23

Илко

преди 8 години

Тая *** ,не разбрали, че навънка е ЗЕРО!?

22

Анонимен

преди 8 години

Това нее християнско милосърдие , а еврогейска толерастия.

21

Анонимен

преди 8 години

високопланински джентълмен - п.о.м.а.к и от кога тази дума се цензурира?както и думата фг.я. у .р

20

Анонимен

преди 8 години

Тоя гръмнатия, сега като разберат родата му (предполагам онези с дългите бради) и .......Аз хващам самолета до месец че тук вече става опасно.

19

Вай вай

преди 8 години

Ако беше само ранен, щеше да го лекуваме с пари от нашите данъци.Ако пък беше останал инвалид, щеше да получава пенсия от нашите пари.

18

35

преди 8 години

"Бежанците не са се подчинили на разпореждане и граничарите са били принудени да стрелят. Ранен е мъж, който впоследствие е починал, потвърди за Нова главният секретар на МВР Георги Костов"Както казах по-долу, било си е разстрел.Явно ловният сезон за глигани е подранил.

17

NOSTRADAMUS

преди 8 години

Ще ми повярвате Вие!Време е!

16

Анонимен

преди 8 години

За да си тръгне Тръльо от Брюксел "На пожар" значи си е било чист РАЗСТРЕЛ.

15

! do 29

преди 8 години

Интересна логика....ама те граничарите от тази вечер ли са почнали да ги стрелят като глигани и колко некадърни са в стрелбата, след като това е първата подобна новина въпреки месеците на бежанска вълна? И как досега са ги стреляли и нито една от толерастките организацийки и членове на т.нар "сирийска опозиция" не е изревал до момента? М?

14

Анонимен

преди 8 години

Щом разБойко веднага си е тръгнал, надали е без причина!

13

Анонимен

преди 8 години

До 24Въоръжени с какво??С ножове и прашки...?!Утре ще се разбере че не са били въоръжени и граничарите са ги обстрелвали като глигани през ловния сезон.

12

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 13Кои танкове бе??Онези които ги нарязаха за скраб ли?

11

Анонимен

преди 8 години

Бойко, ти вече застраши националната сигурност! Ами, ако утре станат няколко атентата в София , Бургас, Варна и т.н.! КОЙ ще е виновен бе нагла тикво???? Затваряй границата веднага и си подай ОСТАФКАТА

10

! до гаргата

преди 8 години

Ей, льольо, за престрелка трябват две страни! Ясно се казва, че т.нар. мигранти са били въоръжени!

9

Ястреб Великия

преди 8 години

Много бързо пламнахте бе, компютърни юнаци бугарашки! Няма престрелка! Граничните полицаи произвели няколко предупредителни изстрела и рикоширал куршум ударил един афганистанец в главата, който впоследствие е починал в болницата! Аман от патриотични атакисти, разбрали-недоразбрали и почват да се правят на юнаци!!!ПС - Правете секс! С жени!!!!

8

Daviduglu

преди 8 години

Nie ste vaorajim desetki malki grupi koito da destabilizirat smesenite raioni,v posledstvie cialata darjava,do postigane na nashata cel.Vrastane na cast ot otnetite teritorii na Osmanskata Imperia. Sekretna sresta 12.04.2014 Ankara

7

Анонимен

преди 8 години

Доколкото разбирам, тия не са задържани с изключение на убития! Значи в държавата в момента се разхождат около 40 въоражени талибани и могат да направят всичко от групово изнасилвания до атентат, същият като в турция! Бойко, ОСТАФКА!

6

!

преди 8 години

Армията на браздата! Картечни гнезда и вишки! Тия трябва да разберат, че България не се продава! Майната му на толерасткия съюз и Фередже Меркел! Това са си живи мръсни талибани!

5

Ай!

преди 8 години

Дрън, дрън! Турция щяла да ни защитава като съдействаме да и се отпуснат средства! Първо по бежанци по границите се стреля като по дивеч не от сега - никой неще да идва в БГ! Второ бг се самозащитават, а не Турция пази бг! Борисов да не е в комбина с турското правителство да ди делкат средства отпускани от ЕС, м? За коя граница става въпрос, м? От отсрештната страна нема ли граничари, м?пп. Това постановка ли е?

4

Анонимен

преди 8 години

Айдее започва се и у нас! Бойко вчера цълува давутоглу, все едно е Папата хаха турчина се чуди кво става! Цирк, ама в бг. на никой не му прави впечтление!