78

Анонимен

преди 8 години

Путин явно добре си върши работата, щом толкова много продажни душици ронят кървави сълзи за умерените и не чак толкова умерени терористи.

77

Анонимен

преди 8 години

Путин постигна вече успех,който и сам едва ли е очаквал-показа на целият свят кой финансира и въоръжава терористи.Даже се появи и нов термин-умерена опозиция.

76

Анонимен

преди 8 години

Тези министри на страни от еврогейския съюз в качеството си на какви точно поставят условия на Русия и кой ги е упълномощил да говорят и да искат разни неща?

75

(-_г)

преди 8 години

ЕС е картел от няколко богати държави, които на практика кръвопийстват върху по-бедните членове.. А, самия съюз здраво го държи за топките САЩ. Това обяснява всичко.

74

123

преди 8 години

Русия не трябва да спира ударите до Парада на победата на Пенсилвания авеню.

73

до 179

преди 8 години

Ееее тогава да оставят Руските Военновъздушни сили да Бомбят наред Да ама НеПочна да Мучи Могерини след нея И Европейският съюзПардон Еврейският Съюз

72

Ха,ха,ха,хаааааааааа

преди 8 години

НОВИЯ "АФГАНСКИ КАПАН" в Сирея ...ЩРАКНА!!!!!ПУТИН И АСАД ---ВЕЧЕ СА ВЪТРЕ....!/..."танковото клане"- за Асад, го доказва чудесно.../БИЗНЕСА НА ЯНКИТЕ ТРЪГНА ЯКООООООООООООООО.....

71

Спас

преди 8 години

Кой ги пита тия нещастници? Могат ли да са толкова про, пардон, умни?:))))))

70

бг

преди 8 години

Радикализацията на един метър под земята играе ролята на тор за растенията.

69

Той е

преди 8 години

"По думите му "няма съмнение, че усилията за постигане на политическо решение стават по-трудни и по-сложни" Като гледам, какви "усилия" са полагали,вече 4 години, се питам - имат ли граници, лицемерието и лъжите на ЕС и САЩ?

68

Айде , ушанките...

преди 8 години

....я , разкажете нещо за "танковото клане" , което организира Опозицията на войските на Асад!Опозицията ще закупи още ракети !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!И.....Кой сега пълни джобовете на западните ТЪРГОВЦИ НА ОРЪЖИЕ --АКО НЕ Е ПУТИН...??!!!!Кой е умния политик ,сега......А,... ха,ха,хааааааа....??!!!

67

Анонимен

преди 8 години

А пък аз Искам Германия Англия Австралия Канада и Северна Америка да Добият Българският Аспект в Инфраструктури Стандарт на Живот изпълнен с Лишения и Мизерия

66

(-_-)

преди 8 години

Че кой го пита ЕС какво иска, при условие, че иде реч за една държава, която няма нищо общо с ЕС и една друга, която не желае да се занимава с третополови?

65

путин

преди 8 години

дойдох! видях! бомбардирах и бомбардирам! КОГОТО СИ ИСКАМ!!!!!! а вие като цяла година бомбардирате освен цивилни жертви май друго не уцелвахте !? за това сега ще ме слушате !!!!

64

Анонимен

преди 8 години

Тези '''умерените''''дето по циал ден крещат Алах Акабар тези светци ли бе ..абе тепанье и твае ...нема Алах нема Акабар .А Русия иска терористите от НАТО веднага да спар да убиват невинните сириици . Башар е президент избран от народа . От каде на каде Европа ще казва кой може да убива и кой не може

63

pet

преди 8 години

Нов кръстоносен поход, след теб сме Путин!!!

62

БАЧКАТОР

преди 8 години

Ама от ЕС изразиха ли безпокойство? Начи много е важен момент изразяването на безпокойство от Еврохалифата на Айша Меркел.

61

Лавров

преди 8 години

Мисля че Путин няма да вечеря , я утре ще откаже и да закусва в резултат на декларацията на ЕС клоуните .......

60

Анонимен

преди 8 години

Да си плямпат безмислици от ЕС-не пречат на руските бомбандировки...Вече никой не взема на сериозно измисления ЕС-добре че има продажни политици и залюхани страни като нашата да им се връзват още на брътвежите...

59

циника

преди 8 години

каква е тази опозиция? Къде се намира? В отдалечените ъгълчета на някой сън, на някоя фантазия? Тази т. нар. опозиция е най-фантомното явление в историята на 20 век. Всички говорят за нея, но никой никъде не я виждал. За чудовището от Лох Нес и за Йети има повече свидетели, отколкото за наличието на Сирийската опозиция. В шизофрениците, настояващи че са виждали зелени човечета има повече разум, отколкото онези които сънуват сирийска опозиция.