19

Анонимен

преди 8 години

До АнонименКолониите трябва да са благодарни на Запада, че ги цивилизова иначе още щяха да живеят по дърветата.

18

Анонимен

преди 8 години

Източна Европа не е имала колонии за да граби от тях през годините.Всяка бивша колония да си приема техните си имигранти.Те трудно ще бъдат интегрирани в нашето общество - унгарският, както и българският език са трудни зза научаване.

17

Анонимен

преди 8 години

До до 33Ще видиш като почнат. Внимавай много тогава!

16

Анонимен

преди 8 години

България е с Русия!!!

15

Анонимен

преди 8 години

Ами не ние бомбандирахме Либия, убихме Кадафи и им разбихме държавата.,,,Каддафи беше диктатор който подтискаше и мачкаше народа си, и имаше оръжия за масово унищожение с които се готвеше да атакува западните демокрации.

14

Анонимен

преди 8 години

Дания и Ирландия обещаха да приемат цялата квота за ЕС от 20 хиляди бежанци годишно. останалите милиони да поемат към Китай.

13

Анонимен

преди 8 години

Това е задокенаски проект за съсипването на Европа. САЩ не е заинтересован в мощта на Европа както си мислят някои! Още по-малко от естественото и обединение с Русия, понеже това ще бъде краят на американската доминация. Тези бежанци са насочвани!Естественото за тях е да отидат за помощ при братските мусюлмански богати страни. Такива бол: Кувейт, Бахрейн, СА, ОАЕ... няма културна, религиозна разлика, пръскат се от пари - нищо няма да им коства да приютят събратята си. Но НЕ!

12

Анонимен

преди 8 години

Тия у ЕУ са Н.Е.Н.О.Р.М.А.Л.Н.И!!!! Пусни ги у вас бе!!? С какво се хранят 300 000 хил. Бежанци всеки ден??? Имаш ли представа??? То е хляб месо(свинско не ядът) яйца мляко дрехи лекаства памперси лекари и т.н..... Ненормалник!!!! Поне 3-4 мил. На месец!!! Не на година....

11

Анонимен

преди 8 години

Ами като дрънкате оръжие някъде по света, бъдете така добри да си понесете последствията, а не да ревете срещу другите. Разбутахте Либия, сега Италия (най-вече) бере гайлето. Застанахте зад агресията на САЩ в Близкия Изток- засега Турция, Гърция и ние (макар че и ние сме криви в това отношение) го отнасят. Ще плащате за безобразията, които сътворявате или участвате съвместно! Толкоз за французките льольовци.

10

Анонимен

преди 8 години

Ще се стигне до парадокса Турция да праща бомбардира позиции на ислямска държава около Мюнхен. То поне турчина е запазил малко монголски гени, докато в европа един ден гените ще бъдат изключително арабски :)

9

Наблюдател

преди 8 години

Скандално е поведението на Франция че вкара исляма в Европа!!

8

Анонимен

преди 8 години

Ами не ние бомбандирахме Либия, убихме Кадафи и им разбихме държавата. Не ние пращаме пари и оръжие на опозицията в Сирия и им разбихме държавата. Който го е направил той да си приема бежанците от тея страни.

7

Красчо

преди 8 години

Не знам България дали ще изчезне,но Европа е на път да стане мисюлманска!!!

6

Анонимен

преди 8 години

Нищо против бежанците. Нямат избор (избор, за който *** трябва да е благодарен, че не е негово място, защото хората там бяха с по-висок стандарт от този тук, и да спре да злобее). Този им избор беше натресен от САЩ слугажа му - ЕС с "демократизирането" на страните им. НО ... Сега тези 200 000 ДУШИ, половината на корабчета за Щатите, другата във Франция, Англия, Германия, Белгия, Холандия и всичките, които участваха в "демократизирането"... Няма такова зло като тази сбирщина от страни ...

5

Анонимен

преди 8 години

Оставам с впечатлението че бежанската криза е желана от държавите от Западна Европа.

4

Гочо

преди 8 години

Франция ,Великобритания и САЩ докараха Африка до този ужаст - с тяхното раздаване на "правосъдие" и намеса във вътрешните работи на чуждите държави.Сега да поемат отговорността.Нямат право да се месят в действията на държавите,които искат да запазят своята индентичност и от хаоса,който тези държави създадаха,

3

Eka

преди 8 години

Скандално ли? Скандално е, че разрушихте толкова страни без да мислите за последствията. А Унгария просто ви разгребва глупостите и се опитва реално да решава този проблем, а не да ходи и да лае на всички за някаква измислена интеграция. Видяхме я интеграцията, не работи.

2

Анонимен

преди 8 години

Скандално е поведението на всички управляващи от ЕС трябва да се издигнат огромни огради с ток , полиция и войска и да се стреля на месо иначе няма да стане.

1

Анонимен

преди 8 години

Всъщност истинските държави с истински политици начело на тях и работещи за народите си в Европа са две: Унгария и Гърция.