

25

Джона

преди 8 години

Г-н Путин, вие сте единствената надежда на християнския свят за борбата с ислямистите. Бой по манерките на ВСИЧКИ *

24

1492

преди 8 години

Ми то е ясно, те даже го обявиха, че отиват да зашитят Асад, Ако не бяха спали американците и бяха го прегазили, щяха нещата да стоят по-друг начин, но след 5 години пасивност , нормално беше руснаците да се включат и да си запазят партньора..Нищо сега ще гледат, ще се поучат и ще се коригират, икономическата мощ е на тяхна страна, а това е движщото..

23

Анонимен

преди 8 години

35 ни е КОГА СМЕ БИЛИ С РУСНАЦИТЕ я припомни 1944-89 само и то на сила

22

Анонимен

преди 8 години

До Анонименvie ste s rusnacite 6toto volen ti pla6ta ina4e si pryv s amerikancite

21

Анонимен

преди 8 години

те халифата само щабове и складове правят за да може руската авиация да уцели по 64 на ден или за 20 дни от как се почна 1280 и всичкото това в 14 села ЩОТО ТОЛКОВА СА НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА взети от асадистите ПО РУСКИ официални сметки демек по 90 щаба на село не остана място къде си държат камилите ХА ХА ХА

20

Анонимен

преди 8 години

до 36По твоята логика що ти не ходиш да живееш в САЩ?

19

анонимен

преди 8 години

Необяснимо е защо Русосифилистиците, които денонощно лаят и славят Русия, стоят тук и не заминават на хубав живот там? ?????? Какво провите тук бе хора, какво чакате, взимайте влака и дим да ви няма. За тези, които не знаят - ТУК Е БЪЛГАРИЯ И СКОРО ЩЕ ВИ БЪДЕ ПОТЪРСЕНА ОТГОВОРНОСТ ЗА ПОДРИВНАТА ДЕЙНОСТ СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА НИ !!!!!!!!

18

Анонимен

преди 8 години

За съжаление на ройтерс - ние пак сме с руснаците.

17

kurtev

преди 8 години

ruskite prestypnici prodkrepiat prestypnia rejim na diktatora asad toi e ruska marionetka

16

ганчев

преди 8 години

Руски ботуш където стъпи трева не расте! Руснаците са често пияни и са бомбардшроли на два пъти и позици на сатрапа Асад! Шаранът Путин се закачи така здраво на въдицата, че откачане няма. ИЗГЛЕЖДА ВСЕКИ ДЕН КАТО ГЪРМЯН ЗАЕК !!!!!

15

Писна ми

преди 8 години

Айде сега - ред дойде на западния промивалник на мозъци... Че се включиха в Сирийската криза като слон в стъкларски магазин, си беше ясно от самото начало - дори не се стараят да го прикрият, но как точно ги изчислихте тези 80%? Утре, за да няма засегнати троло-фили, дайте глас и на RT! След време може и направо да се пременувате на Джав-джав и само да публикувате пропагандския весто-поток на разните Велики сили...

14

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

До Анонимен"Путин е главорез"...Путин няма нищо общо с главорезите от ИДИЛ... - иначе и той реже глави, но не прави клипчета...

13

Анонимен

преди 8 години

А "другите групировки" не са нищо друго освен съюзници на ИД ! Престанете с евтини журналистически инсинуации. Дори не са журналистически, а просто елементарно пропагандни. Кажете защо докато САЩ от три години се "бори" срещу джихадистите , ИД увеличи с 60% територията си. Странна "борба"!

12

борисов

преди 8 години

Ей тияа руснаци пак не ме слушат ще проверя лично а лили снощи защо не беше на околовръстното

11

в подкрепа на 14

преди 8 години

"Syrian Observatory for Human Rightsоято директор е Rami Abdul Rahman."Още по-интересното е, че тази организация е със седалище в Лондон, та ми е много интересно човека докато се разхожда покрай Темза, как точно вижда какво удрят руснаците?

10

Анонимен

преди 8 години

"Обявените от военното министерство цели, атакувани от руските ВВС, както и интернет архив от руски военни карти, сочат, че от началото на въздушните удари, наредени от президента Владимир Путин преди три седмици, са поразени 64 обекта."Ето тук спрях да чета статията, те удрят толкова обекти за един ден....Айде стига с пропагандата, а ?!?!

9

SS

преди 8 години

SPENS - Ф.A.V.R. - Фак Америка Viva Russia

8

Анонимен

преди 8 години

Ройтерс, направо сте смешни и жалки негодници, като повечето психично болни обратни същества на запад.

7

SD

преди 8 години

Някои хора , преди да пишат глупости да погледнат картата .Боже , пази България !