11

Го4о

преди 8 години

***, била ли се в Германия та дрънкаш глупости?

10

Анонимен

преди 8 години

няма как да се интегрират успешно като религията им не го позволява ... и също трябва да се прави като в щатите , роди ли ти се дете да се кръщава със англо-саксонско име ... съответно в германия - германско и т.н.

9

GENERAL GADORIAN

преди 8 години

Хаха даже турците се плашат от арабюхи и ***! И с пълно право. Разбирам ги. Но това е положението. Ще има гърч и то какъв само. Въпрос на време е. Европа вече бая време не е воювала, време е за рестарт. Жалко че хората не си вземат поуки и повтарят едни и същи грешки и то все по кърваво. Явно не сме чак толкова разумен вид.

8

Бир парче тарикат

преди 8 години

Тарикати се пишат турците, заплакали за новите мигранти... да, ама с крокодилски сълзи,Много добре знаят, че на тях ще им врътнат кранчето за клубчета "Multi-Kulti", разбирай локални джамийки, демек одаи, не че някой е заплакал за Almanya...А това ако не е подлост и лицемерие, ряпа му кажи.

7

Анонимен

преди 8 години

Щом турците се уплашиха ще ще останат без помощи и работа, какво л остава за българите!Това означава, много българи ще се върнат в България, и няма да има работа за тях, защото ще сме задължени да назначаваме мигриращите, които ЕС ни задължава да приемем!

6

Го4о

преди 8 години

Германия знае как! И до днес на всички живеещи турци в Германия на паспорта пише: германски гражданин от турски произход! Точно и ясно.

5

Анонимен

преди 8 години

В исляма същестуват 2 свята : Дар ал Ислам - светът на исляма и Дар Ал Харб - светът на войната. Изводите оставям на вас!

4

Анонимен

преди 8 години

Тъпата крава Меркел постигна това за което Сюлейман Великолепни не смееше и да мечтае. Българи, за да спасим България трябва час по- скаро да напуснем ЕС.

3

От дълбините

преди 8 години

Източна Германия е на нокти. Следващият наследник на Адолф ще изгрее скоро и ще е от ДДР. Западна са *** деградирали общества. Имам доста колеги от източна и се възмущават и открито пренебрегват колегите ***. Достойните и истински немци са от Изтока.

2

чоко-боков бавареца

преди 8 години

От един подреден и устроен райски кът, с желязни и обмислени правила, Германия се превърна в поредната азиатско - мюсулманска клоака. Продадох си всичко оттам и избягах. БГ е по-добре в момента - малко хляб,но сладък. За съжаление Европа се равнява на един американски,австралийски,или руски щат по площ и мощ, и винаги ще бъде използвана от великите сили. А тези ''гост - арбайтери'' не са си вкъщи въобще, нямат ценз да живеят в такава държава, затова да мълчат

1

Анонимен

преди 8 години

Турците нещо се уплашиха, че помощите вече няма да са за тях, а за новите гастарбайтери и те ще трябва да работят