31

Анонимен

преди 8 години

ЗАЩО ПАК В ЕВРОПА!!!!!!!!!ХОДЕТЕ В КАТАР И САУДИТСКА АРАБИЯ ТАМ ЩЕ СТЕ СИ КАТО У ДОМА СИ!!!!!!!!!!!

30

АлексСпб

преди 8 години

До ВЪПРОС"Някой знае ли кога Путин ще говори пред ООН в Ню Йорк и дали ше се цензурира от БГ медиите ?" На 28 септември... едва ли ще има какво да се цензурира, по новините сигурно ще дадът малко късче - 1-2 минути.. Гледай в мрежата, ако ти е интересно.

29

Анонимен

преди 8 години

НИЕ не ви иска ме стойте си в турция там е баш чая и лукумия.

28

Турция

преди 8 години

Първо бомбардират и разрушават домовете им. Въоръжават главорези в Сирия. После избиват кюрдите. След това изкупуват петрола от ИД. Накрая ги натикват в лагери. Това се казва американска демокрация в действие в Турция.

27

Анонимен

преди 8 години

kak iskam Turciq da razre6i da preminat polovin milion siriyci i kyurdi prez BG.maliii

26

Анонимен

преди 8 години

пак казвам, да сме благодарни на турците, че спират тия маймуни към България

25

1

преди 8 години

мега нагли арабели

24

мл.сержант от запаса

преди 8 години

Депортация към родните им страни,тук си имаме достатъчно мюсюлмани роми и турки,войската да заема позиция по рубежите и да не допуснат и пиле да прехвръкне на територията на майка България нито крачка назад бойци цяла България вази гледа и ви подкрепя...

23

Анонимен

преди 8 години

do 32!Hubava tie ideqta! Problema e tam che povecheto sa ikonomicheski bejanci! Koito iskat da se preselqt v bogatite EU Darjavi!

22

Анонимен

преди 8 години

Да приемат христовата вяра и да заповядат!

21

Анонимен

преди 8 години

ТЕЗИ ОТ АФРИКА ЛИ ИДВАТ!!!!!!МАЛЕ МАЛЕ МАЛЕ МАЛЕ

20

Спартак

преди 8 години

Василев "пича" просто и ясно ни обясни какво са направили САЩ с очите, сърцето и мускулите на руската мечка. За съжаление обаче дискретно, свенливо и гузно премълча за големия мечешки полов атрибут. Него говедарите така са го лапнали че не могат да говорят и мислят. А протеженцата им като Василев си бутат и те дупетата у играта белким намажат. А болката ще е страшна, вазелинче имаш ли, Василев?

19

Анонимен

преди 8 години

В родното ми, обезлюдено село,малцината българи търсят сирийци да си дадат къщите безплатно за живеене, само срещу пазене и поддържане.И дано повечето намерят.

18

Наг

преди 8 години

Безочливи същества - искали само да минат от тук, иначе без претенции - САЩ, Германия, Канада - всичко ги устройва!А марш обратно в Сирия как им се струва?!

17

Анонимен

преди 8 години

Обратно в ислямската дупка Турция и никаква Европа за вас!

16

НФБ

преди 8 години

Българските кооперанти в тези страни работеха на половината от техните заплати ..а днес нямат и пенсионно осигуряване ..Защо да ги приемаме. ..Огледална политика. .който остава на половин заплата и без осигуровки за пенсия .

15

истината

преди 8 години

защо тези хуманни лъжезащтници америкаски протежета и организации не осъдят това безчинство което се извършва в сириа и неунищожат тези безмозъчни наркоислмисти а се скриват зад омразата си към Русиа и бълват неуместни лъжи.,за всичкиа този несвърващ хаост са виновни тези завоеватели и агресори янки,пентагон и цру .искаха да клекне единствениа им опонент европа и русиа и те го постигат с тези садиски методи под заглавие демокрациаи за арабите и ограбване НАТОВА ИМ БОГАТСВО ПЕТРОЛА

14

БГ

преди 8 години

До ФИКРЕТ СТОРАРОДа си играеш с БЪЛГАРСКИЯТ ми голям, дебел, сочен и не обелен салам.........

13

Айдън

преди 8 години

Ха-хх, нагли твари са тия: Не искаме гостоприемството ви, Искаме да си тръгваме ???!???Че кой ги е спрял? Да си тръгват - за там, от където са дошли.

12

хммм

преди 8 години

както винаги заглавието ви е едно, новината съвсем различна. Скандират че искат да ги пуснат да преминат по пътя към запада, никой не е умрял да идва при нас.