175

Защо така?

преди 8 години

Значи, ситуацията е както следва - преди 10 дни 1 евро беше 70 рубли. преди 5 дена беше 75 рубли, днес е 79 рубли. В Москва и Петербург се вият опашки пред чейнч-бюра и банки, населението изкупува долари и евро на поразия. Защо тъй става, след като рублата беше уж силна и обезпечена със злато и нефт, а долара уж беше хартийка без покритие?

174

Анонимен

преди 8 години

"От руска страна то намира израз в изключително критичен, антизападен консерватизъм по социалните въпроси" , като ниски цени на социалните консумативи и индексация на пенсиите, примерно! Чакайте на власт в Русия да дойдат отново *** като Горбачов и пияницата Елцин. Такава шестица от тотото само в България в два поредни тиража може да се случи.....

173

какво да се добави?

преди 8 години

"Основните проблеми пред руската икономика са съкращаването на числеността на трудоспособното население, крайно ниската ефективност на икономиката, прекомерната зависимост от природни ресурси, твърде слабите инвестиции и иновации, бягството на капитали, повсеместната корупция и жалката пародия на върховенство на закона."Човек се пита за Нигерия ли става дума или за нейната сестра Русия...

172

Анонимен

преди 8 години

До П.Илиев"Не е важно какво ми дала САЩ, а какво ми взела СССР!"Като гледам най- много са ви взели акъл, но едва ли това е сторил СССР.А и него го няма отдавна.

171

Анонимен

преди 8 години

Гледам средно статистическият американец и не бих желал никога да бъда като него ! Гледам средно статистическият руснак и някак си по ми допада като човек !

170

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 311украйнска-фашистка пропаганда!

169

stark

преди 8 години

Хората които четат различни информационни сайтове от българските и проверяват информацията от няколко различни източника знаят ,че тук сме под нереално облъчване и медийна манипулация Лично аз от доста време не чета днес.бг но реших да погледна , за да видя дали има някаква промяна ... уви все същото е както преди ! *** психопата не спира с платената пропаганда и манипулация над обществото ! Хора не бъдете овце ИНФОРМИРАЙТЕ СЕ !

168

Гошу

преди 8 години

*** е един ***, комплексиран и болен от аутизъм диктатор, а крепостните му селяни го обичат по една много проста причина: понеже столетия са мизерствали и са били мачкани от други тирани, единствената им радост е поне да се чувстват значима и голяма нация. А *** им дава точно това, с агресия завладява бившите съветски републики и колхозниците (както и нашите путлераси) *** от радост, сякаш е направил кой знае какво. Ами айде да посегне на Аляска, да видим как САЩ ще отговорят.

167

Боби

преди 8 години

До Анонимен 320Чул ли си други политици освен от Макеин и сие(САЩ) убийте Рашките и Съвсем изперкалите Арабски Алатояси Убийте всички Евреи и Неверници да казват подобно нещо? Не си и няма да чуеш.Кой въвежда санкции срещу РФ и преди и сега? Преди бяха Оръжейни санкции защото старите СССР/РФ оръжия изгаряха гордоста на Американската бронетехника Абрамс и Бредли в Близкия Изток а по-новите оръжия уникалните в техническо отношение Израелски Меркава.Сега е за КримОтговорът е САЩ и сие

166

aaa

преди 8 години

На откровените лъжи които бълва на конвейер "свободната" и "демократична" българска "журналистика" срещу Русия и по принцип,може да вярва само някой зомбиран от същите писания ***.

165

Боби

преди 8 години

До Анонимен 342Умнико Народа на Татарстан се намира по средата на руската територия. Тоест е ззаобиколен на 360 градуса. Добре даваме им независимост. С кой ще търгуват с РФ? И РФ ще "позволи" да се търгува с някой през нейна територия? Точно след 6 месеца до година и Революционното правителство ще падне. Освен това законодателството на РФ не предвижда отделяне. Ако си автономна област имаш право на собствени данъци и много начини да шунтираш Централната власт в Москва.

164

*/*

преди 8 години

Човече,за разлика от тебе ,говоря перфектен руски(малко нескромно сори),разговарял съм с жители на Татарстан и вярвай ми последната им грижа е самоопределение,"разкарване и т.н.Между другото децата с които разговарях(11 клас) задаваха такива въпроси за България и така бяха ориентирани в геополитиката ,че ми падна шапката.А за зверствата на съветската армия не съм чел много.Виж за зверствата в Майданек,Треблинка и Аущвиц поназнайвам малко.За зверствата над Хирошима и Нагасаки и за това съм чел.

163

***

преди 8 години

*** си е наел някакъв доста глуповат *** тука. Под всяка новина пише - "Браво на Путин" без изобщо да чете новината. Евтин *** - евтина пропаганда :D - номер 342 ......

162

да, ами ако

преди 8 години

ами ако Путин го сменят твърдоглави генерали - какво ще стане - тогава до 3-та световна война ще ни дели толкова тънка граница, че чак не можем да си я представим. Западът да се радва, че Путин е силната фигура на деня и удържа военолюбивите в Русия

161

До 341

преди 8 години

В Крим има 60% етнически Руснаци или поне за такива се определят. Ако тяхното желание беше да се присъединят към Русия това беше възможно по мирен път. Путин обаче прати 30 000 войска . . . което е едно тежко самопризнание че те не искат . . . Така че въпреки заклинанията на кремъл и техните подгласници от Атака, за всеки мислещ човек е ясно.

160

Анонимен

преди 8 години

Дори и да не стоят по някои въпроси зад Путин,мислите ли,че ще си дадат дъто под наем на Запада?За съжаление ориентираните към Запад и Америка мислят повърхностно.Не вникват в психиката на руснаците или по точно не могат да я разберат.

159

ААА

преди 8 години

Тези от Атака още се обаждат. Нали фалира Алфа банк? Сега да не им плащат от Еуробанк? Трабва да видя има ли я още телевизия Алфа?

158

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 341Той точно това направи. Върна Крим на Русия умнико.

157

Боби

преди 8 години

До Анонимен 347До всички коментиращи КРИМ и АНЕКСИЯТА.1. ИЛИ народите в дадена ОБОСОБЕНА област могат да се САМООПРЕДЕЛЯТ и тогава КРИМ има правото при сваляне с преврат на легитимното правителство на страната да поеме по свой път2. ИЛИ народите НЯМАТ ПРАВО да се САМООПРЕДЕЛЯТ - тогава да върнем колониите на Великобритания и другите колониални сили а?В КРИМ има 65-75% НАДЪХАНИ ЕТНИЧЕСКИ РУСНАЦИ - изхода при всеки сценарий щеше да е един и същ.

156

Путлер Капут

преди 8 години

Русия от създаването си до ден днешен е върл враг на България. Ако Путин се задържи по-дълго на власт в Русия, толкова по-слаби щеса враговете ни. Просто трябва да пипаме внимателно и да си отстояваме Българските интереси. В Крим има много Българи. Принудително заселените Българи в т.н. Република Татарстан имат своето Българско съзнание и трябва да укрепваме връзките с тях. Бакирия също не са забравили че са нашата прародина. Просто трябва да работим с ясно съзнание.