35

до 39

преди 8 години

"не ме занимавай с платена пропаганда н ИДИЛ"Това пък е другата опорна точка: Трябвало ИЛИ Асад ИЛИ ИД... Няма или-или, и дете да изчезват!Но първа опорна точка (САЩ са виновни за всичко, навсякъде, винаги) е наистина много досадна вече.

34

28 до 36

преди 8 години

Тълпата не е тръгвала срещу парламента, а и се плачеше от парламента - има разлика.

33

бг

преди 8 години

Хиляди статии написахте за муслемските емигранти,но нито веднъж не споменахте сатанинския еврейски изверг Хилъри Клинтън.

32

Принципи

преди 8 години

Пътуване без граници и паспорти - да, съгласен съм, това е много добро постижение. Но... да вземем за пример един град. Там също няма граници и паспорти. Обаче хората не си отварят широко вратите на къщите и не канят всякаква *** и *** да им идва "на гости", да превръща в бунище околните улици (препратка към Унгария), да хвърля бутилките с минерална вода по полицията и т.н.! Айде престанете с тази мултикулти толерастия! Утре някоя *** ще се взриви на някой площад и тогава ще има ОЛЕЛЕ!

31

до 34

преди 8 години

Не ти харесват фактите, а? Опорната точка, че Америка е виновна за всичко се пропуква, а? Еми токова ви е акъла на путонидите............Добре,НО не ме занимавай с платена пропаганда н ИДИЛ и ухабитите!

30

бг

преди 8 години

Шилето Плевнелиевско да наложи вето на швабските решения.

29

биров

преди 8 години

газ за европа ще има само от русия,ще има южен поток,ако не сирийски поток..свободна икономическо зона от лисабон до крайната точка на русия,ако не,свободна зона от лисабон до сирия,понякога големия батко трябва да се слуша,той е по пекан когато става дума за геополитика

28

до 28

преди 8 години

и у нас талпата от жени и деца не веднъж е тръгвала срещу парламента обаче МВР го опази така ,че това не е оправдание

27

Анонимен

преди 8 години

Пак поучителни слова за европейските принципи и основните човешки права, ама британското издание не отбелязва, че Великобритания се скатава най-много от всички членки в съюза.

26

до 27

преди 8 години

Не ти харесват фактите, а? Опорната точка, че Америка е виновна за всичко се пропуква, а? Еми токова ви е акъла на путонидите...

25

Соросче

преди 8 години

В Русия съм

24

Анонимен

преди 8 години

Ами то всяко чудо за три дни или в случая с Меркел-три селфита. Сега се покри и пусна другите министри да говорят за затваряне на границите. Това е добра новина. Имам надежда, че нещата ще се стабилизират в Европа, но остава един проблем-ИД терористите на теририята. Никой не е застрахован от терористични актове. Сега ще платим за глупостта и кроворазбрната състрадателност на Меркел. Русия иска победа на Асад и да сложи ръка върху новооткрития природен газ и нефт в Сирия. Всичко е интереси и пари

23

Пъзел

преди 8 години

Абе, аз се чудя защо пък точно Европа да ги прибира...да си ги прибират другите реазани държави, да ги прибират сащ които запалиха тази воина! Да ходят в Азия, Африка, Щжна и Северна америка !

22

Анонимен

преди 8 години

Жалко не можах да отида в Европа останах си тука в България

21

до 22

преди 8 години

"Защото не искаме да пазим външните."Е как да ги пазиш? Ще стреляш с картечница срещу жени и деца?Няма спасение тръгнат ли масите! Боко дрънка глупости, че границата ни била добре охранявана - просто ни подминават, това е. Щото сме расисти и най-вече е мизерия при нас, това ни е късмета в случая.

20

Анонимен

преди 8 години

А дубрутру, гутен морген! И как ще наричаме тази Европа, след като ЕС посяга на най-важните си принципи? Както каза колегата по-долу, връщаме се пак към изходно положение. Да благодарим на САЩ и техните слуги, продажните европейски лидери/чиновници!

19

до 13

преди 8 години

арабските войни ги организираха арабите, САЩ нямат нищо общо, но Русия налива масло в огъня, за Сирия вината е нейна!

18

Анонимен

преди 8 години

"Някои обаче ги тревожи друго: ако най-богатата и могъща държава сред 28-те дава признаци, че е на прага на силите си, как Европа въобще ще успее да намери път за излизане от тази извънредна ситуация, на която не й се вижда краят, пише "Ню Йорк таймс"."Щом немците се предадоха, значи никоя членка няма да е в състояние да се справи по-добре, а решението на проблема е ясно, повтаряме го от години:ЗАТВОРЕТЕ Ш*БАНИТЕ ГРАНИЦИ, ДЕПОРТИРАЙТЕ ВСИЧКИ ОБРАТНО!

17

Анонимен

преди 8 години

Живея в Германия и бюрокрацията и криворазбраната толерантност са причината тази безконтролеруема вълна да продължава да залива Европа. Когато стояха на гръцката и българската граница, тогава Западна Европа ни наричаше националисти и расисти. Същото и с макетата и с унгарците. Сега като им опря яйцето в **** забравиха и Шенген и идеалите на Европа за отворени граници и всичко! *** политици! Сега вдигаме пак граници. Защо? Защото не искаме да пазим външните. Еми, халал да ви е сега!

16

до 12

преди 8 години

Не, малоумието е характерна черта на путиноидо-комунарщината.Иначе Сорос е пич, той престъпления няма, за разлика от човекомразеца Путин.