6

спрете незабавно

преди 8 години

Трябва незабавно да се спре мюсюлманизирането на Европа, докато не е станало късно! В противен случай ще има война вътре в Европа и с мюсюлманския свят. Европа сама готви третата световна война.

5

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Сирийците ако тръгнат със салове през океана за Америка,кризата ще приключи за 2-3 месеца.Толкова време ще е необходимо на американските морски пехотинци да изловят всички от ИД и да ги обесят. .

4

Анонимен

преди 8 години

айде *** почвай да се пънеш -АК47, мини, разтрели, концлагер, газови камери, кво още?*** велик на думи, на безащити жени деца бягащи от ужаса на войната на думи стрля с АК47, взривява, изгаря в камери и т.н. всеки ден в форума!И с какво тогава *** е по различен от главорезите ИД от които той така се възмущава?А в деиствителноста как си представя *** да стане? изправя се пред тях, жените децата клети хора и кво почва стреляне на месо, гори ги живи ли що ли? Представа за деиствителноста

3

Анонимен

преди 8 години

И те не искат да са далеч от домовете Никой не си настанява бежанци в хола, но им се създава условие за минимален човешки стандартЖени деца, мъже в трудоспособна възраст, дайте им да печелят и работят, да развиват икономиката и да създават работни места Бежанците са един шнас който зависи как обществото се възползва. Това може да е застраховка срещу ИД която *** на вратата на Балканите Това е шанс за демограския срив. Никой няма да краде на *** културата или ценостите, не са им изпотрябва

2

mars

преди 8 години

Dris.bg kakvo stava sas svobodata na slovoto ili vashiq rabotodatel 4i4o Sam vi narejda da triete postovete na normalnite beli hora ????

1

Анонимен

преди 8 години

Даммм, дълго ще е! Десет години предрече Чичо Сам!!! Толкова щяла да трае "битката" с ИДИЛ!