105

SS до [#165]

преди 8 години

оппа, Обама и янките се хванаха за палците...Освен това, много ги боли, че в Сирия вече има руски ракети въздух-въздух SA22s. Ясно им е за какво може да се използват.А след "немедлената" молба, следва предупреждение, че вече са предупредили и не отговарят за последствията.Ами да, Путин вече каза, че силите на Асад са единствената законна армия в Сирия, а всички останали военни групировки могат да бъдат определени като терористи... :)

104

Анонимен

преди 8 години

171 И какво е Русия , кога е била фактор за демократично развитие и спазване на човешки права

103

Анонимен

преди 8 години

С две думи руснаците казаха на американосите-Аре,чупката от Сирия,че имаме малко работа тук и да изпробваме някои и друго ново въоръжение...Ако краварите си правят оглушки ще ги наритат и това ще е е...

102

Путя

преди 8 години

Донбаските "опълченци" да ушият байрака и да му турят знака...

101

гробар

преди 8 години

163 Не си у ред това е ясно, обаче сподели все пак как Украйна е "провал" за САЩ??? Или Сирия? Америка е ключа към мира в Сирия това и бавноразвиващия се блядушкин от Кремъл ще го разбере по трудния начин, а за Украйна вече го разбра! Украйна е свободна страна и върви към ЕС и НАТО, в друга реалност ли живееш?

100

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 156Не,Путин нямаше разрешение за "агресията" както и САЩ не са имали разрешение да избият поголовно индианците и да вземат половината територия на Мексико.А Окраина си е по принцип руска територия с изключение на западните католически райони кото са около 10% от територията на Окраина

99

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 163Моля да се уточниш Русия или Китай?

98

Боби

преди 8 години

До гробар и Анонимен 1551. В Сирия ИМА и ЩЕ ИМА КОНТРАКТНИЦИ по договор а не разни сополиви 18 годишни *** дето не знаят къде са2. Руснаците доставят само бронетехника с максимални противопехотни въоръжения или БТР-82А и БМП-2М за БМП-3 все още не съм чул нищо.(30мм оръдия, 30мм АГС, 7,62ПКТ, Метис М противобункерен ПТУРС)3. Рашките дотавят безшумни и далекобойни снайпери. За ЕДРОКАЛИБРЕНИТЕ Снайпери все още нищо не се чува но самите рашки ще ги ползватВсичко е ефективно срещу пехота.

97

Путин

преди 8 години

дрън дрън ярина

96

Смешни сте

преди 8 години

Соросоидната банда реве, че Русия ще мачка ислямската ***, а не чух и думичка когато Щатите започнаха същото (поне на думи), *** мълчаха и когато Турция се намеси (избивайки главно кюрди), безмълвни бяха и когато наскоро Франция извърши въздушни удари.

95

Анонимен

преди 8 години

Този безсмислен ход на руснята показва само едно. Русия започва да агонизира и *** там са в паника. Единодушно смятат че единственото което още малко ще удължи жалкото съществуване на РуФия е дрънкането на оръжие и заплахите към целия свят. Жалка държава с още по жалък вожд.

94

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Балшой театър... - *** питал парламента... - алооооооу, на слепи ли ни правите бе ***... - кой в Русия ще се опълчи на ***... - че той ще изтрепе целия парламент, ако откаже бе...

93

Анонимен

преди 8 години

До гробар"Русия може да стане цел на терористични атаки"- Лавров говори за това отпреди 6 месеца...- Първо Путин го каз преди Кери ..по време на речта си в ООН - Трудно е за дипломат като кери да се обърне на 180 град....

92

:)

преди 8 години

Русия щом ги е подкарала, ИД са пътници. Не могат да издържат и 1 месец. Това са диваци с автомати и по 1 грам мозък в празните ислямски глави. Едно е да те "бомбандират" американци в стил Холивуд, друго е да те нагази Русия.Кофтито е, че сега разбягалите се ***-терористи ще напълнят Европа като "бежанци", а западните *** ще ги приемат с хляб и сол. А най-лошото е, че на власт в България е Тиквата, а не някой защитаващ интересите на Родината си, като Орбан.

91

гробар

преди 8 години

на руските агентурчици ще им препоръчам да четат свободната преса, там Кери предупреждава със загриженост руския президент, че русията му ще стане обект на терористични атаки, след нахлуването му в Сирия. Даааааа много точно го е казал Кери, времето ще покаже, че руската политика спрямо Сирия, Украйна, Грузия е катастрофално грешна!

90

Анонимен

преди 8 години

Не знам русофилите какви са но *** е ясно че не са българи щом искат да поднесат България на тепсия на Турция...Затова трябва да лежат в кауша и всички заптиета да им се изреждат.

89

Анонимен

преди 8 години

ама те краварите се съмняваха че парламента няма да разреши ли ? мда очаквам долара да започне да пада..... на кой му са долари без покритие ...сега се доказа че и военното им покритие е нулево ...4 години не можаха да решът кризата в Сирия .....са сибирската мечка ще го реши за 6 месеца !

88

kokspa

преди 8 години

значи цинизма че не е имало руски войски в Украйна отпадна.Сега става въпрос не за война с ИД а за националния интерес на Русия.Голата истина- защо добричката Русия ще ходи в Сирия.Хайде сега пунинистите дружно да обяснят как ще спре войната,как Путин е великан(атлант),как мисли за бъдещето.Ама своето и как имперската политика е по-важна от живота на хората му

87

Анонимен

преди 8 години

Е, най-после някой да се захване с решаване на мигрантската криза. Дано Путин използва само 5 % от авиацията на Русия, иначе ако тръгне с всичката си мощ от ИДИЛ ще останат само сажди.

86

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Скоро Русия... - ще го удари на просия...