20

Анонимен

преди 8 години

До АнонименTakava prostotia ne biah chuvala!!! Pokaji kude tochno go pishe tova v korana!!! Az sum specialist po religii . Kato razvivash podobni teorii znachi si prochel korana!!! Interesno mi e da vidia otkude izvadi tezi "citati"!!!

19

Анонимен

преди 8 години

NIKOIA MUSULMANSKA DARGAVA NE OMAGA NA BEGANZITE OT SIRIA.KORANA GO ZABRANIAVA.

18

Анонимен

преди 8 години

Австралия преди малко години,всеки който влезе нелегално в страната без разрешение той автоматично се третира като имигрант не като бежанец.

17

Анонимен

преди 8 години

Гърция получи 33 млн. евро от Брюксел, което е първият транш от средства, които Гърция поиска за справяне с бежанската криза. Тази седмица временното гръцко правителство поиска от ЕС 700 млн. евро за справяне със ситуацията.А нашите се справят, като взимат от парите за пенсии, здраве и заеми!

16

Анонимен

преди 8 години

Значи, обясненията са само две възможни:1. Все още разсъждават по средновековен начин и се страхуват от религиозните различия. Помислете само, с каквомислене са хората, които сега нахлуват в Западна Европа, минавайки през Балканите.2. Някой направлява този бежански поток, в изпълнение на плана си да обезличи Европа и коренно да я промени.Апропо, защо се умълчаха нашите служби. Какво стана с нашенските кадънчета, които качиха в нета изображение на Европа като мюсюлманка в молитвена поза?

15

Pesho

преди 8 години

Йордания със 6 милиона население е приела 1.5 милионна бежанци от Сирия. И нито мрънка нито съобщават по големите медии. Единият й бежански лагери е станал четвъртото по големина населено място във Йордания. Така че не пишете глупости да лъжете хората.

14

АЗ

преди 8 години

Ами като гледата бг телевизия, няма да имате информация и ще плющят *** коментари. Вие как си представяте там да няма бежанци? Тез хора бягат, за да спасят живота си! И кой ги брои християни и нехристияни, каналждиите ли?

13

Анонимен

преди 8 години

NIKOGA NE OCAKVAI POMOSHT OT MUSULMANIN--KORANA GO ZABRANIAVA.KORANA RAZRESHAVA TERORA I UBIISTVATA NA NEVINNITE,NO ZABRANIAVA DA SE POMAGA NA NUGDAESHTITE SE.AKO COVEK IMA NUGDA OT CASHA VODA--SCUPI CASHATA.AKO IMA NUGDA OT HLIAB --DAI GO NA KUCETO SI.TAKA PISHE V KORANA.

12

Членска карта №7

преди 8 години

Леванта от памтивека е богата и размирна област и който иска неприятности, или смяна на световния ред, бърза да си напъха гагата там! Нищо не се е променило в последните 4 000 години!

11

Членска карта №7

преди 8 години

До TulskiНе знам дали са верни процентите, но знам, че християните са в ядрото на подръжниците на Асад! Тоест са на контролираните от него територии. Нямат причина да бягат!!!

10

Анонимен

преди 8 години

Сирийците са общо взето ОК, проблемът са *** и полухората от Афганистан, най-вече ***- Не е ли иронично, че допреди 150 години зорлем ги возехме на Запад...

9

Анонимен

преди 8 години

В Залива просто не ги пускат, при тях странното понятие "бежанец" /?/ - каквото и да значи това, не важи. Емиратите също така не толерират педерастите и обикновено режат различни части от телата им, за да обозначат нетрадиционната им сексуалност - да не се обърка някой нормален. Там важи това, което беше написано в моя армейски устав: "..нарушителите на държавната граница подлежат на разстрел". А иначе американските *** направиха всичко това и е..ха майката и на арабите, и на Европа.

8

Членска карта №7

преди 8 години

До ВаВойната не е тяхна! САЩ и ЕС, разбиха равновесието в региона! Садам, Асад, Мубарак, Кадафи, държаха здраво юздите и ако и да не бяха угодни за всички, поне имаше мир и относително благоденствие!

7

Анонимен

преди 8 години

Мда САЩ като много знаят да ги вземат при тях, могат да ги транспортират стига да поискат. И да кажат колко либерална и отворена е границата им с Мексико!

6

Членска карта №7

преди 8 години

до 10Ами, това си е тяхната култура! Държавата им е основана от бежанци(откраднали земята на местните), така, че на тях не им коства нищо!

5

Членска карта №7

преди 8 години

до 3Вероятно черпите вдъхновение от коментара на Блумбърг за нуждата от имигранти в Европа! Скоро ще разберете, че народите ще изберат да запазят идентичността си в националните си граници, пред евроатлантическите скъпоценности!

4

uscitizen

преди 8 години

Това че САЩ не приемат бежанци не е вярно. От първо лице ви казвам че тук до Детроит а и в едно предградие на Чикаго идват 50000 сирийски семейства. Очаквали още

3

Ва

преди 8 години

От никаква война не бягат, а целенасочено ги насочват към западна европа. Затова и няма нито един в богатите страни в залива. А и войната там си е тяхна,нека си се трепят защо ние ще плащаме,

2

Дедо Мраз

преди 8 години

А колко бежанци са поканили в САЩ? НУЛА! Подпалиха фитилите и сега търсят оправдания. Виновни са господата във Вашингтон, защото американската матрица за демокрация е неприложима извън пределите на САЩ. Теорията е една - практиката е съвсем друга бира! *** се във Виетнам, *** се в Афганистан, *** се в Либия, *** се в Ирак, на път са да се осерат и в Сирия. С една дума - външната им политика в ислямските страни е на ***.

1

ами

преди 8 години

То да са само сирийци....с мед да ги нахраниш,както се казва...а то цялата африканска *** се е юрнала...