60

тролгеносен

преди 8 години

Нищо ново под небето..95% от постовете ги е написал ТРОЛЪТ гърчав

59

Диана

преди 8 години

Чета преводите на идиотщините, които нон стоп бълва този инфантил пускани по английските издания в България. Ами те нямат нищо общо с това, което същият се опитва да каже на български. То бива редакция бива, ама да му прикачиш реч, която и той не може да си я познае само и само да не изложиш държавата си е все едно да му дадеш диплома за вишист, когато има само първоначално образование.

58

до София

преди 8 години

Е нагъл и *** - гербераст.Камионите за Силистра са на тиквата кмет-мин. пред.

57

КуКлКл

преди 8 години

Направо ви го каза човека :) Ромите пак ще го изберат с помощта на българите естествено .........

56

Анонимен

преди 8 години

Абе, Българи, тоя ли е най-умния човек измежду всичките 7 млн.Или викате Ицата Стоичков е по-умен.

55

хан аспарух

преди 8 години

Скоро Тиквата ще стигне до извода че сме пропилели повече от 1300 години без неговото управление..

54

koko

преди 8 години

Ама че глупости бълва този човек както обикновено

53

До съученик

преди 8 години

Можеш, можеш, ама си глупав. Там ти е проблема.

52

София

преди 8 години

София вече не си вози *** в Силистра. Ако беше спечелил СерГея или оня болния, още щеше да се вози *** по прашните пътища на социализма.

51

Можем

преди 8 години

Ти ще видиш какво можем, ама жалко че изборите са местни, а не парламентарни и президентски! Нямам търпение да чуя прощалните речи на Боко и ***! Сега ще изрепетираме смяна на властта по места, а после и тиквално.

50

съученик

преди 8 години

За да поддържаш простащината си в кондиция се иска талант... м/у другото съм се опитвал да бъда поне за два дни ***, е не мога!Евалла Баце за постоянството...веуик!

49

Анонимен

преди 8 години

Тоя май още не може да разбере, че управлението на Държавата, не е само да режеш ленти и да си председател на борда на валякчиите. Ами да беше станал тогава Министър на благоустройството, пък дебелата Свинкя да беше сложил за премиер.Рокада, както се казва.А това, че народът осма година е най-бедният в ЕС, това хич не го интересува.Важното е да го дават ката вечер по тАлАвизорУ.

48

Ани

преди 8 години

Имаше и загуба на човешки животи. Например народа не разбра дали новата власт извърши разследване на "самозапалилите се" по време на Февруарските Манифестации. Останаха тежки съмнения в обществото относно психичното състояние на жертвите и физическия извършител.Активистите бяха с прякори като лекето, и подобни.

47

Анонимен

преди 8 години

Нашият народ това го разбра като си избра политици.

46

Анонимен

преди 8 години

aaa,може може -политикЪт може !

45

Анонимен

преди 8 години

Самозабравил се ***. Какво да се добави още?

44

Анонимен

преди 8 години

Напълно те разбираме Боце, от бетон и асфалт се краде най много.

43

Анонимен

преди 8 години

Защо ни наказва Господ с това недоразумение?????

42

Анонимен

преди 8 години

Този в празната си тиква само пустинен вятър вее. Понакога природата си прави лоши шеги и защо да страда цял един народ.

41

Анонимен

преди 8 години

През първият мандат Станишев му беше виновен.Сега Орешарски.Знаем,че иска да управлява до живот ама и Живков не можа.Знаем,че бясното строителство налива милиони в приятелските му кръгове.Знаем,че е безумно *** и нагъл.Но за съжаление няма никаква алтернатива.Никой не иска да управлява.На Доган му е по удобно да дава заповеди от сараите и друг да му върши работата.Костовистчетата и седесарчетата,заедно с псевдопатриотите им харесва да лапат покрай Борисов и си траят.А Сергей уби БСП.Това е.