95

Анонимен

преди 8 години

Средна заплата в Русия - 900 долараСредна заплата в *** - 200 долара.Заплата за българин мияч на *** в Ню Йорк - 800 долара.

94

Поп Грую

преди 8 години

Вовка отново натика телеграфния стълб в мазните *** на наглосаксонците!И Вовка отново върти този стълб и го клати със страшна сила...

93

Анонимен

преди 8 години

Добре че русофилските не разбират колко са зле. Ако знаеха щяха да се гръмнат.

92

КуКлКл

преди 8 години

Чета коментарите и не мога да повярвам че има хора които са готови да си подадат *** на бежанците ....Толкова са оглупели че по биха повярвали на "България създаде ИД и бежанската криза" от колкото че хАмериканците са виновни ............не знам какво пръскат тези самолети но хората тотално оглупяват и може би това е целта нали ....за това и са тия войни в близкия изток ...уж петрол метрол то е между другото ....

91

от Сащ с любов

преди 8 години

Ало знаехте кой е Александър Проханов, просто щяхте да се изплюете и да си излезнете..............Не го знаем ама предполагаме, някоя от платените *** на Путин.

90

do 219

преди 8 години

Защо Рокфелерови финансират интернационалния комунизъм..нов световен ред означава международен контрол на армията, въоръженията, данъците, образователната система и върху абсолютно всичко. От кого? Разбира се, от по-големите братя - Ротшилдови и Рокфелерови. Крайният им план е световна диктатура, която някои може би ще нарекат социализъм, други комунизъм...Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята. Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Тай

89

ha ha

преди 8 години

Чета, чета , и не вярвам на ушите си, как въобще тази статия е минала краварската цензура и е пусната за отпечатване. Ееее, не, ще взема да е прочета пак, то рядко се намира някой който да каже истината на заблудените, по скоро платените политици в EU.

88

от Сащ с любов

преди 8 години

Нещо не става ясно как Европа катастрофира, не забравяйте че Европа има нашия гръб. Катастрофира рашката с ниските цени на нефта, а ние ще направим всичко възможно това да се случи по-бързо...

87

Анонимен

преди 8 години

Когато през 1999 Путин формално дойде на власт, реалната му власт беше 0%, докато властта на американските окупанти в Русия приближаваше 100%. Путин изобщо нямаше нищо освен шутовската Елцинова корона от картон. Олигархията израснала от бандите и ръководена от САЩ владееше цялата икономика, всичките средства за масова информация, всички региони, всички партии, учреждения, ведомства и институции. Всички сили и средства бяха в ръцете на продажния американизиран "елит" събран в железен юмрук!

86

Анонимен

преди 8 години

Европа все по-силно катастрофира, а Русия с всяка година се превръща в единствената стабилна държава.

85

Коко Бийч/Саут Бийч

преди 8 години

слаба ракия сте в Европата и в БГ-тоС едни бежанци не можете да се оправите, а ми обяснявате кой кво уиски пиелНа мен дето ми е най-евтино поркането-например едно Glenfidich 1.75 L ми излиза 75 кинтаЕдна 12 pack Corona или Carlsberg ми е 13.5/14 кинтаИ не правя много шум, а си пийвам всяка вечер...ВВК-то ми е в backyard-аХвърлям си или lamb chops или риб-ай( обичам и wild салмън)и си живея живота...жената се грижи за останалите нужди:).God bless America

84

Помощ от Ватикана

преди 8 години

Ватикана или ложата П2 изпраща хуманитарна помощ за бежанците в Германия,но гърците я спират щот се оказало оръжие.........наберете : Container with aid for "refugees" was full of weapons and ammunition наберете това в Youtube.

83

Анонимен

преди 8 години

ами защо вчера германия австрия и холандия поискаха и ще си приберат златото на съхранение във федералния резерв- това не е шега работа тия хора знаят какво правят и защо го правятпърви плахи стъпки срещу началника от краваршингтонима нещо- спасяват се дакато нашите марионетки се *аха да *** подметките на краварите - и бълват пропагандни материалимарионетки ама марионетки такива други няма по светаиракчаните не изпълниха иска на сащ за затваряне пространството за руски самолети

82

до 190

преди 8 години

Оригинален си пич, майтап няма. Върви ли постната пица с метиляка ?

81

Живеещ в Мюнхен

преди 8 години

До giveesta v M&#25Предполагам, ще ги видите! Така или иначе в България не е по-розово. А и около Hbf винаги си е било така, просто на последък направо се оляха!

80

до от САЩ с любофф

преди 8 години

Това, че пиеш бира с домати изобщо да не те притеснява, аз ям боба с кисело мляко и карам на задна до работата и обратно.

79

Българин

преди 8 години

Напред с братска Русия!

78

Анонимен

преди 8 години

Тоя па нищо ново не казва. Разбира се че идва края на Европа. Не буквално, а идва края на познатата ни Европа. Няма да изчезне, но ще става все по-скапано място за живот. Европейците обедняват от година на година повече. Цели държави са в технически фалит. Бюрокрацията задушава всичко. Фабриките са в Китай. Е? Какво се очаква? Чудо?

77

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен152Русия СВАЛИ ПЕТРОЛА а не шаврон

76

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 170В грешка си . $300 вероятно му стигат за месечната храна 250 . А за $50 долара в ресторант не само салатка и ракийка ами пържоли каквито не си сънувал ще му донесат.