15

Вия луди ли сте бе?

преди 8 години

Един ден историята ще ви съди като най черното правителство в съвременната ни история. Вместо да помагате на хората прокудени от родните им места вие пращате армия срещу тях. Светът обсъжда снимките на удавени деца, вие се запердвате с пердета. Нали нашия контингент помогна в Авганистан, нали с наще гранати стреля сега ИД в Сирия, дето един пентагонец се самовзриви. Имайте малко съвест продажници хамерикански.

14

GOST

преди 8 години

Интересно мие в чии гараж на бира бдят

13

Членска карта №7

преди 8 години

до 3Тъй-тъй, за Асад не забравяте, манипулаторчета, платени! В Сирия си живееха добра при Асад, поне 80% от хората и никъде не бягаха, освен ако не им беше на ум да сключат брак със жена от своя си пол!

12

Абдулкарим Фойербах

преди 8 години

Защо в България земеделец е министър на отбраната, а министър на земеделието е накаво протеже на БКП? Никой ли в тази държава не си гледа работата, от която разбира?

11

Анонимен

преди 8 години

От как влезнаха жени в армията,така се вдигна бойният и дух.........

10

Членска карта №7

преди 8 години

Пусти избори! Какво ли не бихте направили за нас!???

9

ivan

преди 8 години

ot kolko samoleta predi,stignaxme do 2 DVIGATELQ POD NAEM:PROSTO KAJI KOLKO E NOV ::::::I KOLKO E NAEMA.ako i tova ne e tapotiq.................

8

Анонимен

преди 8 години

Кого плашиш ти бе,тва да не е филм,ти да не си Рамбо.Щели да бранят,те жените си не могат да опазят фуражките,държавата щели да пазят.

7

Анонимен

преди 8 години

Първо, армия нямаме. Тя е бутикова и повод за харчене на "едни пари". И второ - тя нищо не охранява и никакви нарушигели на границата НЕ СПИРА. "Бежанците" са старателно насърчавани и подтиквани да се настаняват в Европа. С любезното съдействие на собствените ни правителства сме свидетели на мащабно и уникално предателство в планетарен мащаб. Харакирито на Европа за няколко долара повече... При това зелените хартийки са без покритие!

6

Анонимен

преди 8 години

Армия,полиция-все шкембелии юнаци.Като прибавим и големите дирници,Китайската стена "ряпа да яде".

5

Анонимен

преди 8 години

"оказват логистична подкрепа" това как да го разбираме, че участват в логистиката за пускане и пренасочване на бежанците в страната ни ??

4

без война

преди 8 години

Правилно ли разбрах? Някой си Ненчев е защитил въздушното пространство над България от бежанците? Или военните самолети щели да ни бранят от бежанците?

3

Анонимен

преди 8 години

С такава карикатура като министъра .. малко се съмнявам

2

Анонимен

преди 8 години

Абе накрая ще опреме до отряди от доброволци. Още малко.

1

gogo

преди 8 години

A защо не ни бранят от тези, които предизвикаха войната в Сирия и бежанската криза - САЩ?