18

КИД ШЕЛИН

преди 8 години

Бежанци ...Хубаво -не искали да ядат свинско...Хранят ги с телешко и пилешко...И това хубаво ...Само се питам: Ако аз съм бежанец в мохамеданска държава дали ще ме хранят със свинско по дяволите или ще ми кажат,че съм НЕВЕРНИК!!!

17

Анонимен

преди 8 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Болен, рубладжийски мозък, родоотстъпник, кремълска ***.

16

Киро

преди 8 години

Където има ислям винаги ще има войни и смърт, без значение дали е 100г. или 2015г.

15

Буш и Обама

преди 8 години

Буш и Обама са военнопрестъпници. А щях да забравя - Саркози също. Това са триадата отговорна за бежанската вълна.

14

шиле

преди 8 години

Точно тези на снимката изобщо не приличат на бежанци, а на настървена агитка.

13

Мале мале

преди 8 години

ако САЩ се разпаднат, колко концлагери, колко мъчния и масови убийства ще излязат наяве, даже и на Хитлер ще му стане лошо.Европа разбуну и Украйна. Ако не беше Путин, да укроти дивите донбасаджии, сега щеше да има бежанска вълна от украински фашисти към Европа. В Брюксел са болни мозъци.

12

НАТО

преди 8 години

Къде е НАТО?За война с Русия се готви,а не може да спре реката от *на идваща от Азия!

11

Анонимен

преди 8 години

САЩ не са виновни, виновен бил Асад. Бит и е..н не си признават.

10

Shark

преди 8 години

На тази снимка пребройте колко мъже има и колко жени. Тогава говорете дали тези са бежанци или някакви други. Имайки предвид традициите им да се женят рано, значи 99% от тези мъже имат жени и деца. Къде са??? Защо са сами?? Престанете да си завирате главата в пясъка като щтрауси и да се правите че не виждате какво става в действителност. Защото завирайки си главата в пясъка, *** ви е нагоре!!! Помнете това!!!

9

Анонимен

преди 8 години

Втория по власт в ИД - Ал Шишани е преминал обучение при американските командоси. Мисля, че това изчерпва темата за истинската причина за случващото се в арабския регион.

8

Анонимен

преди 8 години

Вашингтон създаде Ислямска държава и й даде задачата да свали Асад. Сега Вашингтон се чуди как да измести фокуса само към Асад, колко лош бил, как се съюзил със Сатаната, как той бил виновен за всичко, а това отклоняване на вниманието към Асад е за да може ИД да действа зад кулисите и да изпълнява поставената й от Вашингтон задача. Асад е под прожектора, ИД си действа на тъмно с осигурен медиен комфорт от Вашингтон.

7

Анонимен

преди 8 години

Ха ха ха.Да бе ..Виновни били Кадфи и Асад.И сега либийците плачат за Кадафи,къгето всичко им беше на тепсия, а сирйците разказват колко хубаво било в Сирия преди войната.

6

Анонимен

преди 8 години

Значи признава се, че идеологията на Башар Асад била светска, че се опитвал за размие различията между различните сирийски общности и че "Мюсюлмански братя" организирали размирици, които той потушил. Е какво тогава не му харесват американците не мога да разбера?!

5

Анонимен

преди 8 години

мършите дето надробиха кашата искат да натопят асад както садам и кадафиче какво им беше на либийците богати нахранени - определено по-богати от нас ибез да работяти не пускаше никакви емигранти кам европано сметката на краварите е другааааане им трябва силна а раздробена и бедна европазащото китай индия и латинсска америка им се изплъзват и няма от къде да докаратвисоката производителност - разбирай ограбванедето ни разправят че американците работели повече и получавали 10 пъти повече

4

Анонимен

преди 8 години

"коментира Кристофър Хил, бивш помощник държавен секретар на САЩ за Източна Азия."Няма смисъл да четете, това е американската "истина", тоест обратното на истината. Цялата статия се върти около желанието на САЩ да бъде свален Асад и заменен с вашингтонска маерионетка, естествено не се споменава нито думичка за американския проект Ислямска държава.

3

Анонимен

преди 8 години

Истинската причина се казва САЩ и подкрепящите ги безмозъчни и корумпирани политици от ЕС.

2

СС

преди 8 години

Пълни глупости!!ЕС да си охранява границите,а незаконните емигранти експулсирани!ЕС не може да приеме всички африканци и талибани!

1

ха

преди 8 години

И защо Асад да си отива?Ми да си ходи обонго,оланд,ротшилд и вся остальная ***?Да си ходят тези,дето подпалиха света!